reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Moje dziecko namalowało list do Mikołaja, żebym tylko nie zapomniała go zabrać w nocy z parapetu bo ostatnio rozkojarzona chodzę :-p

reklama
Dokładnie ani słychu ani widu..
Amaliee i Anastazi, gdzie się ukrywacie?

Ja zdążyłam troche napisać na lapku i mam dość..
Znów takie uczucie, jak bym za chwile miała odpłynąć.
Pożarłam dwa jabłka (tylko na nie mogę patrzeć i o nich myśleć) i wystarczy.
Mdłości dziś jak na złość.
Fasolka dziś się zbuntowała i postanowiła pokazać mamusi humorki.. Obłęd..

Fluidek Wam przesyłam ~~~~~~~~~~~~~ :happy:
I jak zawsze Ściskam Was mocno!! :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No u mnie sos i kurczak gotowe , teraz wstawiłam wodę na ryż , wiecie co dawno nie jadłam chleba z wędlinką i majonezem ,a lubię , no i dziś sobie zrobiłam , od czasu tej ósemki unikałam chleba w ogóle i jakoś tak wędliny też nie jadłam i majonezu też nie , no i zjadłam 3 kanapki , siedzę i czuję jak mi niedobrze , poszłam pokroić pierś z kurczaka i jak nie wystartuję do wc ,no wszystko oddałam podobną akcję miałam po śmietanie ,którą spożyłam razem z twarożkiem jakoś na początku tygodnia , wywaliło mi brzuch i ruszyć się było ciężko , zakończyło się pawikiem i teraz ten majonez , chyba mój żołądek woli tę lżejszą żywność może już się przyzwyczaił ,że mu się lżej trawi ,jakby mnie mąż widział to by powiedział coś w stylu: no co Ty wczoraj był seks ,a ty już wymiotujesz ? :-D zresztą ja w poprzedniej ciąży puściłam może ze dwa góra trzy pawiki i to było tyle ,a nastąpiło to jakoś 2 tygodnie po terminie @ dopiero.

No i również wzywam moje staraczki ..... hop hop gdzie jesteście?

no jak zdarta płyta Pati.Patuszka ? Joaro ? gdzie jesteście?

Kobietka Zrobiłaś mi smaka na ten chlebek z wędliną i majonezem. Ale kurczę jest mi tak nie dobrze, ze na samą myśl o jedzeniu, "śmierdzącej" lodówce robi mi sie nie dobrze. Ehh.

A z tą karkówką Anulka to może i ja zrobie na niedzielny obiad.. :)
Dobry pomysł :)

Anulka dziękuje, super ten przepis na karkóweczkę, chyba się na nią skuszę, bo smacznie wygląda, Mężuś będzie zadowolony, bo i mięsko i warzywka:-D Tylko dla siebie zrobię wersję bez pieczarek, bo ja niestety nie jadam, ale za to mój przepada, więc się ucieszy, bo ja ze względu na siebie to rzadko coś z pieczarkami robię :p

Ciesze sie ze pomoglam hihi mi to slinka cieknie choc komp wylaczony a nadal mam to przed oczami hihi

Ja tez jakos nie moge jesc:/ jezyk deba stoi ehh ledwo obiad zjadlam wczesniej dwie kromki tylko z pasta z tunczyka na sile...nic mi sie nie chce a jak moj wroci jedziemy do jego rodzicow, my zoataniemy on pojedzie po akwarium:)
Oho maly sie budzi...lece do niego:)

Witajcie babeczki moje kochane!

Dzień najmarniejszy z marnych. Przyszła jędza @.
Dajcie mi trochę czasu, żebym podała termin kolejnej (oby nie) wizyty...
Zrobiłam dziś zakupy "staraczkowe" i teraz już tak łatwo tej jędzy w tym miesiącu nie pójdzie.
Kupiłam: syrop z sulfogwajakolem, olej z wiesiołka, termometr i testy ovu.

Jestem wyczerpana.
Byłam dziś za zakupach, odebrać dyplom mgr, a po powrocie zrobiłam jabłka w karmelu, tzw. "candy apples".
Proszę się częstować, smacznego:

candy apples.jpg

Aaa... Co do wczorajszego zadania Inis.
Wyszedł fajny wieczór i miła nocka ;) Rano pobudka z całusem w czoło od męża. Milutko!
Film "Obecność" dobry, ale nie zapierający dech w piersiach. Jeśli lubicie horrory, to można obejrzeć ;)
Na drugi nie było już czasu.

Olaboga muszę zmienić suwaczek :O

Załączniki

• candy apples.jpg
    candy apples.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Witam was, nadrobiłam produkcję.
Kusiak no ja mam róznice między chłopakami 17 miesięcy, czyli mamy podobnie a który cykl się staracie?
Lisica no powiem ku mojemu zaskoczeniu brzuch tez przestał mnie bolec.
Katka pamietam jak na poczatku gdy byłam w ciąży nie bolały mnie piersi, ale dobrze pamiętam te żyłki.
Domka trzymaj sie 12.11 testujemy, jak wczesniej nie będę miec @ ja sama nie wiem kiedy mam się jej spodziewac, najlepiej w ogóle.
Blue współczuje mdłości, ale trzymaj się, niby do końca 3 miesiąca, ale wiesz powiem ci różnie to bywa.
Inis powodzenia na rozmowie.

Do góry