reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Jaki wstyd, dzwonię do dentysty i rejestratorka umawia mnie na wizytę w środę... a ja marudzę, że ten ząb mnie boli, i marudzę. A później sobie przypomniałam, że dziś mamy poniedziałek... nawet nie wiedziałam :D :D ha ha, co ta praca robi z człowiekiem ;) idę zrobić coś do picia i pozmywać by mi się chciało :) taki stos naczyń w kuchni, dostałam powera. A w środę mamy rocznicę zaręczyn :) Ostatnio się z moim pokłóciłam... sama nie wiem czemu :/ za 4 dni powinnam @ dostać. Zobaczymy :)

Ada hehe dobre ;-) a za 4 dni to jeszcze nic nie wiadomo, 3 mam kciuki :tak:

reklama
Witam kobietki.

Ja tez jestem herbaciara. Uwielbiam mocna czarna i zielona.

Ten cykl pewnie mi przepadnie ale bede Wam kibicowac. Teraz ja w szpitalu w LU a pozniej m. wyjezdza na 5 dni w delegacje :( Trudno. Ale cos czuje ze znow bedzie zimowe dziecko.

Kobietka, Fuma powodzenia na wizytach u lekarzy

Wracając do deserów...
Bardzo lubię zrobić sobie domową czekoladę z bakaliami - te ze sklepu zawsze mają ich za mało (chyba, że to czeska "Studentská" firmy Orion). Roztapiam w kąpieli wodnej naszą Wedlowską, najpierw deserową - wylewam na papier do pieczenia; następnie białą - wylewam na roztopioną deserową; wychodzi taka "łaciata" i dodaję maaaaaaasę bakalii. Później wstawiam na noc do lodówki i gotowe! Mniaaaaaaam!
:tak:

Ja jak rano wstaje to najpierw musze wypić fusiasta kawe,koło południa rozpuszczalna i moge żyć;-)
M pojechał do miasta test ciążowy mi kupic:rofl2:
Heh właśnie czytam "Zakochany Kundel"

Ostatnia edycja:
Ada, mnie też cyce bolą, co chwila syczę :eek: i wg męża jestem opuchnięta w środku. Poza tym mam mega wysyp na twarzy chociaż z reguły mam ładną cerę. Kosmetyków nie zmieniałam więc to nie z ich winy... Ciekawe... :-p

Mnie też się nie podoba nowy wygląd forum, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.

Dziewczyny nie róbcie smaków na słodkie!!!! :-(

Domka będziesz robic test, czy będziesz na niego patrzyła do 12.11:-):-)

A ja chyba mogłabym życ bez kawy, ale piję 2 razy dziennie rozpuszczalną z mleczkiem. Oczywiście rano ale po śniadaniu a jak w pracy jestem bez śniadania to do kawy porannej obowiązkowo pączek lub drożdżówka. Druga piję po południu w domu.

Ada mala czuje sie lepiej, ale poprawy jeszcze nie widac. Jutro konsultacja laryngologiczna.

Wy tu o slodkosciach a ja wlasnie wcinam mieszanke studencka (rozne orzechy i rodzynki) Uwielbiam orzechy, pyszne i zdrowe :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kawke uwielbiam. Szczegolnie z ekspresu z mleczkiem spienionym. Taka pijam w pracy i w domu chociaz czesto nie chce mi sie spieniac mleka.
Ale Bellaa poczek do kawki ? Gdybym sobie tak pozwalala sama bym byla jak ten paczek :p

Do góry