reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Może na górę cienki biały lub czarny sweterek lub husta lub delikatna marynareczka?

Ostatnia edycja:
Hej dziewuchy.
Ja tez lubie proste sukienki. Najlepiej dopasowane. A mala czarna super tylko nie wiem czy na wesele :/

U nas najprawdopodobniej jednak i mono i zatoki. Jutro laryngolog ma decydowac co dalej. Zastanawiaja sie nad punkcja a ja jestem przerazona. Nie dam rady byc przy tym, nie zniose patrzec na cierpienie mojej corki.

Kazia, żakiecik dopasowany, zgadzam się z dziewczynami.
Ritta, a wiesz coś więcej? Pewnie chodzi o zatoki klinowe? Tymek - syn koleżanki - miał tę punkcję w znieczuleniu miejscowym i z tego co mówiła to nie było to traumatyczne przeżycie. Niemiłe - owszem, ale niebolesne, na drugi dzień już było super.

Edit. nie szczękowe a klinowe

Ostatnia edycja:
ImageUploadedByForum BabyBoom1383853103.237328.jpg. Udało sie :) jak myślicie nadaje sie ?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383853103.237328.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383853103.237328.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 38
Kazimiera bardzo ladna ta sukieneczka ;)

Lisica wiem ze zajete ma wszystkie zatoki po prawej stronie. Co do punkcji to jeszcze nie pewne a szczegoly poznam jurto. Punkcja jakos mi sie zle kojazy.

reklama
Kazia w tym roku byłam na trzech weselach i już się odchodzi od wystawnych szykownych kreacji, co w sumie dla mnie jest logiczne bo to panna młoda ma błyszczeć ;-) Sukienka fajna, skromna, ale ja bym ten ubiór jakoś ożywiła. Może zaszalej z kolorem żakietu i dodatków?

Do góry