reklama
A
Anulka198424
Gość
Ritta zazwyczaj mialam 30 i regularnie wczesniej przed regulacja do 31 bylo...liczac z dniem @ to 4 dzien juz...
Najbardziej zadziwiaja mnie piersi bo zawsze przed @ byly twarde jak kamienie a tu nic...czasem nawet tam gdxie sa pobolewaja od pach i dolem bywaja i gorace, stanik mnie uwiera:/ z fabim tez tak mialam...
Najbardziej zadziwiaja mnie piersi bo zawsze przed @ byly twarde jak kamienie a tu nic...czasem nawet tam gdxie sa pobolewaja od pach i dolem bywaja i gorace, stanik mnie uwiera:/ z fabim tez tak mialam...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Ritta zazwyczaj mialam 30 i regularnie wczesniej przed regulacja do 31 bylo...liczac z dniem @ to 4 dzien juz...
Anulka ty to lubisz trzymać nas w niepewnosci
karolq8
Anulka 3 mam kciuki oby teraz test wyszedl pozytywnie :-) ty to umiesz. trzymac w niepewnosci:-)
A
Anulka198424
Gość
Anulka ty to lubisz trzymać nas w niepewnosci
Katka nie to ze lubie ale boje sie ze wyjdzie tescior jak i z malym...jakos jestem spokojna puki @ nie ma...lepiej poczekac i zobaczyc dobre wiesci...
Nawet boje sie bety bo moze mi nie wyjsc tak jak z fabim o i tak...poprostu czekam spokojnie na rozwoj sytuacji...
Tak wczoraj z glupia liczylam termin porodu wyszedl by mi na 6 lipca a spojrzcie na moja sygnature hihi
inis
Katka - piękne zdjęcia idealne do oprawienia w ramkę.
Anulka - wiesz już kiedy chcesz testować? Wybacz, może przeoczyłam informację mam nadzieję, że szczęśliwy 4.11 nadal aktualny
Ritta - coś czuję, że będziesz sierpnióweczką obym też była!
a mnie od paru dni bolą (.) (.), tak jak na okres... coś czuję w kościach, ze @ będzie normalnie. Spać na brzuchu nie mogę bo boli wrrr
Anulka - wiesz już kiedy chcesz testować? Wybacz, może przeoczyłam informację mam nadzieję, że szczęśliwy 4.11 nadal aktualny
a mnie od paru dni bolą (.) (.), tak jak na okres... coś czuję w kościach, ze @ będzie normalnie. Spać na brzuchu nie mogę bo boli wrrr
A
Anulka198424
Gość
Katka - piękne zdjęcia idealne do oprawienia w ramkę.
Inis nie mam pojecia kiedy co i jak ehh chciala bym najlepiej wiedziec przed sobota bo jedziemy do moich rodzicow to bysmy moze oznajmili mila wiadomosc jesli bedzie a jak nie to dopiero 12 listopada bo tam bedziemy nocowac bo 13 go mamy kontrol w CDZ z malym to dopiero wtedy sie dowiedza...mohego rodzice sa tu na miejacu...nawet uwazam zeby mama mojego nic nie zaobserwowala bo chce to fajnie im iznajmic
Amaliee ja tez chciala bym juz wiedziec no ale co zrobie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
K
kobietka22
Gość
Dziewczynki które należą do grupy prywatnej ,a jak dotąd nie odezwały się na grupie proszę o odzew bądź też info na grupie z powodem braku odezwu z góry dziękuję.