reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Witam sie z rana i poproszę o kawę dużo kawy :/ nocka nie przespana zeby idą a zawsze przy zębach moj maluszek dostaje kataru gorączka itp zaraz do pracy trzeba iść:/jakoś straciłam wene do roboty dobrze ze juz czwartek :)
Lisica i inne dziewczyny testujace &&&&&&&
Lecę oko malować pozdrowionka ;)
Ja jestem mozna powiedziec ze z Mazur :)

reklama
Caroline - ja też właśnie nie pamiętam, jak to z tym śluzem było. Aż dziw, że się wszystko tak szybko zapomina. :szok:

Blue - dzięki za odpowiedź. :tak:

Ritta
- mam nadzieję, że Was niebawem wypiszą... Dobrze, że masz rodzinę do pomocy!!

Lisica - skoro @ nie ma, to... sama wiesz. Czekamy na Twoje II. :)

Katka - szacun, że się powstrzymałaś przed tym testowaniem. ;-)

DOBREGO DNIA!!!!

katka super że teraz masz takie relacje z bratem! i podobieństwo rzeczywiście :-)
inis powodzenia i daj znać jak już będziesz po rozmowie ;-)
ritta ja byłam na autostradzie.. załapałam się na sam koniec :-) bhp :szok::eek:
kazimiera duuuuuży kubeł kawy dla ciebie - i nie dołuj mnie że w tym wieku też jeszcze będę się z zębami zmagała.. ja myślałam że trochę szybciej wychodzą.. masakra.. my mamy 6 ząbków i już trochę dość tego ząbkowania mam :eek:

U nas byla pani doktor. Wezly troche mniejsze ale narzady wciaz mocno powiekszone i corka musi lezec. Zaraz idziemy na tomograf glowy zeby sprawdzic zaroki.
Chyba szybko nie wyjdziemy :(

Carolina moja firma budowala A2 :)

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry wszystkim Staraczkom i Mamuśkom;-)

Katka Ty to masz te przygody, masakra:szok: Dobrze, że się wszystko dobrze skończyło i oby bratu się wszystko ułożyło po jego myśli i szybko do was wrócił:tak: (jesteście na prawdę podobni, prawie jak bliźniaki:-)). Brawo, że się wstrzymałaś z testowaniem, za 3 dni na pewno będą piękne II:laugh2:

Inis Twoje posty mnie po prostu rozbrajają:-D I wizja nie zobaczenia dwóch kresek w tym miesiącu staje się mniej straszna, jak pomyślę, że Ty będziesz na sierpniówkach hehe :) Co do zadań na weekend to u nas w sobotę i niedziele goście, więc będę miała co robić:tak: a w poniedziałek nasza rocznica, to będzie już 6 latek jak jesteśmy razem:rofl2:
Na pewno coś miłego wykombinujemy:laugh2:

Kusiak ja też mam termin @ 16.11, uff.. nie będę sama testować;-)

A własnie do dziewczyn zafasolkowanych??
Bleuberry jaki miałaś śluz przed zrobieniem testu?? i jakie miałam uczucie suchości czy jakby mokro?

A własnie do dziewczyn zafasolkowanych??
Bleuberry jaki miałaś śluz przed zrobieniem testu?? i jakie miałam uczucie suchości czy jakby mokro?
O podobną rzecz pytałam kilka stron temu, ale Ty napisałaś większymi literami ;-), więc się może więcej Dziewczyn wypowie, jak to z tym śluzem jest przed II kreskami i na początku ciąży.

dzień dobry :-)
witam się z kawką poranną , nie śpię już od 7:30 ,ale czytałam książkę sobie z rana.
U mnie 13dc ekscytacja rośnie ;)na razie tempka na poziomie z wczoraj się utrzymuje.

Ritta - jak córcia?Jak Twój pęcherz?Ja też jadę na furaginie bo mnie tam piekło przy siusianiu i biorę nystatynę bo mnie lekko swędziło TAM.

Inis - Ty to zawsze nas nastroisz optymistycznie ;)

Kusiak - już wpisałam Cię na listę staraczek.

wczoraj był mecz więc późno były boboseksy bo mój mąż to zagorzały kibic jest i musiał obejrzeć do końca.

Lisica - szkoda ,że ten test negatywny ,ale puki nie ma @ trzymajmy się nadziej ,że może jest zepsuty ;-)

-caroline- - a Ty kiedy testujesz?

Co do śluzu

To ja pamiętam mój śluz ciążowy bo to było pierwsze co mi się rzuciło w oczy i odbiegało od normy ,pojawił się w okolicy terminu @ i było go dużo , był kremowy ,biały, gęsty i to właśnie skłoniło mnie do testu w dniu @ , ale test wyszedł negatywny więc czekałam na @ , po około 5 dniach powtórzyłam test i były dwie kreseczki ;) Do tego męczył mnie ból piersi ,ale ja tak zwykle mam przed @ no i jak już się położyłam to takie ćmienie jak na @ ,ale ona nie przychodziła.

reklama
Heloł czwartkowo!

dziekuje za wszystkie fluidki. Wieczór sie udał, tez było filmowo, a ranem jeszcze powtórka:)) cudownie jak mąż współpracuje. Wtedy mi sie aż serce śmieje!

Caroline - musze coś sprostować. Testy wychodzą juz po zagniezdzeniu. Rożne źródła podają, ze zagniezdzenie moze być od 6- 12 dpo, a ok. 2 doby po zagniezdzeniu dopiero wytwarza sie pierwsze BHCG. Wiec kreseczki pojawiają sie jak juz sie zagniezdzilo. Prawda jednak jest taka, ze mimo pierwszego zagniezdzenie wiele zarodkow sie nie utrzymuje i nawet jak wyjdzie II przed okreśem, to moze jeszcze dojść do takiego mikroporonienia. Dlatego lepiej robic testy po terminie @, bo juz sie wtedy wszystko ładnie i mocno zagniezdzilo i mniejsze rozczarowanie, jakby sie za 2 dni jednak dostało okres. Troche czytałam o tym całym procesie, bo po 2 poronieniach to człowiek chce wiedzieć jak najwiećej:))

ja tez kocham narty. Dziewczyny nigdy nie jesteście za stare. Ja wystartowalam z nauka jak miałam 33 lata. I zakochalam sie w tym sporcie. Męża tez namawiam, uczymy sie razem. I.... Bardziej czekam na narty niż na wakacje na płazy! Hehe.... A Włochy zima na stoku - cuuuudo! Aż sie nie mogę doczekać. A nie rezygnuje z nart i planów wyjazdowych, bo juz w zeszłym roku zrezygnowałam, ale.... No cóż.

Milego dnia dziewczynki!

Do góry