reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ritta zazwyczaj mialam 30 i regularnie wczesniej przed regulacja do 31 bylo...liczac z dniem @ to 4 dzien juz...

Najbardziej zadziwiaja mnie piersi bo zawsze przed @ byly twarde jak kamienie a tu nic...czasem nawet tam gdxie sa pobolewaja od pach i dolem bywaja i gorace, stanik mnie uwiera:/ z fabim tez tak mialam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ritta zazwyczaj mialam 30 i regularnie wczesniej przed regulacja do 31 bylo...liczac z dniem @ to 4 dzien juz...

Najbardziej zadziwiaja mnie piersi bo zawsze przed @ byly twarde jak kamienie a tu nic...czasem nawet tam gdxie sa pobolewaja od pach i dolem bywaja i gorace, stanik mnie uwiera:/ z fabim tez tak mialam...

Anulka ty to lubisz trzymać nas w niepewnosci:)

anias2 myślę, że możesz tak zrobić. Zobaczymy jak ten wiesiołek u mnie zadziała, bo ze śluzem płodnym u mnie marnie :zawstydzona/y:

no no Anulka, szykuje się kolejna ciężarówka

Anulka ty to lubisz trzymać nas w niepewnosci:)

Katka nie to ze lubie ale boje sie ze wyjdzie tescior jak i z malym...jakos jestem spokojna puki @ nie ma...lepiej poczekac i zobaczyc dobre wiesci...
Nawet boje sie bety bo moze mi nie wyjsc tak jak z fabim o i tak...poprostu czekam spokojnie na rozwoj sytuacji...

Tak wczoraj z glupia liczylam termin porodu wyszedl by mi na 6 lipca a spojrzcie na moja sygnature hihi

Katka - piękne zdjęcia :) idealne do oprawienia w ramkę.

Anulka - wiesz już kiedy chcesz testować? Wybacz, może przeoczyłam informację :) mam nadzieję, że szczęśliwy 4.11 nadal aktualny :yes:

Ritta - coś czuję, że będziesz sierpnióweczką :yes: obym też była! :)

a mnie od paru dni bolą (.) (.), tak jak na okres... coś czuję w kościach, ze @ będzie normalnie. Spać na brzuchu nie mogę bo boli wrrr :wściekła/y:

Katka - piękne zdjęcia :) idealne do oprawienia w ramkę.

Anulka - wiesz już kiedy chcesz testować? Wybacz, może przeoczyłam informację :) mam nadzieję, że szczęśliwy 4.11 nadal aktualny :yes:

Ritta - coś czuję, że będziesz sierpnióweczką :yes: obym też była! :)

a mnie od paru dni bolą (.) (.), tak jak na okres... coś czuję w kościach, ze @ będzie normalnie. Spać na brzuchu nie mogę bo boli wrrr :wściekła/y:

Inis nie mam pojecia kiedy co i jak ehh chciala bym najlepiej wiedziec przed sobota bo jedziemy do moich rodzicow to bysmy moze oznajmili mila wiadomosc jesli bedzie a jak nie to dopiero 12 listopada bo tam bedziemy nocowac bo 13 go mamy kontrol w CDZ z malym to dopiero wtedy sie dowiedza...mohego rodzice sa tu na miejacu...nawet uwazam zeby mama mojego nic nie zaobserwowala bo chce to fajnie im iznajmic;)

Amaliee ja tez chciala bym juz wiedziec no ale co zrobie:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczynki które należą do grupy prywatnej ,a jak dotąd nie odezwały się na grupie proszę o odzew ;) bądź też info na grupie z powodem braku odezwu;) z góry dziękuję.

Do góry