reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Bella powtórz test za 2-3 dni jak @ nie będzie, trzymam kciuki!

Ja mam kurs pedagogiczny zrobiony i tyle powiem, że przy dzieciakach na praktykach traciłam nerwy :laugh2: o wiele lepiej uczyło mi się dorosłych :tak:

reklama
Bellaa kazda z nas szuka chcby malej iskierki nadzeji do samego konca. Nie wyszlas na idiotke :)

Ja juz dawno mam za soba bunty 2, 3, 5-latka. I sa chwile kiedy zastanawiam sie czy na pewno.
Macie czasem chwile zwatpienia ?

Bella, Katka puki @ nie ma jest nadzieja... wiec spokojnie czekajcie;) zatestujcie za dwa dni i sie okaze jesli @ nadal nie bedzie to bedzie znaczylo to jedno;) a jesli nie to bedziecie sierpniowkami bo ktos musi zaczac ten watek i dbac o niego aby sie rozkrecal;)

GLOWA DO GORY DZIEWCZYNY NIE WARIUJCIE TERAZ:)

Ja zaraz też zwariuję... Daniel kaszle co 2 minuty, ale to już bardziej suchy kaszel, nie odrywa mu nic :eek: nie wiem czy go obudzić i dać mu syrop? Mam Herbapect Junior. Już nie wiem co robić, cały czas coś...

Witajcie wieczornie! Ale szybko weekend minął, co nie? ... Buuuu....

Bella - ja trzymam kciuki, moj test tez wyszedł po kilku godzinach bardzo słaby... A w ciazy byłam. Oczywiście podchodz do tego z dystansem, ale ja &&&& żeby Ci sie udało.

piszecie juz o świętach - ja kocham Boże Narodzenie! W tym roku do teściów jedziemy,bo tak co roku na zmianę. Ale i tak sie ciesze, bo zawsze w domku ubieramy choinkę, co roku idziemy na Jarmark Bożonarodzeniowy i co roku kupujemy nowe piękne bombki. Nawet na porządki sie ciesze:))

sciskam Was wszystkie serdecznie i milego wieczorka!

Ja Was dziewczyny caly czas czytam tylko mi dnia brakuje zeby usiasc i odpisac :) widze ze weekendy sie niektorym bardzo udaly :D u mnie niestety nie ma weekendow bo wlasnie wtedy pracuje. W ciagu tygodnia siedze z moimi chlopcami w domu a w weekend wymieniam sie z mezem i niestety wspolne spedzanie czasu jako rodzina nie wychodzi nam za czesto :( no ale coz takie zycie prawda? Takze nie moge sie doczekac az pojde na macierzynski! :D
zaczelam moje odchudzanie dzisiaj ale cos mi kiepsko idzie :p

Iwonka biedronka witam Cie i trzymam &&&& widze ze tez sie starasz o 3 :)

Ritta czasem chwile zwatpienia? Ja mam ije dosyc czesto jak mi dzieci na nerwy dzialaja ale to chyba normalne :D
Bella nie sugeruj sie ta blada kreska, niestety czasem tak bywa ze sie pojawi cos po dlugim czasie a nie jest ona prawdziwa ale rozumiem watpliwosc i ta nadzieje ze moze jednak. Kazda z nas tak ma

reklama
oj LISICA to prawda nie dac sie wyprowadzic z rownowagi - a przede wszystkim nie pokazac po sobie ze sie jest zdenerwowanym aleeee kurcze to trudne czasami :( ! Powiem szczerze ze moja "geba" to czasem spuchnieta od tlumaczenia i wogole mam malego uparciuszka wiec trecho pracy z nim mam :) ale jest kochany i wsoanaly :) pocieszka moja najdrozsza . Czasami brakuje mi cierpliwosci - najgorzej jest w dni kiedy jestem wyroabna po pracy a Sebol ma zly dzien nie wiem czemu ale najczesciej to idzie w parze :angry::szok: - ogladalam ta "akademie" ostatnio w empiku ale nie bylam pewna i jakos przeszlam kolo niej :-( Seba tez ksiazeczki lubi to ratuje czesto :)

Bella - kochana ja nie raz wpatruje sie i zdarzalo sie ze zagladalm do testu wiedzac ze wynik juz moze byc nie wiarygodny ! i nie znaczy to ze jestesmy idiotkami !!!!!!!!!:angry: Poprostu bardzo pragniemy bc w ciazy :tak:TRZYMAM KCIUKI ! &&&&&&&&& Mam glęboka nadzieje ze Twoj test okaze sie pozytywny na 100% :) :*

Do góry