reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witam wszystkich
Karola GRATULUJĘ.:-)
Domka chyba testuję 12.11.2013 więc jeśli chcesz wcześniej to nie ma sprawy ty masz termin@ o ile dobrze pamiętam 08.11 a więc do 12 to trochę czasu jest, także spokojnie sobie zrób wcześniej, Bardzo to miłe że pomyślałaś o mnie dziękuję:tak:

reklama
Amaliee- trzymam kciuki za egzamin i życzę udanego weekendu ;)
Kochana mam pytanie będziesz udzielać się na grupie czy nie? Bo chyba prosiłaś o zaproszenie ,a puki co cisza mimo iż prosiłam o odzew...

Witam wszystkich
Karola GRATULUJĘ.:-)
Domka chyba testuję 12.11.2013 więc jeśli chcesz wcześniej to nie ma sprawy ty masz termin@ o ile dobrze pamiętam 08.11 a więc do 12 to trochę czasu jest, także spokojnie sobie zrób wcześniej, Bardzo to miłe że pomyślałaś o mnie dziękuję:tak:

Ewka jeżeli @ nie przyjdzie to czekam z tobą do 12;-) 4 dni wytrzymam, a bede zła jak 8 zrobie a 9 albo 10 @przyjdzie;-)

A oprócz tego jeżeli zatestuje 12 rano i wyjdzie pozytyw to bede miałą prezent na M na wieczór bo to nasza 5 rocznica;-)

Ostatnia edycja:
Hej :)

bede Was nadrabiac w wolnym czasie w pracy :) poki co nie ma klijeta wiec szybko sie witam :)

KAROLA MOJE GRATULACJE :):):) PIEKNA CHWILA :):):)
uwazaj teraz na siebie :) spokojnych 9misiecy :) tule fasoleczke :)

...ja dzisijaj dostalam @, dopiero sie rozkreca... Mysle w przyszly wtroek leciec do polski do ginka :O.

Kobietka
- wiem wlasnie ze musze sie skontrolowac bo od czerwca cykle coraz dluzsze i sie boje ze tam juz cos strasznego sie dzieje :(:( Nie wiem jaka date podac nastepnej @ bo nie wiem ilo dniowy cykl brac pod uwage - wziasc srednia i policzyc 40dni ??? czy co ? :/ . Pisalas o torbielu oprucz dluzszego cyklu mialas jakies inne objawy ?

aaaaa KAROLA prosimy o fluidy :D:D:D:D

Hej :)

bede Was nadrabiac w wolnym czasie w pracy :) poki co nie ma klijeta wiec szybko sie witam :)

KAROLA MOJE GRATULACJE :):):) PIEKNA CHWILA :):):)
uwazaj teraz na siebie :) spokojnych 9misiecy :) tule fasoleczke :)

...ja dzisijaj dostalam @, dopiero sie rozkreca... Mysle w przyszly wtroek leciec do polski do ginka :O.

Kobietka
- wiem wlasnie ze musze sie skontrolowac bo od czerwca cykle coraz dluzsze i sie boje ze tam juz cos strasznego sie dzieje :(:( Nie wiem jaka date podac nastepnej @ bo nie wiem ilo dniowy cykl brac pod uwage - wziasc srednia i policzyc 40dni ??? czy co ? :/ . Pisalas o torbielu oprucz dluzszego cyklu mialas jakies inne objawy ?

aaaaa KAROLA prosimy o fluidy :D:D:D:D

bolało mnie po prawej stronie , czyli prawy jajnik pewnie bo na nim była ta torbiel , no i ja miałam przy tym infekcje , piekło mnie wszystko w dole ,ale to pewnie niezależne od tej torbieli , w każdym razie dostałam leki na to zapalenie i luteinę na wywołanie i na kolejnej wizycie po torbieli nie było śladu.

a co terminu Twojej @ mogę Cię wpisać na listę ze znakiem zapytania , bo faktycznie nie wiadomo ile kolejny potrwa ... no chyba ,że orientacyjnie ustalimy jakąś datę , nie wiem jak wolisz?

nadzieja ja przed ciążą miałam nieregularne cykle od 32 do 45-50dni. Myślę, że to kwestia gospodarki hormonalnej. Może warto zrobić badania hormonów. Ale jak widać to i przy takich cyklach da się zajść w ciąże czego jestem przykładem :)

reklama
Amaliee- to nie kumam o co chodzi bo na grupie się wyświetlają ostanie osoby obecne na grupie i jesteś w nich Ty to znaczy Twój avatar się pokazuje , nie wiem jak to możliwe... no w każdym razie jak będziesz na grupie to odezwij się do nas ;)

Do góry