reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Dziweczyny, a ja zglupialam. Dzis lekarka mowila mi ze to mono i zatoki. A przed chwila rozmawialam z tesciem (jest telefonicznie na bierzaco :) ) i on mowi ze moze sie okazac ze to silne zapalenie bakteryjne zatok moze dawac te wszystkie objawy. Laryngolog jednak dzis. Zobaczymy

reklama
Ritta no właśnie dlatego pytałam o lekarzy, bo takie objawy miał syn koleżanki z pracy i wyszło bakteryjne zapalenie zatok :tak:
I dzięki za privka ;-)

Bella jak @ nie przyjdzie to jasne czekamy na 12;-) tylko 5 dni.

Heh zakupiłam dzis 10metrów czerwonej wstazki;-) obwiaze sie nią od góry do dołu hahah
Domka no powiem ci, miałaś pomysł:-D:-D:-D:-D
Ritta życzę dużo zdrówka, i żeby postawili dobrą diagnozę, ale jak mówisz że teśc tam pracował to na pewno się nia dobrze zajmą.&&&&&&&&&&&&
Lisica jak jest teraz tak zimno, to dzieciom na prawdę się nudzi, brakuje im pogody, wiem coś o tym, u mnie to samo, dobrze że moja siostra mieszka nie daleko to często się odwiedzamy, mam tez przyjaciółkę w pobliżu. Nie ma jak lato:-(Choc przyznam że każda pora ma swoje uroki.
A ja wróciłam z zakupów spożywczych, ale przyhaczyłam o aptekę, bo przecież długi weekend idzie, a ja testuje 12.11 i bez testu bym została, także zakupiłam, i czekam.

Bella no na pewno coś w tym jest choć czasem mam wrażenie że moje dziecko ma adhd :confused2:

Znów mnie zaczyna podbrzusze boleć, póki co @ dalej brak.

Caroline jak juz pisalam mam dwojke chlopcow takze to bedzie moj 3 dzidzius :)

Bellaa to moj pierwszy cykl staran. Jak sobie radzisz z takimi maluchami? Ja mam obled :p czasami sie zastanawiam czy na pewno chce trzecie :p

BubblesGirl fajnie ze bedziemy razem testowac, trzymam &&&&&

Lisica ja tez mam wrazenie ze moj trzylatek ma adhd :p fajnie ze masz rodzine za sciana, ja tez bym chciala ale mieszkamy w uk i niestety do rodziny daleko...

Lisica &&& za nie przyjście @ :)
Kusiak ja tez z UK i wiem jak cieżko bez rodzinki tutaj człowiek zdany tylko na siebie :(
Rita jeszcze raz zdrowia dla córeczki dobrze ze teścia masz lekarza zawsze to lepsze traktowanie i opieka inna .
Kobietka Anulka to zaszalalyscie z majonezem :) ja tez go lubię ale muszę unikać z racji kalorii :/
Dziewczyny za tydzień mam wesele i kompletnie nie wiem co założyć :/ nie chce jakiejś wystawnej :/

Ostatnia edycja:
reklama
Caroline jak juz pisalam mam dwojke chlopcow takze to bedzie moj 3 dzidzius :)

Bellaa to moj pierwszy cykl staran. Jak sobie radzisz z takimi maluchami? Ja mam obled :p czasami sie zastanawiam czy na pewno chce trzecie :p

BubblesGirl fajnie ze bedziemy razem testowac, trzymam &&&&&

Lisica ja tez mam wrazenie ze moj trzylatek ma adhd :p fajnie ze masz rodzine za sciana, ja tez bym chciala ale mieszkamy w uk i niestety do rodziny daleko...
Wiesz co, teraz chodzą do przedszkola, odbieram ich po pracy, ciągną mnie ciągle do zabay, oczywiście lubię to robic, więc wymyślam zabawy, ale z drugiej strony jak widzę że się bawią razem to się wycofuje, jak by nie było powinni juz troszkę razem sie pobawic, muszę ich tez usamodzielniac, choc przyznaje że, sa bardzo zżyci ze mną. Sama czasem sie łapie, jak długo mnie nie wołają to sama do nich idę, bo mi ich brakuje. No ale popalic tez dają, ale jest juz co raz lepiej, mniej się już biją między sobą, zaczynaja miec swoje zainteresowania. A ty w jakim masz wieku bo tez dwóch chłopaków o ile pamiętam.
Kazimiera ja osbiście ostatnio lubię proste sukienki, ale mini, zwłaszcza czarne, chyba kwestia gustu.
A ja dzis mam taki dziwny dzień, snuje się po domu nie mogę sie odnaleźc, smutno mi jakoś:-(

Do góry