Bardzo niesprawiedliwe jest np nas wspollokatorzy starają się drugi cykl i chyba się im udalo bo pojawila się blada kreska a on : poje piwska ole się da, od 12 lat jezdzi jako kierowca, podrzewa sobie siedzenia, zywi sie fast foodami, trzyma komputer na jadrach, jezdzi duzo na rowerze ! Ona nigdy nie miała nawet zrobionego usg ma tarczyce blisko 5 mimo ze leczy i tak bym mogła jeszcze o nich wymieniać i wymieniać! !! A my i zapewne wszystkie pary stąd starają się żyć jak się powinno przy staraniach i taki ból że nie można mieć dzieci mój maz nigdy nie paliła piwo to pił raz na ruski rok z moim bratem jak przylatujemy do Polski i co ??? ALE i tak nie zwątpie ! Będę wierzyć do końca że się uda ! Powodzenia dziewczyny
reklama
Karolo witaj w gronie ,zycie nigdy nie bylo i nie bedzie sprawiedliwe taka jest prawda,nam sie udalo ale ciaza jest zagrozona boimy sie bardzo musze lezec chociaz zycie i bowiazki m na to nie chca pozwolic bo meza nie ma calymi dniami a syn stwarza problemy w szkole staram sie jak tylko moge aby jak najmiej sie denerwowac ale to nie takie proste.Pozdrawiam ciebie i reszte kolezanek sle dobre fluidy'''''''''''''''''''''''''
kaaarola witaj wśród nas życie niestety nigdy nie było sprawiedliwe niestety.. ale głowa do góry, będzie dobrze. W grupie raźniej i nawet cykle szybciej lecą... ;-)
Bella pewnie idź na żywioł nie ma sensu się nakręcać, co ma być będzie...
beatko trzymaj się!! na pewno będzie ok
Bella pewnie idź na żywioł nie ma sensu się nakręcać, co ma być będzie...
beatko trzymaj się!! na pewno będzie ok
P
paulamc
Gość
Dziewczyny to torbiel na jajniku zadna ciaza a test pozytywny bo hormony jesscze nie zeszly
Bellaa
Fanka BB :)
paulamc przykro mi, na pewno nie długo się uda, wszystko wróci do normy. A kiedy lekarz pozwolił wam się starac?
Karola ja mam dwoje dzieci, ciąże bez problemowe, zaczelismy się starac o trzecie udało się po 3 miesiącach, a w 10 tygodniu poroniłam, nie mogłam tego pojąc jak to mozliwe przecież ja nie mam problemów a jednak takie jest życie niestety brutalne. Teraz jestem już 3 @ po poronieniu i 2 cykl starań, czekam na cud.
Karola ja mam dwoje dzieci, ciąże bez problemowe, zaczelismy się starac o trzecie udało się po 3 miesiącach, a w 10 tygodniu poroniłam, nie mogłam tego pojąc jak to mozliwe przecież ja nie mam problemów a jednak takie jest życie niestety brutalne. Teraz jestem już 3 @ po poronieniu i 2 cykl starań, czekam na cud.
Karola witaj.Trzymam za Ciebie kciuki kazda z nas nie miala tu latwo ale licze ze kazda z nas za to cierpienie spotka nagroda czyli nasze Kochane Maliszki
Ja ciesze sie ze staran ale panicznie sie boje ale to chyba mi zostanie juz na zawsze...
Boje sie ze uslysze na poczatku po raz kolejny ciaza mnoga I zamiast sie cieszyc bede sie bala kazdego dnia...ja poronilam dwa razy.Za pierwszym razem ciaze trojacza...przeszlam pieklo mialam nadzieje ze nigdy mnie to juz nie spotka.Po ok roku kolejne starania I serduszko mojego skarba przestalo BIC znow to samo rozpacz,brak checi do zycia itp....mam nadzieje ze limit tragedii sie wyczerpal o teraz kazda z nas juz niedlugo bedzie cieszyla sie zdrowa ciaza a potem zdrowymi Maluszkami
Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk
Ja ciesze sie ze staran ale panicznie sie boje ale to chyba mi zostanie juz na zawsze...
Boje sie ze uslysze na poczatku po raz kolejny ciaza mnoga I zamiast sie cieszyc bede sie bala kazdego dnia...ja poronilam dwa razy.Za pierwszym razem ciaze trojacza...przeszlam pieklo mialam nadzieje ze nigdy mnie to juz nie spotka.Po ok roku kolejne starania I serduszko mojego skarba przestalo BIC znow to samo rozpacz,brak checi do zycia itp....mam nadzieje ze limit tragedii sie wyczerpal o teraz kazda z nas juz niedlugo bedzie cieszyla sie zdrowa ciaza a potem zdrowymi Maluszkami
Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk
Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki,
tak od wczoraj zebrało mi się na wspomnienia ... nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał ... jeszcze chwila i co u niektórych z nas będą starania drugą jesień ehhh ... A tak troszkę pozytywnych myśli to te, że już w przyszłym miesiącu zaczną się rodzić bobaski z początku wątku i z tego się cieszę i już trzymam &&&& za szybkie oraz bezproblemowe porody
I takie moje życzenie, żeby żadna z nas nie musiała się starać trzecią jesień z rzędu (no chyba że co niektóre o kolejnego zdrowego i silnego dzidziolka )
ŻYCZĘ, ŻYCZĘ SOBIE ABY WSZYSTKIE STARACZKI Z TEGO WĄTKU ZNALAZŁY SIĘ DO KOŃCA TEGO ROKU NA LIŚCIE ZAFASOLKOWANYCH !!!!!!
Miłego dnia babeczki !!! :***
tak od wczoraj zebrało mi się na wspomnienia ... nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał ... jeszcze chwila i co u niektórych z nas będą starania drugą jesień ehhh ... A tak troszkę pozytywnych myśli to te, że już w przyszłym miesiącu zaczną się rodzić bobaski z początku wątku i z tego się cieszę i już trzymam &&&& za szybkie oraz bezproblemowe porody
I takie moje życzenie, żeby żadna z nas nie musiała się starać trzecią jesień z rzędu (no chyba że co niektóre o kolejnego zdrowego i silnego dzidziolka )
ŻYCZĘ, ŻYCZĘ SOBIE ABY WSZYSTKIE STARACZKI Z TEGO WĄTKU ZNALAZŁY SIĘ DO KOŃCA TEGO ROKU NA LIŚCIE ZAFASOLKOWANYCH !!!!!!
Miłego dnia babeczki !!! :***
reklama
Adelo
Fanka BB :)
Hej,
Beatka1313 dobrze napisane :* Moja sztuczna menopauza czy sztuczna ciąża jak to na to mówią przyprawia mnie już o zawrót głowy. Najgorsze to brak możliwości podjęcia prób starania się o dziecko. Bo starania choć bywają nieudane, zawodzą, to jednak SĄ i zawsze można mieć nadzieję, moja nadzieja została zatrzymana - i to jest teraz najgorsze, nie wiem co będzie potem, może w ogóle mój organizm sfiksować ale jak piszesz do końca roku jeszcze trochę czasu jest, oby się udało wszystkim.
Beatka1313 dobrze napisane :* Moja sztuczna menopauza czy sztuczna ciąża jak to na to mówią przyprawia mnie już o zawrót głowy. Najgorsze to brak możliwości podjęcia prób starania się o dziecko. Bo starania choć bywają nieudane, zawodzą, to jednak SĄ i zawsze można mieć nadzieję, moja nadzieja została zatrzymana - i to jest teraz najgorsze, nie wiem co będzie potem, może w ogóle mój organizm sfiksować ale jak piszesz do końca roku jeszcze trochę czasu jest, oby się udało wszystkim.