reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja kawke uwielbiam. Szczegolnie z ekspresu z mleczkiem spienionym. Taka pijam w pracy i w domu chociaz czesto nie chce mi sie spieniac mleka.
Ale Bellaa poczek do kawki ? Gdybym sobie tak pozwalala sama bym byla jak ten paczek :p
Z tym nigdy nie miałam problemu, wręcz przeciwnie zawsze chciałam przytyc, marzyłam o tym. No po ciążach zostało jakieś 3-4 kg, ale na mnie to widac.

Ło Matko bez cukru?? Wsyd ale ja 3 łyżeczki słodze:baffled:

ja tak samo słodzę :zawstydzona/y: no nie wypiję kawy bez cukru nie potrafię nawet jakbym zjadła do tej kawy blachę ciasta to i tak bym gorzkiej nie wypiła , ale rozumiem też osoby dla których mała czarna z cukrem to zbrodnia po prostu bo wolą smak samej kawy niezmąconej cukrem.

Amaliee, Nadzieja - wcześniej więcej pisałam na staraniach 2013 i teraz czasem zaglądam tam poczytać jak mam chwilkę i nie wiem czy wiecie ,ale jesteście poszukiwane na "liście gończej" ;-) Tak jak u nas Pati.Patuszka wie któraś może coś? Weszłam na jej profil ,ale dawno jej nie było z tego co wywnioskowałam , mam nadzieję ,że nic się nie stało złego....

ej nie mam podglądu na wiadomości Wasze jak piszę wiadomość
:crazy: chciałam napisać ,że ja też kiedyś marzyłam aby utyć jadłam duże porcje itd ,ale nic to nie dawało , dopiero jak zaczęłam łykać prochy to utyłam pewnie metabolizm się zmienił...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mi po ciąży 2 kg zostało. Ale jak palenie rzuciłam to 10 kg przyszło ale dobrze m,i to zrobiło bo bardzo chuda byłam a teraz jak M mówi mam kształty kobiety i waże 67kg i ile bym nie jadła to ani w tą ani w tą;-)

Domka to się ciesz kobieto, bo ja ostatnio coś tylko w górę idę... :zawstydzona/y:

Ale co do cukru to nie słodzę, ani kawy, ani herbaty :tak: i jestem z tego dumna :laugh2:

No właśnie podnoszę pytanie Domki o piciu zielonej w ciąży :)

A ja po relaksującej kąpieli, było mi to potrzebne :-p

reklama
Ja kawę też bez cukru, ale mleko musi być.
Herbatę słodzę miodem albo wcale.

A waga... Od kiedy więcej piekę, tym trochę więcej kg...
Ale lubię siebie taką, jaka jestem. Małż też ;)

Znikam na godzinkę - "Przepis na życie" czeka ;)

Ostatnia edycja:
Do góry