reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Lisica widze ze dzisiaj kombinujesz i kombinujesz :)

A ja stwierdzilam ze na nauczycielke w zyciu bym sie nie nadawala. Nadrabiam z corka zaleglosci i co chwile krwe mnie zalewa. Pyskuje to to, nie slucha sie, szkoda gadac.

Na co bierzecie siemie lniane???

na zwiększenie ilości śluzu płodnego ;)
Wystarczy szklanka naparu dziennie :tak:

Lisica - avatar genialny :D
Ritta - jak mój mąż prosi mnie o domowe korki z angola, to zawsze szukam wymówki. Nie mam do niego cierpliwości :D Najgorzej uczyć "swoich".
Caroline - właśnie! to o to chodzi! najfajniejsze, że nasi mężowie są tak samo zakręceni pod tym względem jak my :D A co do bombek - chyba tak trzeba będzie zrobić, albo zamienić na słomowe :D

Hej laski wieczorem, widzę ze temat swiat sie zaczyna sie zblizac:) co do choinki to my mamy sztuczna ale na żywej nodze jakos 60 cm ma noga. wiecie teraz juz chciałabym ta miesiaczke dostac jak najszybciej. Nie testuje jutro napewno. Zarejestrowalam sie ostatnio do gina mam na 18stego jezeli do tej pory nie przyjdzie to bedzie moj 36 dzien cyklu. Zaczęłam sobie zdawać sprawę ze byc moze popieprzyly mi sie cykle po prawie 3 latach brania tabsow. Nie mam pojecia. Sluz jest bialy bez zapachu. Chcialabym ba juz dostac i zaczac nowy cykl :(((

Dziewczyny ja chyba już wariuje, albo nie wiem co. Zrobiłam test dzisiaj to wiecie, była jedna kreska. Nie wyrzuciłam go, schowałam do szafy i od czasu do czasu zaglądam czy druga kreska się nie pojawiła. Teraz poszłam do garderoby przygotowuje ciuchy na jutro do pracy, mówię sobie a spojrzę ostatni raz, a tam druga blada kreska, nawet bardzo blada, nie wiem co myslec, nie nie nakręcam się bez sensu.

Bellaa wiesz ze testu nie powinno sie odczytywac po dlugim czasie bo wynik moze byc zafalszowany. Powtorz test z porannego moczu. Moze sie udalo :)

Czesc Kochane !

Ja znowu na szybko :( przykro mi ze tak tylko wpadam na sekunde i uciekam ciągle :( Szef na feriach wiec robie troche wiecej :O

Ja w niedziele do Polski - oj nie cierpie latania ! a na dodatek lece sama z Sebolkiem mam nadzieje ze bedzie grzeczny i nie rozniesie samolotu :laugh2::laugh2:

Jestem ciekawa co ginek mi powie i boje sie troche ze przez wyjazd do polski przegapie moja płodnosc ;) :szok: No ale niestety przebadac sie musze... ogolnie nastawiam sie na kolejne testowanie ok. 15 grudnia ciekawe jak to bedzie...

Bellaa - podchodz z dystansem do takiego testu - tez kiedys tak mialam i niestety byl to bledny wynik :-(

Tyle mialam napisac i zapomnialam co Seba mi ciagl eprzeszkadza. Czeka mnie jeszcze prasowanie i chyba szybko zrobie jakis obiad na jutro :baffled:

oj postaram sie pozniej zajrzec bo poprostu nerwowo zaraz wysiade przez tego mojego Lobuza :angry::angry:

reklama
Dziewczyny ja chyba już wariuje, albo nie wiem co. Zrobiłam test dzisiaj to wiecie, była jedna kreska. Nie wyrzuciłam go, schowałam do szafy i od czasu do czasu zaglądam czy druga kreska się nie pojawiła. Teraz poszłam do garderoby przygotowuje ciuchy na jutro do pracy, mówię sobie a spojrzę ostatni raz, a tam druga blada kreska, nawet bardzo blada, nie wiem co myslec, nie nie nakręcam się bez sensu.

kochana nie nakrecaj sie!!!
Te sama sytuacje mialam 2 lata wstecz. Wowczas nie planowalismy dzieci, pekla Nam gumka akurat w dzien Ovulacji. Okresu nie dostalam a mam jak w zegarku co 28dni, kupilam test - na nim jedna kreska. Wyrzucilam test w pudelku do kosza, po godzinie cos mnie polrecilo i wyjelam go z kosza a tam dwie grube krechy. Tydzien pozniej mialam juz wizyte u lekarza - on przed badaniem zrobil mi test - negatywny. Okresu nadal nie bylo wiec USG dopochwowe a tam wielka cysta :(
Ja sie na dziecko nakrecilam, bardzo! Z tego wszystkiego zaczelam brac tabletki a moja psychika mi do tego stopnia siadla ze plakalam po nocach za dzieckiem ktorego nawet nie bylo :(
Nigdy wiecej nie wyjme testu nawet po pol godziny z kosza.

Do góry