reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Anukla kochana widzisz...wszystko się udało:):):) GRATULACJE :):):):):):)

iNIS TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE MOCNO MOCNO:):):) ZOBACZYSZ BEDZIESZ PIEKNA SIERPNIOWECZKA:):)

reklama
Anulka w końcu można ci pogratulować!!! Wiedziałam że tak będzie :-) spokojnej ciąży!

Mój mąż wczoraj stwierdził że jestem jakaś inna w środku, taka opuchnięta jakbym była w ciąży, to jego odczucia. Mnie co prawda bolą piersi i chodzę senna ale raczej nie wpasowaliśmy się w płodne dni więc się nie nakręcam. Gorsza sprawa to taka że mnie synuś zaraził i pewnie jutro do lekarza pójdę. Co myślicie, powiedzieć że jest prawdopodobieństwo ciąży żeby przepisał mi "bezpieczne" leki? :-/

Anulka w końcu można ci pogratulować!!! Wiedziałam że tak będzie :-) spokojnej ciąży!

Mój mąż wczoraj stwierdził że jestem jakaś inna w środku, taka opuchnięta jakbym była w ciąży, to jego odczucia. Mnie co prawda bolą piersi i chodzę senna ale raczej nie wpasowaliśmy się w płodne dni więc się nie nakręcam. Gorsza sprawa to taka że mnie synuś zaraził i pewnie jutro do lekarza pójdę. Co myślicie, powiedzieć że jest prawdopodobieństwo ciąży żeby przepisał mi "bezpieczne" leki? :-/

Wszystko mozliwe:) ja tez taka bylam czulam jakbym spochla tam:) kciuki &&&&

Anulka tak sie cieszę, GRATULUJĘ:-):-):-):-)
Inis nie przejmuj się, wiem łatwo sie mówi, życze ci żebyś była sierpniówką. Ja też teraz mam drugi cykl starań,sama jestem ciekawa jak będzie, i pewnie też będę zła jak nie wyjdzie.
Ritta ja mam 33 lata i tez nie czuję się stara. To nie te czasy.Tak trzymać.

Anulka dzięki za kciuki :-)

Kurcze nie wiem co powinnam zrobić z jutrzejszym lekarzem... Żeby zrobić test za wcześnie, na wyniki betki trzeba poczekać... Póki co się ratuję miodem, cytryną i czosnkiem.

Dziesc dziewczyny.
Moja corka wlasnie zostala polozona do szpitala z podejzeniem monoukleozy czy jakos tak. Takze moja wizyta u tesciow sie przedluzy.

anulka gratulację!!!!! witaj w klubie!!!! :-D :-D

sprawdzałaś na kiedy masz termin?

dziś w nocy obudził mnie straszny ból gardła, a w sumie prawego migdałka, cała się spociłam aż musiałam się przebrać, o 1.50 płukałam gardło wodą ze solą, teraz ciut lepiej ale nadal pobolewa. W sumie to nie wiem, czy to gardło mnie boli czy mam zgagę, możecie się ze mnie śmiać ale nigdy w życiu nie miałam zgagi i nawet nie wiem jakie to powinno być uczucie. :eek: jak przełykam to czuję taki kwaśny smak ale nie wiem czy to przez gardło czy to właśnie zgaga. :confused:

chyba zaczyna to do mnie docierać powoli, że jestem w ciąży, bo do tej pory nie mogłam w to uwierzyć!
dziś test nie pozostawia już wątpliwości:

Zobacz załącznik 591832

a to porównanie wszystkich testów, które robiłam:

Zobacz załącznik 591833

Ostatnia edycja:
Lisica jeśli to coś poważnego ta choroba to wiem że lekarz może ci w trybie pilnym zezwolić na badania żeby potwierdzić lub wykluczyć ciążę..
karola1986 piękne kreseczki na teścikach :-)
Ewka29 jak byłam w szpitalu bo jedna kobietka rodziła w wieku 43 lat :-) także na wiek nie ma co patrzeć.. ;-)
Ritta zdróóóóóóóówka dla dzieciątka!!!!! oby pobyt w szpitalu był jak najkrótszy a córa szybko wróciła do zdrowia!

reklama
Witajcie Kochane,

Ritta - posmutniałam po Twojej wiadomości, myślę o Was i wierzę, że się wszystko unormuje! Dużo wiary:tak:

Anulka - bardzo miły poranek z taką wiadomością :-) oj to musi być cudowne uczucie - teraz życzę Ci spokojnej ciąży i zdrówka oraz sił ;-)

Inis - jeszcze nic nie jest stracone! Wiem, że trudno tak nie myśleć o tym, ale postaraj się. Trochę tak jest, że im człowiek czegoś bardziej pragnie, tym tego nie ma - postaraj się uspokoić myśli i mile spędzić niedzielę :-)Będzie dobrze. Oraz Mariaa- główka do góry ;-)

Powoli kończy mi się @, ale czuję się dziwnie w podbrzuszu, czuję jakbym miała jakiś balon z lewej strony, hmmy - w tym cyklu mogą być nici ze starania, jeśli jakaś torbiel się wytworzyła, bo momentami mnie kłuje:-(

Do góry