reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Kobietka. - Jakbym o sobie czytala! haha... tylko ja na podgladanie pecherzykow do gina latam:))

a teraz dziewczyny prosze o WIELKIE KCIUKI i TAŃCE żeby sie udało, bo właśnie wróciłam od gina - sa 3 pecherzyki, dwa malutkie 13 i 15 mm, a jeden wielki 22 mm na peknieciu. Jajniki mnie bardzo bolą. Mąż juz w pociągu do mnie jedzie. Jakby jutro była owulacja , to jeszcze w piątek poprawimy... Hehe... Szanse sa! Jakbym mogła prosić o fluidy od naszych ciezaroweczek, pls pls.... One na pewno pomogą. Hmmm. Jestem pozytywnie nastawiona.

milego wieczorka, lecę dla męża zupę dyniową robic.

reklama
Hej dziewczyny, wróciłam z pracy o 16 o dopiero usiadłam przed komputerem no i musiałam nadrobic waszą produkcję, tak mi żal że jestem teraz w pracy, nie mogę byc z wami na bieżąco, a w pracy nie ma opcji na internet, za dużo roboty, a terminy gonią.
Kusiak witam cię, ja tez staram się o trzecie dziecko i mam dwóch synów, to był mój drugi cykl, obecnie czekam, na rozwój wydarzeń.
Witam równiez pozostałe nowe staraczki.
Fimka dopóki nie ma @ wszystko możliwe, także nie puszczam&&&&&&&&trzymam dalej&&&&&&&&&
aha pisałaś jakie imiona ci się podobaja, a wśród nich o jednym też myślałam Tymoteusz.
Ritta a ty jak lepiej z tym pęcherzem, ja jak maiłam krew w moczu, to piasek mi schodził bolało jak cholera.
Inis miłego wieczorku z mężem, powiem ci że my jak się kłócimy to też mówimy tyle rzeczy których człowiek tak naprawdę nie che powiedziec, a potem dźwięczą ci w uszach, a ja jestem taka że jeszcze wszystko muszę przeanalizowac 10 razy. Ale szybko sie godzimy. Wiesz jakby było słodko i idealni to chyba nie byłoby miłości, nie może byc za idealnie, to troche fałszywe. Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&
Katka przykro mi że. twojej mamie tak się ułożyło w życiu. Ja nie miałam takich problemów, normalny ciepły dom, choc tata nie był zbyt wylewny zresztą ciągle w pracy, za to nadrabia przy wnukach które go uwielbiają a on ich.

A brzuch nie boli mnie tak jak wczoraj, ale dalej jednak go czuję, no cóż, zobaczymy.

Kobietka. - Jakbym o sobie czytala! haha... tylko ja na podgladanie pecherzykow do gina latam:))

a teraz dziewczyny prosze o WIELKIE KCIUKI i TAŃCE żeby sie udało, bo właśnie wróciłam od gina - sa 3 pecherzyki, dwa malutkie 13 i 15 mm, a jeden wielki 22 mm na peknieciu. Jajniki mnie bardzo bolą. Mąż juz w pociągu do mnie jedzie. Jakby jutro była owulacja , to jeszcze w piątek poprawimy... Hehe... Szanse sa! Jakbym mogła prosić o fluidy od naszych ciezaroweczek, pls pls.... One na pewno pomogą. Hmmm. Jestem pozytywnie nastawiona.

Masz kciuki jak w banku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno i nie puszczam aż do weekendu , oby się udało ;)

Trzymam &&&&&& i zarazam fluidkami lap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;)

Ale jesteście kochane! Buziaki Wam przesylam. Jakby sie udało, to bym była sierpńiowka juz! I powiem Wam, ze to takie fajne, jestem podekscytowana i wierze, ze za dwa dni juz będę w ciazy:))) :-D

Agaawa - ładnie to wygląda ;-) sama bym chciała zobaczyć taki pęcherzyk :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lisica - nie myślimy o bólu, zrób sobie relaksik, okresu jeszcze nie masz ;-)

Bellaa pecherz juz lepiej. Jeszcze boli przy siusianiu ale mniej niz wczoraj.

A mi mezus oznajmil ze od stycznia idzie na jakis kurs na 8 tygodni. I wszystkie moje plany poszly w ..... Mielismy jechac w lutym na narty albo na kilka dni do Rzymu. Przynajmniej na staranka bedzie na miejscu ale w styczniu to ja juz bede w ciazy :p

Bellaa pecherz juz lepiej. Jeszcze boli przy siusianiu ale mniej niz wczoraj.

A mi mezus oznajmil ze od stycznia idzie na jakis kurs na 8 tygodni. I wszystkie moje plany poszly w ..... Mielismy jechac w lutym na narty albo na kilka dni do Rzymu. Przynajmniej na staranka bedzie na miejscu ale w styczniu to ja juz bede w ciazy :p

Ritta nie inaczej!!

reklama
Adelo dzięki Kochana ale to kwestia czasu - zbliża się wredna @ :p
Ritta no właśnie :-D jeździsz na nartach? Mnie mąż namawia żebym z nim pojechała i się nauczyła jeździć ale już chyba za starą jestem na naukę :-D natomiast chcemy synka zapoznawać powoli z nartami, nawet ma niezły sprzęt po kuzynie.

Do góry