reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

anulka gratulację!!!!! witaj w klubie!!!! :-D :-D

sprawdzałaś na kiedy masz termin?

dziś w nocy obudził mnie straszny ból gardła, a w sumie prawego migdałka, cała się spociłam aż musiałam się przebrać, o 1.50 płukałam gardło wodą ze solą, teraz ciut lepiej ale nadal pobolewa. W sumie to nie wiem, czy to gardło mnie boli czy mam zgagę, możecie się ze mnie śmiać ale nigdy w życiu nie miałam zgagi i nawet nie wiem jakie to powinno być uczucie. :eek: jak przełykam to czuję taki kwaśny smak ale nie wiem czy to przez gardło czy to właśnie zgaga. :confused:

chyba zaczyna to do mnie docierać powoli, że jestem w ciąży, bo do tej pory nie mogłam w to uwierzyć!
dziś test nie pozostawia już wątpliwości:

Zobacz załącznik 591785

a to porównanie wszystkich testów, które robiłam:

Zobacz załącznik 591786
Dziekuje bardzo:) piekna kreseczka coraz to ladniejsza hehe

reklama
Caroline dzięki za informację. Nie sądzę żeby tak zrobił bo to chyba przeziębienie, chociaż lekarzem nie jestem :-) póki co jakoś funkcjonujemy z synkiem, leżymy w łóżku i oglądamy bajki.

Witajcie :)

Anulka - Serdecznie gratuluje :):):):) Noooo poprostu mega :) Zdrowenka teraz i spokojnych 9 m-cy :tak:

Inis i Mariaa - głowa do góry ! wszystkie MY musimy jak najbardziej wyluzowac ! Bo to jest najlepsze co mozemy zrobic by byl sukces :) A i ja tez uwazam ze dopóki @ nie ma to NADZIEJA jest ! Wiec ja dalej trzymam &&&&&&&&&& mocno mocno !!!

Ritta - zdrówka dla pocieszki ! Biedactwo :(:( ! Tule mocno !!!!

Kiedy kolejne testowania ??? :)

Ja za tydzien planuje wyjazd do Polski do ginka bo wiem ze jak tego nie zrobie to bede caly czas myslec ze moze cos z moja szanowna przyjaciółka jest nie tak.... :O:O

Miłej niedzieli zycze, u mnie lejeeeee deszcz :(

Dziękuję za słowa wsparcia Nadzieja i Adelo! Już teraz staram się spokojnie czekać, jak się sytuacja rozwinie... I nie tracić wiary, że te objawy, które mam, są na Dzieciątko, a na wynik na teście muszę jeszcze zaczekać.

Lisica, a Ty kiedy masz mieć @? Czy już po terminie jesteś? Przepraszam, nie mogę listy odszukać...

Ritta, zdrowia dla córki!! Mononukleoza to paskudna sprawa niestety... Będzie od Was m.in. rygoru w zakresie diety wymagała... Przynajmniej tak mój mąż miał zalecone po.

Lisica krew juz pobrana wiec wyniki pewnie beda niedlugo. Wyglada strasznie. Ma bardzo opuchniete wezly chlonne (nie widac szyji) i opuchniere oczy, jedno az sine jak podbite.
A ja musze sie teraz jakos przeorganizowac. Wziac wolne w pracy. Poznym wieczorem pojade do Warszawy po rzeczy dla mnie i corki. Rano zajade po ksiazki do szkoly i wracam do Lublina.
No i nie wiem jak zniose tesciowa przez te dni ale pewnie glownie bede siedziec w szpitalu.

Fimka za Ciebie ciagle trzymam kciuki.

Hej!
Melduję się, niestety niepozytywnie... Tylko I... :( Ani cienia drugiej...
Za to ta pierwsza krwistoczerwona. Ech... Za "normalnie" się czuję...
Nie miałam nic podejrzanego prócz różowego śluzu... A wszystkie BB, którym do tej pory się udało, od samego początku czuły się inaczej, jakby nie w swojej skórze... SZKODA :(
Choć termin @ mam na środę, więc jest jeszcze nadzieja.

Ritta - dzięki za pamięć. Dużo zdróweczka dla córci!

Komuś się udało?? Dajcie znać, bo ciężko będzie mi nadrobić cały weekend...

aaaaaaaaaaaaaaa właśnie przeczytałam!! Anulka!!! G R A T U L A C J E!! Jak się cieszę :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry