reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Hello witam sie i ja popołudniowo :) u mnie na obiad spaghetti nie chciało mi sie nic robić a to szybkie i dobre :) synek dzis lepiej ale mnie za to rozkłada akurat teraz jak są staranka :(

reklama
Mam prośbę do dziewczyn mierzących tempkę.
Czy któraś mogłaby mi napisać priv jak to się robi? :tak:
Kiedy poznać, że jest ovu, itd.
Mam termometr do 2óch miejsc po przecinku i konto na OvuFriend, żeby zapisywać ;-)
Śluz wiem co i jak...
Będę wdzięczna. Lisica? Ritta? Kobietka? Albo któraś inna, potrafiąca to robić. Plisek :)
Pomożecie?

Ostatnia edycja:
Cześć

Dzisiaj już trochę lepiej z samopoczuciem tylko humor gorszy.
Mam wyniki bety 0,100 więc już się mogę nie łudzić . Czekam na @.
Potem inne przyjemności- HSG sobie zrobię a potem zmienię chyba ginkę.

Kazimiera -zdrówka.

Katka trzymam kciuki za II.

Ritta-jak córcia? Zdrówka dla niej i szybkiego powrotu do domu.

Fimka-temperature trzeba mierzyć rano przed wstaniem.Zawsze w tym samym miejscu i najlepiej o tej samej porze.Owulkę to raczej widać dopiero jak już była.
W pierwszej fazie cyklu masz temperatury niskie i nimi się nie przejmujesz. Potem następuje na ogół większy spadek a potem temperatura wzrasta.
Poznajesz ,ze była owu jak był spadek a potem skok temperatury co najmniej o 0,2 stopnia.Jak po tym skoku masz trzy wyższe temperatury to mozesz wnioskowac ,ze była owulka.Z nią jest niestety różnie bo może być albo w tym spadku przed skokiem albo w sam skok.Dlatego jeszcze dobrze obserwować śluz. Nie wiem czy zrozumiale to napisałam jakby co to pytaj.

Ostatnia edycja:
Fimka zjem obiadek i napisze Ci na prv.

Zazdroszcze wam staranek. Ja jestem w zawieszeniu :( Z mezem sie spotkam dopiero 15.11 to bedzie 18 dc. Pewnie bedzie juz po owu ale nie bede robic testow, nawet nie chce wiedziec.
Przylozymy sie od grudnia.

A u malej ...
Na tomografii wyszlo ze ma zajete wszystkie zatoki po prawej stronie, nosowe, czolowe i szczekowe. Nie mam pojecia dlaczego. Sa podejzenia ze to po urazie na judo. Jutro konsultacja laryngologa i zobaczymy jak bedziemy to leczyc. Oby nie inwazyjnie. Takze do mono doszly nam zatoki eh...

Fuma przykro mi :( Obys szybko wszystko wyregulowala i trafila na dobrego lekarza.

Ostatnia edycja:
Ritta to poślij tego priva i do mnie, co? Też chciałabym wiedzieć i zacząć mierzyć temp jeśli się nie udało...
Kochana, myślisz że córa ma dobrą opiekę w tym szpitalu?

Biorę swojego Urwisa do kuzynki męża na kawkę (mieszka za ścianą - mamy dom bliźniak) bo go zaraz rozniesie!

Ostatnia edycja:
Ritta to poślij tego priva i do mnie, co? Też chciałabym wiedzieć i zacząć mierzyć temp jeśli się nie udało...
Kochana, myślisz że córa ma dobrą opiekę w tym szpitalu?

Moj tesc pracowal w tym szpitalu wiele lat. Pielegniarki od poczatku mowily: to xxxx wnuczka. Panie z laboratorium same dzwonily pytac jak sie czuje bo widzialy ze wyniki slabe. Mysle ze dobrze nas traktuja :)

reklama
Do góry