reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Mexi, ja lada dzień będę testować. Owulację mniej więcej do tygodnia powinnam mieć.. ja mam paskowe testy. Dam znać. Z chęcią wróciłabym do swojej "większej" wagi ciała, ale u mnie to już chyba z babci na tatę, z taty na mnie ;-) Nic nie poradzę, ale może dzidzia coś zmieni.

reklama
Lisica ja wagowo identycznie jak i ty i tez spodnie 40 a góra xl :/ i całe szczęście ze tez wysoka jestem to jako tako sie rozkłada na boki teraz sie śmieje ze magazynuje tłuszczyk na zimę :) w zeszłe lato schudłam dużo ale niestety wróciło to domnie :( w moim przypadku tylko glodowki dały by rezultat :(
Za testujace dziewczyny &&&&&&&

Dla zainteresowanych jeszcze herbatkami.

Mam przepis na pyszną herbatkę, którą przyjemnie się pije jesienią i zimą.

W dużym dzbanie zaparzam (kilka torebek, zależy jaka pojemność) zwykłą czarną herbatę oraz owocową - najlepiej jakąś z owoców leśnych. Dodaje goździków, ciut cynamonu. Miód oraz obrane kawałki imbiru. A na zakończenie plastry pomarańczy PYCHOTKA :tak:

Lisica ja wagowo identycznie jak i ty i tez spodnie 40 a góra xl :/ i całe szczęście ze tez wysoka jestem to jako tako sie rozkłada na boki teraz sie śmieje ze magazynuje tłuszczyk na zimę :) w zeszłe lato schudłam dużo ale niestety wróciło to domnie :( w moim przypadku tylko glodowki dały by rezultat :(

No popatrz, i na dodatek nosisz to samo imię :laugh2: nie przesadzaj z tymi głodówkami. ani one zdrowe ani skuteczne bo od razu efekt jo-jo. zresztą chybabym umarła gdybym miała nic nie zjeść :szok: ile masz wzrostu?

Dla zainteresowanych jeszcze herbatkami.

Mam przepis na pyszną herbatkę, którą przyjemnie się pije jesienią i zimą.

W dużym dzbanie zaparzam (kilka torebek, zależy jaka pojemność) zwykłą czarną herbatę oraz owocową - najlepiej jakąś z owoców leśnych. Dodaje goździków, ciut cynamonu. Miód oraz obrane kawałki imbiru. A na zakończenie plastry pomarańczy PYCHOTKA :tak:

mmm, cynamon, imbir, moje smaki :tak:

No popatrz, i na dodatek nosisz to samo imię :laugh2: nie przesadzaj z tymi głodówkami. ani one zdrowe ani skuteczne bo od razu efekt jo-jo. zresztą chybabym umarła gdybym miała nic nie zjeść :szok: ile masz wzrostu?

mmm, cynamon, imbir, moje smaki :tak:

Lisica mam 175 :) nie no teraz sie nie glodze :) wręcz przeciwnie :) całe szczęście ze są tuniki maskującą oponke :) witam moja imienniczke Kazie :)

Ostatnia edycja:
Cześc Lisica:):)

Hej wszystkim rano, myślałam że tylko ja juz nie śpie...własnie pije kawe poo porannym przywitaniu sie z panem kiblem...;/
ale źle sie czuje masakra...może to dlatego że troche się wczoraj wkręciłam z podtrzymywaniem przyjaciółki na duchu , biedna siedziała sama na ławce przed domem bo pokłóciła sie z chłopakiem, my od dziecka w sumie razem, od przedszkola po liceum i teraz jest dziewczyną mojego męza kuzyna.. i mieszka nade mną:p

Wypiłąm wczoraj dwa piwa tak mnie zakręciło... jeden + tego że moj mąż powiedział że takiego sexu jak wczoraj nie uprawialismy od kąd Nadia sie urodziła.... ale mnie ścieło...po 2 piwach, mój maż powiedział jeszcze ze ja juz jak tesciowa(jego mama) wypije 2 piwa i na następny dzień umieram, ale co ostatni raz piłam na swoim ślubie w czerwcu:)

Teraz przypomniało mi sie jak sie ledwo poznallismy z męzem, haha kochalismy sie gdzie tylko moglismy, najczęsciej w samochodzie, feralny raz, przywiązałam go do foteli, i...pech chciał że nadjechała policja ( :szok:na takim odludziu) ale masakra... ale było tłumaczenia i po 200 zł mandatu:p

Pije kawe z mlekiem xd sojowym mojego dziecka bo moje juz sie skonczyło:(

tak wg zaraz muszę budzić moje dziecko i o 8 jedziemy robic te badania, ehhh... a tak sie dramatycznie czuje...

reklama
Dzień dobry kochane przyszłe (i obecne) mamusie! :-)
Nie wiem czy forum przeszło w inną czasoprzestrzeń ale chyba mój mózg potrzebuje czasu na zapoznanie się z nowościami dotyczącymi wyglądu. Chwała, że na komórce wciąż wygląda tak samo :tak:
Na ten piękny, mroźny poranek polecam wybrać się na kawkę i deser z dawno nie widzianym znajomym. Może to być koleżanka, kuzynka, jakiś może dawny przyjaciel... Kimś, z kim można miło pogadać i spędzić czas. :-)

Chińskie ciacho również przeżywa szok przez nowy wygląd BB więc tematycznie:
"Usuń ze swojego słownika słowo 'problem' i zastąp je słowem 'wyzwanie'. Życie stanie się nagle bardziej interesujące." :yes:

______

Nie mam czasu na razie nadrobić, bo muszę pędzić do szkoły, poczytam później z telefonu. A na razie... Ritta - jak tam córeczka? Czuje się już lepiej?
Katka - dobrze kojarzę, że wczoraj miałaś iść na badania z Małą? Daj znać jak było.

Ciężaróweczki kochane - jak samopoczucie dziś, jak się czujecie? :)

Lisica - a jak się czuje Twój synek? Inhalacje pomagają? Piękny suwaczek, słodziutki :)

Wybaczcie, że tak na szybko ale na razie nie mam jak Was nadrobić a chciałam się przywitać z rana i dowiedzieć co w trawie piszczy :) MIŁEGO DNIA! :happy:

Do góry