reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja to chyba na ostatnim weselu byłam z 11 lat temu ;) i nie wiem za bardzo co teraz sie nosi :) na takie uroczystości ;) moze faktycznie za skromna za sukienka taka trochę na obiad w niedziele do cioci :) mam jeszcze taka opcje zakryla by moje krągłości :) ImageUploadedByForum BabyBoom1383854247.288185.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383854247.288185.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383854247.288185.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 48
Ja to chyba na ostatnim weselu byłam z 11 lat temu ;) i nie wiem za bardzo co teraz sie nosi :) na takie uroczystości ;) moze faktycznie za skromna za sukienka taka trochę na obiad w niedziele do cioci :) mam jeszcze taka opcje zakryla by moje krągłości :) Zobacz załącznik 592679

Ta zdecydowanie LEPSZA.
Tylko nie wiem czy czarna... :/ Chyba się nie powinno takiej ubierać...

Kazia czerń na wesele nie bardzo :sorry: ja Cię rozumiem, czerń wyszczupla, ale dobra bielizna modelująca też ;-) szukaj innej :tak:

Sukieneczki fajne z tym ze ja w jednej i drugiej poszlabym do pracy :/ + szpileczki ktore uwielbiam :)
Ale teraz rzeczywiscie na wesela nie naklada sie falban i gorsetow (to byl koszmar).
Co teraz jest modne na takie imprezy ? Bo ja tez wieki nie bylam.

Lisica oj nie lubię majtkosciskow :) he he właśnie czarna najbardziej mi sie podoba ;) wogole dzięki za wasze rady :) ImageUploadedByForum BabyBoom1383855083.054934.jpg ta moze za wyrazista kolorem :/

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383855083.054934.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383855083.054934.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 51
Lisica oj nie lubię majtkosciskow :) he he właśnie czarna najbardziej mi sie podoba ;) wogole dzięki za wasze rady :) Zobacz załącznik 592681 ta moze za wyrazista kolorem :/

CZERWONA! To jest to! :) I teraz można czarne dodatki ;)
Ja do schowania brzuszka używam bielizny ściskającej.
Takie majty z gumką, prawie pod biust. Świetnie się sprawdzają, polecam ;)

reklama
Do góry