reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

heeejjj ja dopiero dotarłam do domku - u was też taka beznadziejna pogoda? ja za moment kąpie małą i postaram się was nadrobić chociaż troszkę.. ale chyba z tego co widzę to nie ma żadnych nowych dobrych wieści? no więc czekaaaamy która następna będzie miała dwie kreseczki! chociaż ja i tak sądzę że największy wysyp będzie albo w trakcie albo po świętach :-D taka atmosfera że można się zapomnieć i zaszaleć pośród światełek bożonarodzeniowych :-D:-D:-D a swoją drogą mój mąż w tym roku przybiera pierwszy raz odzienie mikołaja - więc hmm.. ciężko będzie się oprzeć :-D:-D:-D z mikołajem tego jeszcze nie robiłam :-D:-D:-D o boshe wybaczcie za mój humor dzisiejszy :-D

reklama
Lisica nigdy nie jest za pozno :)
To mial byc nasz rodzinny debiut. Nie jezdzimy na nartach ale znajomi nas namowili i mielismy zamiar zaczac. Mi tez zalezy zeby corka jezdzila.
Ja nie jestem zwolenniczka sportow zimowych bo nie lubie zimy ale czemu nie sprobowac. Ale zakladajac ze bylabym juz w ciazy to i tak bym nie pojezdzila dlatego myslalam zeby to zamienic na ten Rzym (moja rodzinka sie wybiera ).

Hej mam plan na prezent na rocznice;-) Zrobię tort w kształcie serca;-) A prezentem bede ja;-) Jak mała uśnie to dostanie prezent pod postacią mnie nago przewiązanej czerwoną wstążka;-) Podejrzewam że lepszego prezentu sobie nie może wymarzyć;-):rofl2:

Bellaa pecherz juz lepiej. Jeszcze boli przy siusianiu ale mniej niz wczoraj.

A mi mezus oznajmil ze od stycznia idzie na jakis kurs na 8 tygodni. I wszystkie moje plany poszly w ..... Mielismy jechac w lutym na narty albo na kilka dni do Rzymu. Przynajmniej na staranka bedzie na miejscu ale w styczniu to ja juz bede w ciazy :p
W styczniu będziesz w ciąży, a ty w lutym na narty się bierzesz:szok: ale do Rzymu jak najbardziej, super.
No ja właśnie dom ogarnęłam, chłopaki juz wykąpane po kolacji, leżą i oglądają bajki, jeszcze przygotowac nasze ciuszki na jutro, szybki prysznic i lajcik.

Domka uuuuaaaaa! dobry pomysł - jego mina pewnie bezcenna :-) zaserwuj mu ten tort na sobie będzie jeszcze bardziej w szoku! ;-) a może pozytywny teścik jeszcze dostanie? ;-) życzę tego z całeeeego serducha :tak:

Caroline ale się uśmiałam :laugh2: jakieś ukryte fantazje? :laugh2:
Ritta ja zimę kocham, ale taką z prawdziwego zdarzenia - białą, mroźną, słoneczną :tak: do nart mnie jakoś nie ciągnie, ale uwielbiam jeździć na łyżwach.

bella a można tak zmienić nazwę użytkownika czy trzeba mieć jakiś konkretny powód? tak tylko pytam z ciekawości ;-) teeeż lubię ten czas jak mała śpi a ja z mężusiem mamy wieczór dla siebie :-) a czasami też sama z małą zostaję jak mężuś w pracy i też czasami lubię mieć wieczór tylko dla siebie - spa na całego idzie wtedy :-D

edit
Lisica - mój zawsze gładko ogolony a tu wiesz.. broda siwa i te sprawy.. :-D:-D:-D ja chyba muszę wtedy za śnieżynkę sie przebrać :-D chyba w moim przypadku za kulę śnieżną :-D:eek:
Agaawa ~~~~~~~~ ;-)

Ostatnia edycja:
Domka uuuuaaaaa! dobry pomysł - jego mina pewnie bezcenna :-) zaserwuj mu ten tort na sobie będzie jeszcze bardziej w szoku! ;-) a może pozytywny teścik jeszcze dostanie? ;-) życzę tego z całeeeego serducha :tak:
Jeżeli bedą 2 kreski to dostanie jeszcze tescik skarpetki i spiochy;-) Tak jego mina bedzie bezcenna;-)

reklama
Bellaa wyszlam z zalozenia ze jak nie zajde to bede jezdzic. Nie chce rezygnowac ze wszystkich planow tylko dlatego ze sie staram. Bo jesli to potrwa kilka miesiecy... A jak zajde to bede kibicowac corce i mezowi :)

Do góry