reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

kochana w Menym jest ta kaszanka:):):)

jestem już po zakupkach....kolacja przyszykowana...miesko się marynuje...kolo 15 zaczne pichcić...torta kupiłam:):) leń ze mnie totalny:):) prezenciki zapakowane:):)

a na kolacyjke zapiekane ziemniaczki wg. przepisu Amaliee (dzięki kochana) do tego piesri z kurczaka faszerowane feta:) bo karkówki nie mogłam w sklepie zlapac...:):) i salatka z salaty lodowej z pomidorkami i vinegratte:):)

A moglabys mi podac nazwe :):):) z ciekawosci bym chciaal sprobowac :D hehe moj maz chyba padnie ! Nawet nie wiedziala ze Norki cos takiego jedza :O:O:O

Ritta - ja juz bylam sierpniowka i jest to fajny czas na porod :) takze jak najbardziej zaaaaa :) !

Tak wogole czuje nagly przyplyw energi hehe musze to wykozystac na mezu to moze @ szybciej nadejdzie i bede miala juz termin nastepnej hehe aczkolwiek nie iwem jak mam ja juz liczyc skoro dzisiaj to moj 45dc a normalnie mialam co 34-35 dni :confused::confused::confused:

no napewno nie bede liczala mniej niz 40dni :)

oootokokaooo - napewno napisalam zle inca ale nie pamietam :(:( wzruszjace te smsy :):) az mi sie lza zakrecila :) pewnie moje smsy na sierpniowkach tez bym odnalazla ojejjjj wspomniania mi rocily :)

reklama
Hej dziewczyny!
Magda! GRATULACJE! Ale super! Coraz nas więcej! Piękne kreseczki! :)
Anastazi - koniecznie napisz nam po kolacji, jaka była reakcja męża!

Ja mam net radiowy, 16gB, ale często przerywa, bo to radiówka :/
Innego nie możemy miec, bo nie ma na naszym osiedlu pociągniętych kabli...

Ja dziś nerwowa, cały dzień, piszę z pracy. Znalazłam chwilkę.
Objajów dzidzi brak, a już tylko tydzień do testowania!! :)
Trochę tylko boli mnie lewy jajnik... :/

katka - też bym się wzruszyła, odnajdują taka wiadomość ;)

svinekjøtt tarmen albo cos w tym stylu ale na pewno pisze tarmen:):):)zresztą poznasz po wyglądzie bo niczym się nie rozni od polskiej:):):):):):) zawsze jest zapakowana na tackach po 2 albo 4 :):):)

Hej dziewczyny!
Magda! GRATULACJE! Ale super! Coraz nas więcej! Piękne kreseczki! :)
Anastazi - koniecznie napisz nam po kolacji, jaka była reakcja męża!

Ja mam net radiowy, 16gB, ale często przerywa, bo to radiówka :/
Innego nie możemy miec, bo nie ma na naszym osiedlu pociągniętych kabli...

Ja dziś nerwowa, cały dzień, piszę z pracy. Znalazłam chwilkę.
Objajów dzidzi brak, a już tylko tydzień do testowania!! :)
Trochę tylko boli mnie lewy jajnik... :/

katka - też bym się wzruszyła, odnajdują taka wiadomość ;)

Kurde mnie bolą oba, jak ide siusiu tak wg jakby cisnienia nie było, zawsze to ide na szybko a od wczoraj jak chce przycisnąc zeby poleciało to mnie jajniki bolą:(??? sorry za wyrazenie xd ale tak dziwnie u mnie to wygląda?:szok:

svinekjøtt tarmen albo cos w tym stylu ale na pewno pisze tarmen:):):)zresztą poznasz po wyglądzie bo niczym się nie rozni od polskiej:):):):):):) zawsze jest zapakowana na tackach po 2 albo 4 :):):)

Wiesz ze jak bym miała ze szwedzkiego to przetłumaczyć to wychodzi świńskie(wieprzowe) mięso flaki :D
Szwedzkie - svinkött tarmen

reklama
Do góry