reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Domka chciałabym bardzo, ale jak jeszcze ten test zrobiłam, to juz prawie pewna jestem że, się nie udało, temperatura dalej podwyższona, ale piersi przestały bolec, a brzuch raz boli raz nie, ciągle chodzę i sprawdzam czy @ juz jest, jak to mówią nadzieja umiera ostatnia, jeszcze tli się iskierka.

Domka ja tez jestem prawie pewna, nie mam wrazliwych piersi i ten test bez cienia 2 kreski nic kompletnie dziś jest moj 29 dzien cyklu i niby 16 dzien po... ale i tak czekam jak ty na @:)

Bardzo bym chciala zeby malenstwo urodzilo sie max w pazdzierniku. Chodzenie poraz kolejny w zaawansowanej ciazy zima mnie przeraza.
A sierpien brzmi idealnie :happy:

Cóż to bedziemy śierpnióweczki;-) ja w tym cyklu z tym mierzeniem temperatury spróbuje
Katka masz chyba błąd na suwaczku

Dzięki, widac ze chciałam jeszcze rok czekać do 2 kresek hahaha:)

Własnie zjadłam obiad.Zrobiłam sobie kawke i siedze przez laptopem , moj m mnie olewa to ja ja robie to samo, wiem ze to dziwne ale u nas to tak wyglląda

A ja bardzo bym chciała urodzic w przyszłym roku, ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy jest to możliwe.
Katka pewnie relaksuj się , niech się pomęczy, może czeka aż pierwsza wyciągniesz rękę. Jeśli nie ma w tym twojej winy, poczekaj niech on pierwszy wyciągnie rękę.

Ja powinna isc spac po calonocnym niespaniu, moi trzej chlopcy spia a ja? Ogladam *******y w TV i siedze przed laptopem :p
Nie daje mi spokoju 'sluz' bo normlanie na tym etapie cyklu mam suche jak na pustyni a od owulcji mam doslownie prysznic :zawstydzona/y:
Jak to u Was wyglada?

reklama
Do góry