reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ritta - jest dokładnie tak jak piszesz, bardzo się cieszę z kresek tutaj obecnych :) dzisiaj dzień płodności należy do Anulki :yes:
A ja zamierzam być sierpniowka, tylko trochę się boje co będzie jak w przyszłym się nie uda....

reklama
Inis to uda sie w kolejnym. Dobrze pamietam ze to Twoj drugi cykl staran ? Ja postanowolam ze daje sobie pol roku. Pozniej zaczne sie martwic. Wiem ze jest przykro ale zeby zrobic idealne dziecko potrzeba czasu ;)

Ide dziewczyny trochę dojść do siebie, bo nad ranem śnił mi się pozytywny test i radość Mojego a teraz to trochę jak kubeł zimnej wody. :(

Inis uda sie ja tez tak mialam tym bardziej ze @ nie bylo a testy nie wyszly a innym dzien przed wyszedl...
Listopad do ciebie nalezy i w koncu ktos musi zalizyc sierpniowku 14 i bedziesz to ty:)

Witam porannie...

Anulka... Gratulacje, spokojnej i nudnej ciąży ci życzę:)

Inis... Przykro mi:(
P Podejrzewam że u mnie też bedzie jedna:(

Pije kawke... tak strasznie mnie tez meczą te testy, ale specjalnie wysiusiałam sie żeby mnie nie korciły:)
Tak sie zastanawiam a moze dziś na baseniq sobie skonczymy:p

anulkaa strasznie Ci gratuluję i cieszę się razem z tobą!!!
inis głowa do góry kochana! jakby się za miesiąc udało za co trzymam mooocno kciuki to będziesz miała idealny prezent gwiazdkowy dla swojego ukochanego :tak:

ja czekam na @.. choć zdaję sobie sprawę że za pierwszym razem to się nie uda.. ale staranka są baaardzo miłe :tak:

Dziewczyny nie zdąrze doczytać wszystkiego.. Mam chwile, bo zaraz mąż mnie "porywa" :)

Zaglądam, zeby zobaczyć kto co i jak!

ANULKA!!!!! Gratulacje, w końcu sie doczekałaś tych dwóch kresek!
Widzisz Hcg dopiero u Ciebie zaczęło wzrastać dlatego wcześniej nic nie pokazywało! Jak sie ciesze! :)

INIS - kochana! Nie smuć się.. Tak bardzo życzę Ci abyś była sierpnioweczką! Moja fasoleczka Tobie dużo fluidków przesyła! ~~~~~~~~~!

Dziewczyny tak w skrócie.
U mnie dobrze. Trochę nerwów przez weekend.. Ale sie unormowalo.
Podbrzusze co jakiś czas pobolewa jak i jajniki.. No ale to normalne.. :)
No i dodam ze dwa dni temu kupiłam sobie śledzie w oleju, i zjadłam je chyba w 10 min :) dodam, ze nikt nie dostał. :D

Pozdrawiam Was wszystkie kochane!!!
Ściskamy Was mocno!!!
I razem z fasolką przesyłamy Wam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dużo fluidków! :*

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka, tak bardzo, bardzo Ci gratuluję!!!!!!!!!! :-):-):-)

Tę testującą jeszcze dziś miałam być ja...

Chociaż tak naprawdę to nie ma co pisac... jedna krecha. Juz mi się odechcialo wszystkiego z samego rana....

Inis, u mnie to samo... :crazy: Nawet ta I kreska wyszła jakaś taka ledwo ledwo, więc nie wiem, czy ten test był jakiś wadliwy czy co. :/ Ale @ nadal nie ma. A wczoraj wyczytałam, że przy nieregularnych cyklach najlepiej jest testować po 3 tygodniach od stosunku, w którym mogło dojść do poczęcia. Więc ja czekam do środy. Jak 2 nie przyjdzie - to w czwartek pójdę na betę po prostu.

Także Inis trzymajmy się tego, że póki @ nie ma - jest nadzieja!! Chociaż to czekanie jest mega męczące. :no:

Do góry