reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Karola GRATULACJE !!!!!!!!!

karola1986-21 - to dobrze, że znalazłaś przyjaznego lekarza. Ja ostatnio miałam pecha do lekarzy i ciągle zmieniałam bo mi nie odpowiadali ale liczę, że ten do którego teraz chodzę okaże się ok. Obyś szybko wyleczyła infekcję i przeszła badanie (a może już nie będzie potrzebne ;)

Pamiętam jak to pisałam (8.10.2013). Przeczuwałam, że mimo wszystko to może być szczęśliwy cykl. Bardzo, bardzo się cieszę.

reklama
Hej kobietki
Melduje sie porannie nadal bez @...wstalam ze strasznym bolem glowy:/ krzyz napiera,wczoraj nawet moj powiedzial ze do masazysty mnie umowi a maja w rodzinie znajomego bardzo dobrego:) moze skorzystam;)

Mnie cos maly dreczy dziwny kaszel sporadycznie sie pojawia:/ nos zatkany ale bez zawartosci juz zaczynam glupiec:/ nie chce wyladowac z nim w szpitalu...lodkleilam.mu teraz worek bo na badanie bialka musze...

Katka nie gniewam sie choc nie powiem ze wczoraj troszke podnioslo mi to cisnienie...powtorze chcialam dobrze ale wyszlo jak wyszlo...mi przeszlo:D

Inis no to czekamy do 3.11 ;)

Karola GRATULACJE!!!EKSTRA!!! UWIERZ UWIERZ BO PIEKNA KRESECZKA JEST;)

Witam nowe staraczki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny mało o ile Was doczytałam.
Potem postaram sie Was nadrobić.

Witam nowe staraczki! :)
Jeszcze raz Gratuluje Karola! :)

Ps. Nie mogę teraz sie rozpisać bo czasu mało..

Ściskam Was mocno!!

Ps2. U mnie dobrze :)

Dzień Dobry(chociaż nie wiem czy dobry, ale na pewno mroźny) :))

Witam nowe staraczki i życzę powodzenia w starankach;-)

U mnie dzisiaj z gardłem lepiej, także jest nadzieja:-D

Mnie też od 2 dni boli ósemka(prawa, dolna), tzn. sam ząb nie boli, ale za to mam tam spuchnięte dziąsło i ono powoduje dyskomfort np. przy jedzeniu:baffled: Na szczęście jest to do zniesienia i pociesza mnie fakt, że za parę dni samo przejdzie, bo już tak miałam:-p

Nie mogę się doczekać relacji Anastazii :tak:

Katka wytrzymaj do 10.11 :tak: albo nawet dłużej, to ze mną zatestujesz 15:rofl2:

reklama
Do góry