reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witam sie z rana i poproszę o kawę dużo kawy :/ nocka nie przespana zeby idą a zawsze przy zębach moj maluszek dostaje kataru gorączka itp zaraz do pracy trzeba iść:/jakoś straciłam wene do roboty dobrze ze juz czwartek :)
Lisica i inne dziewczyny testujace &&&&&&&
Lecę oko malować pozdrowionka ;)
Ja jestem mozna powiedziec ze z Mazur :)

reklama
Caroline - ja też właśnie nie pamiętam, jak to z tym śluzem było. Aż dziw, że się wszystko tak szybko zapomina. :szok:

Blue - dzięki za odpowiedź. :tak:

Ritta
- mam nadzieję, że Was niebawem wypiszą... Dobrze, że masz rodzinę do pomocy!!

Lisica - skoro @ nie ma, to... sama wiesz. Czekamy na Twoje II. :)

Katka - szacun, że się powstrzymałaś przed tym testowaniem. ;-)

DOBREGO DNIA!!!!

katka super że teraz masz takie relacje z bratem! i podobieństwo rzeczywiście :-)
inis powodzenia i daj znać jak już będziesz po rozmowie ;-)
ritta ja byłam na autostradzie.. załapałam się na sam koniec :-) bhp :szok::eek:
kazimiera duuuuuży kubeł kawy dla ciebie - i nie dołuj mnie że w tym wieku też jeszcze będę się z zębami zmagała.. ja myślałam że trochę szybciej wychodzą.. masakra.. my mamy 6 ząbków i już trochę dość tego ząbkowania mam :eek:

U nas byla pani doktor. Wezly troche mniejsze ale narzady wciaz mocno powiekszone i corka musi lezec. Zaraz idziemy na tomograf glowy zeby sprawdzic zaroki.
Chyba szybko nie wyjdziemy :(

Carolina moja firma budowala A2 :)

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry wszystkim Staraczkom i Mamuśkom;-)

Katka Ty to masz te przygody, masakra:szok: Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło i oby bratu się wszystko ułożyło po jego myśli i szybko do was wrócił:tak: (jesteście na prawdę podobni, prawie jak bliźniaki:-)). Brawo, że się wstrzymałaś z testowaniem, za 3 dni na pewno będą piękne II:laugh2:

Inis Twoje posty mnie po prostu rozbrajają:-D I wizja nie zobaczenia dwóch kresek w tym miesiącu staje się mniej straszna, jak pomyślę, że Ty będziesz na sierpniówkach hehe :) Co do zadań na weekend to u nas w sobotę i niedziele goście, więc będę miała co robić:tak: a w poniedziałek nasza rocznica, to będzie już 6 latek jak jesteśmy razem:rofl2:
Na pewno coś miłego wykombinujemy:laugh2:

Kusiak ja też mam termin @ 16.11, uff.. nie będę sama testować;-)

A własnie do dziewczyn zafasolkowanych??
Bleuberry jaki miałaś śluz przed zrobieniem testu?? i jakie miałam uczucie suchości czy jakby mokro?

A własnie do dziewczyn zafasolkowanych??
Bleuberry jaki miałaś śluz przed zrobieniem testu?? i jakie miałam uczucie suchości czy jakby mokro?
O podobną rzecz pytałam kilka stron temu, ale Ty napisałaś większymi literami ;-), więc się może więcej Dziewczyn wypowie, jak to z tym śluzem jest przed II kreskami i na początku ciąży.

dzień dobry :-)
witam się z kawką poranną , nie śpię już od 7:30 ,ale czytałam książkę sobie z rana.
U mnie 13dc ekscytacja rośnie ;)na razie tempka na poziomie z wczoraj się utrzymuje.

Ritta - jak córcia?Jak Twój pęcherz?Ja też jadę na furaginie bo mnie tam piekło przy siusianiu i biorę nystatynę bo mnie lekko swędziło TAM.

Inis - Ty to zawsze nas nastroisz optymistycznie ;)

Kusiak - już wpisałam Cię na listę staraczek.

wczoraj był mecz więc późno były boboseksy bo mój mąż to zagorzały kibic jest i musiał obejrzeć do końca.

Lisica - szkoda ,że ten test negatywny ,ale puki nie ma @ trzymajmy się nadziej ,że może jest zepsuty ;-)

-caroline- - a Ty kiedy testujesz?

Co do śluzu

To ja pamiętam mój śluz ciążowy bo to było pierwsze co mi się rzuciło w oczy i odbiegało od normy ,pojawił się w okolicy terminu @ i było go dużo , był kremowy ,biały, gęsty i to właśnie skłoniło mnie do testu w dniu @ , ale test wyszedł negatywny więc czekałam na @ , po około 5 dniach powtórzyłam test i były dwie kreseczki ;) Do tego męczył mnie ból piersi ,ale ja tak zwykle mam przed @ no i jak już się położyłam to takie ćmienie jak na @ ,ale ona nie przychodziła.

reklama
Heloł czwartkowo!

dziekuje za wszystkie fluidki. Wieczór sie udał, tez było filmowo, a ranem jeszcze powtórka:)) cudownie jak mąż współpracuje. Wtedy mi sie aż serce śmieje!

Caroline - musze coś sprostować. Testy wychodzą juz po zagniezdzeniu. Rożne źródła podają, ze zagniezdzenie moze być od 6- 12 dpo, a ok. 2 doby po zagniezdzeniu dopiero wytwarza sie pierwsze BHCG. Wiec kreseczki pojawiają sie jak juz sie zagniezdzilo. Prawda jednak jest taka, ze mimo pierwszego zagniezdzenie wiele zarodkow sie nie utrzymuje i nawet jak wyjdzie II przed okreśem, to moze jeszcze dojść do takiego mikroporonienia. Dlatego lepiej robic testy po terminie @, bo juz sie wtedy wszystko ładnie i mocno zagniezdzilo i mniejsze rozczarowanie, jakby sie za 2 dni jednak dostało okres. Troche czytałam o tym całym procesie, bo po 2 poronieniach to człowiek chce wiedzieć jak najwiećej:))

ja tez kocham narty. Dziewczyny nigdy nie jesteście za stare. Ja wystartowalam z nauka jak miałam 33 lata. I zakochalam sie w tym sporcie. Męża tez namawiam, uczymy sie razem. I.... Bardziej czekam na narty niż na wakacje na płazy! Hehe.... A Włochy zima na stoku - cuuuudo! Aż sie nie mogę doczekać. A nie rezygnuje z nart i planów wyjazdowych, bo juz w zeszłym roku zrezygnowałam, ale.... No cóż.

Milego dnia dziewczynki!

Do góry