reklama
blueberrry
Szczęśliwa :)
Może na górę cienki biały lub czarny sweterek lub husta lub delikatna marynareczka?
Ostatnia edycja:
blueberrry
Szczęśliwa :)
Dziewczyny korzystam z aplikacji bb na telefonie gdzie jest opcja wstawiania zdjeć ale niestety nie wychodzi mi to![]()
Ja tez miałam z tym problem, i nie wiem co zrobili, ale mi sie odblokowało..
Wiec chyba Ci za bardzo nie pomogę
Hej dziewuchy.
Ja tez lubie proste sukienki. Najlepiej dopasowane. A mala czarna super tylko nie wiem czy na wesele :/
U nas najprawdopodobniej jednak i mono i zatoki. Jutro laryngolog ma decydowac co dalej. Zastanawiaja sie nad punkcja a ja jestem przerazona. Nie dam rady byc przy tym, nie zniose patrzec na cierpienie mojej corki.
Ja tez lubie proste sukienki. Najlepiej dopasowane. A mala czarna super tylko nie wiem czy na wesele :/
U nas najprawdopodobniej jednak i mono i zatoki. Jutro laryngolog ma decydowac co dalej. Zastanawiaja sie nad punkcja a ja jestem przerazona. Nie dam rady byc przy tym, nie zniose patrzec na cierpienie mojej corki.
Lisica.
Fanka BB :)
Kazia, żakiecik dopasowany, zgadzam się z dziewczynami.
Ritta, a wiesz coś więcej? Pewnie chodzi o zatoki klinowe? Tymek - syn koleżanki - miał tę punkcję w znieczuleniu miejscowym i z tego co mówiła to nie było to traumatyczne przeżycie. Niemiłe - owszem, ale niebolesne, na drugi dzień już było super.
Edit. nie szczękowe a klinowe
Ritta, a wiesz coś więcej? Pewnie chodzi o zatoki klinowe? Tymek - syn koleżanki - miał tę punkcję w znieczuleniu miejscowym i z tego co mówiła to nie było to traumatyczne przeżycie. Niemiłe - owszem, ale niebolesne, na drugi dzień już było super.
Edit. nie szczękowe a klinowe
Ostatnia edycja:
reklama
Lisica.
Fanka BB :)
Kazia w tym roku byłam na trzech weselach i już się odchodzi od wystawnych szykownych kreacji, co w sumie dla mnie jest logiczne bo to panna młoda ma błyszczeć ;-) Sukienka fajna, skromna, ale ja bym ten ubiór jakoś ożywiła. Może zaszalej z kolorem żakietu i dodatków?