reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Bellaa coz to za pesymizm. Jeszcze mamy pare miesiecy zeby urodzic w przyszlym roku. Nie poddajemy sie, walczymy :)
A ktory to twoj cykl ?
To mój drugi cykl, ale myślałam że, to będzie prostsze, zaczniemy i się uda, no i trochę za bardzo się chyba nastawiałam od początku. Teraz tylko czekam na 13.11 aż przyjdzie @, minie i do roboty:-)

Jak mi się dziś nic nie chce :szok: totalnego lenia złapałam... a jak pomyślę, że jutro do pracy to już w ogóle :laugh2: za długo miałam wolne... ale chociaż tydzień o dzień krótszy :tak:

Lisica ja mam to samo, masakra, snuję się po domu, nie mogę sobie miejsca znaleźc. A jutro do pracy, ach niech juz będzie wieczór, i rano i do pracy jak się człowiek rozkręci to potem jakoś leci.

Generalnie przestało mi się chcieć od kiedy na dworze już po 16:00 robi się szarówka na dworze :confused2:
Jedynym plusem zmiany czasu na zimowy jest oczekiwanie na Boże Narodzenie.
Uwielbiam i już nie mogę się doczekać zapachu pieczonych pierniczków, choinki, całej tej przyjemnej atmosfery...
Ach, ubierać choinkę ze świadomością, że "mały ktoś" jest już z nami w tym roku w moim brzuchu... ;)
M-A-R-Z-E-N-I-E :)

Od środy (jak skończy mi się @) zaczynam mierzyć tempkę. Mam nadzieję, że wytrwam :D
Czekam nadal na testy ovu, bo zamówiłam na allegro. I też pójdą w ruch w tym miesiącu.

Ostatnia edycja:
Fimka ja tez się biore ostro, tzn, my się bierzemy ostro do roboty:-):-):-). Jak już dostanę @ i się skończy to poproszę was o rady o jakieś wspomagacze, typu siemie lniane,olej z wiesiołka i co tam jeszcze stosujecie, :-)

Fimka ja też nienawidzę tej zmiany czasu :confused2: i tej szarówki... tylko czekać aż będą przymrozki i ślisko na drogach. ja już zapomniałam jak się jeździ na zimowych oponach - szumią i auto "pływa" po drodze, nie lubię :-p

fimka - marzenia się spelniają :tak: i ja też uwielbiam grudzień.. mimo że zimno i ciemno to magia świąt zawsze mnie urzeka.. i uwielbiam ten czas gdy z mężusiem planujemy listę prezentów, sprawdzamy czy mamy wszystkie ozdoby, gotujemy, biegamy po sklepach.. a wszystko po to by święta były piękne i żebyśmy każde z nich zapamiętali do końca życia :tak:ja mam do ubierania choinki i dekorowania pierniczkow zawsze pomocnikow - mojego męża bratanice już chyba od dwóch lat do nas przyjeżdżają i już od września pytają czy mogą przyjechać :-) także mimo że do tej pory byliśmy sami tzn bez dziecka to i tak było wesoło :tak: kupuj lepiej już plastikowe bombki - bo za rok a niższych partiach choinki nie będzie wyjścia żeby dekorować innymi! :-)

bella to tak jak my! wskakujemy na wyższe obroty :-D:-D:-D

reklama
Omega 3 biore codziennie. Na co bierzecie siemie lniane???

My mamy z mezem postanowienie ze bawimy sie bezstresowo ;) predzej czy pozniej na pewno sie uda :)
Za pierwszym razem nie musielismy sie strac, z drugim dzieckiem udalo sie za drugim razem a teraz pewnie za trzecim :-D

U Nas robi sie ciemno dopiero po 17.30. Osobiscie nienawidze jesieni/zimy, kocham lato!!!

My co roku kupujemy zywe drzewko i ten zapach jest cudowny :) Nasz pierworodny Kevin urodzil sie 9tego grudnia wiec byl dla kazdego z rodziny prezentem Bozonarodzeniowym :) kurcze na wspomnienia mi sie wzielo ;)

Do góry