Adelo
Fanka BB :)
Adelo zwrocilam uwage na delikatny spadek temperatury w 23 dc i do tego piszesz o plamieniach. Mozliwe ze to byla implantacja ale fasolka sie rozmyslila :/ Normalnie kobieta by tego nie zauwazyla ale obserwujac swoj organizm widzimy wiecej.
U mnie owulka jest w 16-19 dc. Wydaje mi sie ze wg wykresu nie powinnas miec obaw.
A bo ja taka niestety jestem, że wszystkim się przejmuje. W ostatnich miesiącach pomagałam bratu w problemach, dużo energii na to zużyłam byłam wypruta, wszystko szaro widziałam, do tego brak pracy... na pewno to też wszystko się przekłada na mój stan. Ale w końcu powiedziałam STOP ;-) ja też tu jestem i mam prawo zawalczyć o swoje szczęście.
Wykresy niby ładne, ale już też się naczytałam, że dwufazowe wykresy wcale nie muszą oznaczać owulki. Ponadto ciągle gdzieś mam w głowie, że coś mi jest i że nie uda się. Prl mam chyba dalej trochę wysoką (badałam kiedyś bez obciążenia) i estrogeny też. Ale tak jak pisałam, nie mam zamiaru na razie nic z nimi robić, bo nigdy nie brałam hormonów, prędzej poszłabym chyba sprawdzić pierwsze na monitoringu czy owulacja występuje w ogóle. Ale jeszcze z tym zaczekam :-)