reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Właśnie wróciłam od dentysty :) mało co popłakałabym się przed wizytą :D 20.11 mam ciąg dalszy :) kolejny ząbek będzie wypełniany :) tylko tą srebrną plombę mi muszą zdjąć (wywiercić) bo jest nieszczelna i znów wszędzie będę mieć światłoutwardzalne (niestety płatne). Mam cztery 8. do wyrwania :( tak się zastanawiam czy trafimy na dni płodne w tym miesiącu. Nie chcę ryzykować jeśli chodzi o znieczulenie podczas ciąży. Wiadomo.
Domka- bardzo ciekawy pomysł masz ;) hihi :)
Caroline- oj szalona, szalona ;) u mnie też pogoda paskudna :( leje :(
Ritta- Fitolizyna i żurawina pomaga przy problemach z pęcherzem i nerkami. Zdrówka :*
Agaawa- trzymam kciuki :)

Caroline, chyba sobie żartujesz? Kula śnieżna, też coś... Mój to w takim razie wiecznie chodzi jak Mikołaj... nie no, trochę przesadzam ale goli się chyba raz na 2 tygodnie:laugh2: choć w sumie lubię ten jego zarost ;-)

Katka poczekaj, nie testuj... Zepsujesz sobie humor całkowicie bo daję sobie głowę uciąć, że wyjdzie 1 kreska. Za wcześnie Kochana...

Bellaa wyszlam z zalozenia ze jak nie zajde to bede jezdzic. Nie chce rezygnowac ze wszystkich planow tylko dlatego ze sie staram. Bo jesli to potrwa kilka miesiecy... A jak zajde to bede kibicowac corce i mezowi :)
To taki żarcik był. nie wyszedł mi:-(
caroline ja napisałam do administratora i napisałam tylko że, wolałabym byc anonimowa. Zmieniła błyskawicznie bez problemów. Chłopaki śpią, jestem sama mąż w pracy, zobaczymy się dopiero jutro po 16 jak ja wrócę z pracy, siedzę sobie przed komputerem słuchawki na uszach słucham muzyki i tak mi dobrze.....:tak::tak::tak:
Domka no no, nasz czas się zbliża, 12.11 tuż tuż
Katka to ja trzymam za ciebie kciuki&&&&&& choc spojrzałam na naszą listę termin @ masz 10.11 no może jeszcze nie wyjśc, jutro dopiero 07.11.
Agaawa ja też za ciebie trzymam kciuki. Przypomniało mi się jak w pierwszej ciąży, była u ginekologa i ona też mówi o pęcherzyk, dziś można sie starac, zadanie domowe odrobiłam no i syna urodziłam.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Katka poczekaj jeszcze. Ja wiem ze korci, ale po co masz sie rozczarować, bo za wcześnie?
Jutro rano sie szybko wysikaj aby nie Korciło. To tylko pare dni! :) :*

ookatkaoo wstrzymaj się jeszcze.. ja robiłam test w poprzedniej ciąży jak dobrze pamiętam dzień przed @.. o 4 nad ranem.. nie wyszedł.. a po południu pojechaliśmy na wczasy.. jak to na wczasach trzy dni minęły i w sumie jak siusiałam caly czas i spałam cały dzień to przypomniało mi się że miałam dostać @.. pobiegłam do apteki (wersja dla męża - po tabletki na pęcherz który przeziębiłam śpiąc na plaży).. i zrobiłam dwa testy - i wyszły pozytywnie.. wyraźne krechy!!! po powrocie okazało sie że tamten test dzień przed @ wyszedł - była meeega jasna kreseczka nie widoczna o 4 nad ranem.. wstrzymaj się kilka dni i będziesz pewna.. ja robiłam wcześniej i jak widzisz zawiodłam się i straciłam nadzieję - a niepotrzebnie! ;-)

co do tych mikołai to ja mam strój śnieżynki ;) mąż mi kupił na święta ,ale to wersja ,ala bikini i prawie nic nie zakrywa :-D no właśnie trzeba odświeżyć bo sezon mikołajowy się zaczyna ;-)

co do znieczulenia w ciąży czy w trakcie straranek to z tego co wiem dentyści mają takie specjalne na takie okazje , tylko trzeba powiedzieć ,że się może być w ciąży , chyba to takie które nie obkurczają naczyń krwionośnych czy jakoś tak.Ja też idę już po dniach płodnych do dentystki i też będę miała znieczulenie :tak:

Jakby coś to wieczór filmowy się póki co nie zaczął...
Była kłótnia, przeprosiny i rozmowa. M się kąpie, ja robię (w końcu) popcorn.
Poszło o totalną pierdołę. Szkoda gadać :p (moja wina, przyznałam się, ale huśtawka nastrojów bierze górę)
a więc:
wieczór filmowy, podejście drugie :-) Tytuł filmu: "Obecność".
Pewnie obejrzymy tylko ten horror. Lubię horrory :-)

Katka wariacie! Jeszcze nie testuj!! Jak nie dostanę @ do niedzieli to zatestujemy razem! :tak: HM?

Ostatnia edycja:
reklama
Katka ja i tak wiem ze zrobisz jak bedziesz chciala:-) mi tez kazdy mowil nie rob ale ja to taka niecierpliwa i zrobilam 4 dni przed@ i byla kreska ale pod swiatlo tylko i dalej zylam w niepewnosci bo niewiedzialam czy zwidy mam czy co. Pozniej 2 dni przed@ zrobilam bobotest o czulosci 10 i tez tylko pod swiatlo i po chwili zrobilam pink test czulosc 25 i ladna kreska.
Co kolwiek zdecydujesz 3mam kciuki:-)

Do góry