reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Hej Kobietki !

Wczoraj caly dzien was podczytywalam ale nie mialam jak sie odezwac. W pracy pelno ludzi, ciagle jakis klijet :( ! W domu tez mialam klijetke i dzisiaj tak samo w czrwartek tez i piatek chyba tez - jednym slowem, ciezki tydzien...

Pisalyscie o pierogach ... o matko ale ja chce pierogiiiiiiiiiii ! ruskie od mamusi :):)

Przepis na ciasto z mlekiem mam spisany :) na 100% sprobuje :) ! mniammmm

Pisalyscie o tepych laskach co robily w rozny dziwny sposob testy haha usmialam sie jak nie wiem !!!

Jesli chodzi o norweski system do kobiet ciezarnych to niestety smutne sa realia no ale my nic na to nie poradzimy :(...
A o slodkiej kaszance nigdy nie slyszlaam , szczerze nigdy nie widzialam kaszanki do kupienia - w jakim sklepie ? chetnie sprobuje :D:D:D:D. A jesli chodzi o brazowy slodki ser to tez go nie lubie za to Norki go uwielbiaja :D:D'

Aha robilam dzisiaj rano test - NEGATYW ! wiec czekam dalej na @ ! newno nie zafasolkowalam :szok::szok::szok: trudno... postanowilam sobie te posciwece ten czas staran na treningi przedewszystkim na brzuch :) zeby go umiesnic :D:D i chcialam sie wybrac chpciaz raz na solarium wygrzac moje kosci :) przygotowania do swiat mnie pewnie wciagna na maksa i mam nadzieje ze nie bede tak bardzo myslec o tym :):)

odezwe sie laseczki jak bede mogla - czytam was od czasu do czasu w tel.

Klijetka na 12 ma przyjsc , musze jeszcze cos skubnac !

Buziloe na wzomcnienei ;);) :*****

nadzieja to razem obstawiamy sierpniówki :tak:
A wzmocnienie brzuszka przed ciążą to świetny pomysł. Podobno jest dużo łatwiej w ciąży i z dojściem do siebie po.

Któraś pisała o terminie jesienno-zimowym. Ja rodziłam w styczniu i również uważam, że letni termin byłby lepszy. Najbardziej wnerwia mnie kupno kurtki/płasza który nosi się 3 miesiące. Przy córce kupiłam płaszcz za kilka stów który do tej pory wisi w szafie. Jest już niemodny i na pewno nie będę go nosić. Właściwie dlaczego ja go nie sprzedałam ???

Ahhh coś mnie wzięło na wspomnienia.... aż sie popłakałam... weszłam na wątek styczniówek na wiadomości ze szpitali... i jest jeszcze moja wiadomośc prawie z przed 3 lat:)))

24.01.2011
godz. 5:20

SMS od ookatkaoo1993

"Mała zdecydowała się sama wyjść wcześniej, bóle zaczęły się o 2
odszedł czop z krwią, jestem w szpitalu , 3 cm rozwarcia....
Ale nuda
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
"

24.01.2011
godz 16:12

SMS od ookatkaoo1993

"Dzisiaj 24 stycznia 2011 o godzinie 13:50 przyszła na świat Nadia jest cudowna, podobna do tatusia, waga 3300, 56 długa.
Pozdrawiam"

Masakra...:):)

reklama
Hej Kobietki !

Wczoraj caly dzien was podczytywalam ale nie mialam jak sie odezwac. W pracy pelno ludzi, ciagle jakis klijet :( ! W domu tez mialam klijetke i dzisiaj tak samo w czrwartek tez i piatek chyba tez - jednym slowem, ciezki tydzien...

Pisalyscie o pierogach ... o matko ale ja chce pierogiiiiiiiiiii ! ruskie od mamusi :):)

Przepis na ciasto z mlekiem mam spisany :) na 100% sprobuje :) ! mniammmm

Pisalyscie o tepych laskach co robily w rozny dziwny sposob testy haha usmialam sie jak nie wiem !!!

Jesli chodzi o norweski system do kobiet ciezarnych to niestety smutne sa realia no ale my nic na to nie poradzimy :(...
A o slodkiej kaszance nigdy nie slyszlaam , szczerze nigdy nie widzialam kaszanki do kupienia - w jakim sklepie ? chetnie sprobuje :D:D:D:D. A jesli chodzi o brazowy slodki ser to tez go nie lubie za to Norki go uwielbiaja :D:D'

Aha robilam dzisiaj rano test - NEGATYW ! wiec czekam dalej na @ ! newno nie zafasolkowalam :szok::szok::szok: trudno... postanowilam sobie te posciwece ten czas staran na treningi przedewszystkim na brzuch :) zeby go umiesnic :D:D i chcialam sie wybrac chpciaz raz na solarium wygrzac moje kosci :) przygotowania do swiat mnie pewnie wciagna na maksa i mam nadzieje ze nie bede tak bardzo myslec o tym :):)

odezwe sie laseczki jak bede mogla - czytam was od czasu do czasu w tel.

Klijetka na 12 ma przyjsc , musze jeszcze cos skubnac !

Buziloe na wzomcnienei ;);) :*****

kochana w Menym jest ta kaszanka:):):)

jestem już po zakupkach....kolacja przyszykowana...miesko się marynuje...kolo 15 zaczne pichcić...torta kupiłam:):) leń ze mnie totalny:):) prezenciki zapakowane:):)

a na kolacyjke zapiekane ziemniaczki wg. przepisu Amaliee (dzięki kochana) do tego piesri z kurczaka faszerowane feta:) bo karkówki nie mogłam w sklepie zlapac...:):) i salatka z salaty lodowej z pomidorkami i vinegratte:):)

Do góry