reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja tam jak zwykle spozniona w watkach, no i witam sie:). Widzialam o plci rozmawialyscie. Rowniez uwazam, ze zdrowie najwazniejsze. Te cale planowanie plci to nie na moje nerwy i troche naciagane. Ja uwazam ze co ma byc, to bedzie. Mam juz jedna dziewczynke ale gdyby mozna wybrac, to chcialabym jeszcze jedna. Ale w sumie parki tez fajne, tylko mniej ekonomiczne ;). Ja sama jestem jedynaczka i to jest przewalone. Nie chcialabym, zeby moje dziecko bylo samo w zyciu.

Kobietki kochane.
Z fasolką przesyłamy Wam fluidki i trzymam kciuki za testujące, strające się.
Jak to kobietka napisała aby bobosexiki były przyjemne i owocne! :)
A ja teraz juz leże plackiem pod kołdrą.
Pierogi mnie wykończyły.
Ból pleców, krzyża nie do opisania.
Ale warto było, zobaczyć te zajadające uśmiechnięte minki. :)
A teraz czas odpocząć.
Mój kochany mąż przejął stery w kuchni i żądzi bo sprząta.

Słodkich snów wszystkim Wam życze.
I ściskam Was mocno!
Do usłyszenia jutro kochane!

I jeszcze raz trzymam za wszystkie kciuki, a fluidki wysyłam tyle ile każdej trzeba i ciut wiecej. ;);)

Ja też się żegnam, posłuchałam sobie muzyki, wyluzowałam, jutro znowu do pracy. Idę spac.
Blue odpoczywaj, brawo dla męża za sprzatanie.
Mexi też uważam że, najważniejsze żeby było zdrowe, a wiem co mówię, z doświadczenia, może nie mojego ale kogoś bardzo bliskiego.
Dobranoc. Jutro będę nadrabiac po południu dopiero.:-:)-:)-(

Melduję się po kilku dniach nieobecności...
Witam Nowe Staraczki. :-)

Ritta, jak Twoja córka się czuje?

U mnie @ brak, test z poniedziałku - negatywny. Piersi, jakbym miała zaraz zacząć karmić. :confused2:
Krzyż mnie boli i podbrzusze. Ale to wszystko jakieś "dziwne". Zwaliłabym na zaburzenia zw. z prolaktyną, ale "jak na złość" badałam ją 3 tyg. temu i jest w normie.
Także Fimka - "witaj w klubie". Czekamy dalej...

A teraz bardzo "apetyczne" pytanie ;-) - czy śluz na początku ciąży ZAWSZE jest biały i gęsty? Koleżanka mnie dziś zaskoczyła takim pytaniem, nie wiedziałam, co jej odpowiedzieć. Jakie są Wasze doświadczenia w tym względzie, obecnie Zafasolkowane i już Mamusie?

Dobrej nocy!!

Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za mile przyjecie :)
ale sie rozpisujecie! Ja mam czas wolny tylko wieczorami takze dopiero wtedy moge czytac i cos napisac i tak probujr Was nadganiac.

Jesli chodzi o testowanie zbyt wczesne to nie namawiam. Jezeli dojdzie do zaplodnienia i szybko zatestujecie to moze wyjsc test pozytywny ale taki blady i malo widoczny jednak zaplodnione jajeczko wcale nie musi sie zagniezdzic w macicy i przyjdzie @ i rozczarowanie. Takze lepiej poczekac i byc pewniejszym :) chociaz latwo sie mowi :p ja tez nie naleze do tych cierpliwych i z drugim synkiem testowalam na 4 dni przed @ i wyszedl pozytywny ale juz na tydzien przed @ czulam ze jestem w ciazy :)

bellaa widze ze masz mala roznice wieku miedzy swoimi chlopakami, miedzy moimi tez nie jest za duza bo 21 miesiecy :)

kobietka moj termin @ to 16.11

agaawa trzymam &&&&&

i za wszystkie inne tez &&&&&

No hej :D
Ja siedzę przed kompem i czekam aż moj m wyjdzie do pracy zebym mogła testa isc zrobic:D

Nieee ...jednek zrobiłam sisiusczka i sie powstrzymałam....macie racje...jestem za bardzo niecierpliwa:D

Ostatnia edycja:
Witajcie z rańca ;-)
ookatkaoo i jaaaaaaak ???????????? :szok:
Lisica póki nie ma @ to jest nadzieja! pamiętaj! ;-)
Kusiak a to twój pierwszy cykl staranek? masz już dzidzię czy o pierwszą się staracie? ;-)
mariaa o boshe - zaskoczyłaś mnie bo nie pamiętam :zawstydzona/y:
mexi ja też sobie nie wyobrażam żeby moja mała była sama w życiu.. a rodzeństwo to rodzeństwo :tak:

dziewczyny ja dzisiaj po południu uciekam na shopping.. muszę już się rozejrzeć pod kątem prezetów na mikołaja bo dzieciaków mnóstwo i trzeba coś zrobić żeby o każdym pamiętać ale żeby nie zbankrutować :-( więc poluję już teraz żeby w grudniu nie odczuć i mikołaja i gwiazdora.. :tak: buziaki i && kciuki za teściki wasze :tak:

reklama
Witam.
Mariaa corka troszke lepiej choc nadal bardzo chrapie przez powiekszone wezly chlonne.

Lisica ty tez masz zepsuty test ? ;)

Caroline gwiazdor - skads to znam ;)
Przez 2 lata mieszkalam kolo Torunia. A Ty z jakiego regionu jestes ?
Juz zerknelam, dolnoslaskie. Nie wiedzialam ze tam tez sie tak mowi :)

Katka dzielna jestes. Poczekaj jeszcze chwilke.

Inis jak dzis samopoczucie? Jak minal wieczor ?

Ostatnia edycja:
Do góry