reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

ImageUploadedByForum BabyBoom1383029571.754312.jpg

To jest Moj test - jeśli @ powtórzę może koło piątku ! Odezwę sie z pracy - pisze z tel. ! Uciekam buziaki:*

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383029571.754312.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383029571.754312.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama
anastazi - ale świetnie, że rodzinka w Wigilię! Aż nie mogę się doczekać aż opowiesz jak było :)

Anulka - zgadzam się, że dajesz sobie spokój na razie z testowaniem. Skoro na Tobie jak widać testy nie działają to nie ma co marnować kasy. Skoro nie ma @ to... :D A może beta, co kochana?

nadzieja - czy ja tam widzę bladą kreskę dziewczyny? Nie wiem w którym miejscu powinna ona być na takim teście ale ja widzę cień po lewej, tak jakoś 2cm od grubej. Mam przywidzenia? :-D

Hehe inis ja tez tam coś widzę ale sie nie nastawiam :( Moj mąż powiedział " kochanie czekamy jeszcze " wiedz czekamy i jak coś to testujemy jeszcze raz ! Juz kiedyś taki test miałam i dostałam @:( więc teraz dystans ...

Inis a ty wogole jesteś wyjątkowa osoba - twoje postu poprostu są boski hehe ;)

nadzieja - dziękuję :zawstydzona/y: przypomnij mi kochana na kiedy masz termin @? Czy jesteś już po? Test obiecujący :) Myślałaś, żeby wybrać się na betę? :)

Inis z malym jak bylam w ciazy i taka mialam sytuacje to tez nie wyszla 3 dni po terminie tzn mialam 5,1 a brak ciazy 5,0 byl i badz tu madry...
Jezeli @ nie przyjdzie wiadome co bedzie:) a wtedy z testem apieszyc sie nie bede moze zatestuje w przyszlym tyg hihi

Nadzieja ja dopatrzec sie nie moge bo ogolnie zdjecie mi pokazuje sie z paskami na calosci, ale jesli dziewczyny widza to super i trzymam &&&&&;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Inis mi w Norwegi bety nie zrobią bo ja tak chce :( dlatego dopóki testy mi nie pokażą wiarygodna kreskę to w ciąży nie jestem :0... @ miałam na najpóźniej 23.10 ! Ostatnie moje cykle są takie rozlegulowane ze sama nie wiem juz co sie dzieje więc czekam dalej... Wydaje mi sie ze moje dni płodne były w całkiem innym terminie niż podejrzewalam , ze sluzu mi sie tak wydaje... A ostatnie zbliżenie w tym właśnie czasie było ok. 12dni temu .,, nie wiem czas pokaże ! Nie nakręcony sie bo nam dość porażek :0 narazie tez łapie fluidy - może mi pomogą :)

reklama
Inis mi w Norwegi bety nie zrobią bo ja tak chce :( dlatego dopóki testy mi nie pokażą wiarygodna kreskę to w ciąży nie jestem :0... @ miałam na najpóźniej 23.10 ! Ostatnie moje cykle są takie rozlegulowane ze sama nie wiem juz co sie dzieje więc czekam dalej... Wydaje mi sie ze moje dni płodne były w całkiem innym terminie niż podejrzewalam , ze sluzu mi sie tak wydaje... A ostatnie zbliżenie w tym właśnie czasie było ok. 12dni temu .,, nie wiem czas pokaże ! Nie nakręcony sie bo nam dość porażek :0 narazie tez łapie fluidy - może mi pomogą :)
mało tego....w Norwegii w ciąży nie jesteś poki nie skończysz pierwszego trymestru bo wtedy dochodzi do poronien....tzw, SELEKCJA NATURALNA tak mi lekarka ogolna kiedyś powiedziała i masz jedna wizyte na każdy trymestr plus polowkowe usg w szpitalu i to wszystko na cala ciaze....dlatego nie będę korzystać z publicznej opieki....u mnie jest prywatny gin...litwinka z tego co pamiętam...do niej można już w 8 tyg. ciąży przyjść...wiec moja pierwsza wizyta za dwa tyg.....

Do góry