reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Witam sie wieczorowo! Anuuulka gratulacje kochana! Spokojnych 9 m-cy. Ja zakupilam dzis w Rossmanie testy owu. Ktoras z was tez o nich pisala, tylko nie pamietam kto. Ciekawe czy sie sprawdza. Piszcie na biezaco jak u was wychodza. W sumíe to nie wiem, czemu nie wyszlo w tym cyklu. Niby przytulanki byly w ten najbardziej plodny czas. Echh wpiszcie mnie na nastepne testy na 4.12.:)

reklama
no ja taka byłam jak teraz spódnicę od ślubu przykładam do siebie to zajmuje połowę moich bioder , miałam badania różne mama mnie prowadzała do lekarzy , mój tato jest taki chuderlak do tej pory obecnie jest chudszy niż ja nóżki ma jak patyczki , zawsze byłam wyśmiewana na ulicy krzyczeli za mną kościotrup , babochłop, anoreksja , wszystkie wyniki w normie ,zero piersi ,tyłka no z przodu deska z tyłu deska , kości mi wystawały z ciała koszmar, chciałam mieć figurę i w ogóle, a rzucanie palenia na wadze się nie odbiło bo ja ważyłam te 72 kg 2 lata temu , no i w sumie to utyłam od słodyczy najbardziej bo jak zaczynałam brać psychotropy to pani dr mnie uprzedzała ,żebym uważała na apetyt na słodkie , a ja sobie myślałam ,że skoro całe życie jestem chuda to nic mi nie będzie ,a apetyt na słodkie miałam ogromny , batony, czekolady, ciastka, ciasta, deserki , chałwy i inne słodkości.Teraz nie biorę już tych leków 2 miesiące i dziś np mama upiekła ciasto zjadłam maleńki kawałeczek i miałam dość nie mam ochoty już na słodkie.

A co do chorob dzieciaczkow- ciezki czas niestety przed nami. Moja dzisiaj tez w domu zostala- katar, stan podgoraczkowy. Nie puscilam jej do przedszkola. Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!

Lisica ja też spodnie 40 ale ja to jestem szeroka w biodrach i wałeczek na brzuchu..
Ok jutro jak z "wywiadówk"i wróce hehe to się odezwe;-)
Bo M wrócił to ide się przytulac;-)

Mexi ja będę testować testy owu po raz pierwszy :) zobaczymy jak się sprawdzą..

Kobietka - ja zawsze ważyłam 53kg kiedy byłam zdrowa - idealna waga dla mojego wzrostu, poza tym jestem bardzo drobnej budowy, drobne kości. Ale nie mogę wrócić do tej wagi nic a nic, mimo że jak mnie to mąż określa jestem "odkurzaczem" w jedzeniu :-p mam cichą nadzieję, że przy ciąży bym przybrała..

oj dziewczyny.. ja przed ciążą ważyłam 67 kg.. miałam strasznie ciężką ciążę.. nic nie chcialam jeść.. wszyscy już mówili za moimi plecami że mam deprechę.. tragedia.. pod koniec ciąży okazało się że wszystko ok.. i się zaczęło.. zaczęła się zachcianka za zachcianką i skończyłam na 95 kg.. byłam tak szczęśliwa że chyba odbiłam sobie te ciężkie chwile.. teraz mam 78 kg i wyglądam jak słoń.. duuuży dorodny słoń.. po drugim dziecku mam nadzieję że nie będę miała czasu jeść.. i planuję dietetyka.. o ruch nie muszę się martwić bo przy dwójce maluchów go nie zabraknie:-D

Adelo to daj znac co pokaza te testy. Kiedy testujesz? Ja za ok.2 tygodnie. Ja waze 55 kg a moglabym wiecej. Przed ciaza bylam chuda. Mialam 50kg skonczylam na 62 kg. Moze to zabrzmi dziwnie, ale ja sie ciesze, ze nie wrocilam do wagi sprzed ciazy :cool:

reklama
Do góry