reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od jesieni 2013

Bardzo niesprawiedliwe jest :( np nas wspollokatorzy starają się drugi cykl i chyba się im udalo bo pojawila się blada kreska a on : poje piwska ole się da, od 12 lat jezdzi jako kierowca, podrzewa sobie siedzenia, zywi sie fast foodami, trzyma komputer na jadrach, jezdzi duzo na rowerze ! Ona nigdy nie miała nawet zrobionego usg ma tarczyce blisko 5 mimo ze leczy i tak bym mogła jeszcze o nich wymieniać i wymieniać! !! A my i zapewne wszystkie pary stąd starają się żyć jak się powinno przy staraniach i taki ból że nie można mieć dzieci :( mój maz nigdy nie paliła piwo to pił raz na ruski rok z moim bratem jak przylatujemy do Polski i co ???:( ALE i tak nie zwątpie ! Będę wierzyć do końca że się uda :)! Powodzenia dziewczyny :)

reklama
Karolo witaj w gronie ,zycie nigdy nie bylo i nie bedzie sprawiedliwe taka jest prawda,nam sie udalo ale ciaza jest zagrozona boimy sie bardzo musze lezec chociaz zycie i bowiazki m na to nie chca pozwolic bo meza nie ma calymi dniami a syn stwarza problemy w szkole staram sie jak tylko moge aby jak najmiej sie denerwowac ale to nie takie proste.Pozdrawiam ciebie i reszte kolezanek sle dobre fluidy'''''''''''''''''''''''''

kaaarola witaj wśród nas:tak: życie niestety nigdy nie było sprawiedliwe niestety.. ale głowa do góry, będzie dobrze. W grupie raźniej i nawet cykle szybciej lecą... ;-)

Bella pewnie idź na żywioł:tak: nie ma sensu się nakręcać, co ma być będzie...

beatko trzymaj się!! na pewno będzie ok:tak::tak:

paulamc przykro mi, na pewno nie długo się uda, wszystko wróci do normy. A kiedy lekarz pozwolił wam się starac?

Karola ja mam dwoje dzieci, ciąże bez problemowe, zaczelismy się starac o trzecie udało się po 3 miesiącach, a w 10 tygodniu poroniłam, nie mogłam tego pojąc jak to mozliwe przecież ja nie mam problemów a jednak takie jest życie niestety brutalne. Teraz jestem już 3 @ po poronieniu i 2 cykl starań, czekam na cud.

Karola witaj.Trzymam za Ciebie kciuki:tak: kazda z nas nie miala tu latwo ale licze ze kazda z nas za to cierpienie spotka nagroda czyli nasze Kochane Maliszki :tak:
Ja ciesze sie ze staran ale panicznie sie boje ale to chyba mi zostanie juz na zawsze...
Boje sie ze uslysze na poczatku po raz kolejny ciaza mnoga I zamiast sie cieszyc bede sie bala kazdego dnia...ja poronilam dwa razy.Za pierwszym razem ciaze trojacza...przeszlam pieklo mialam nadzieje ze nigdy mnie to juz nie spotka.Po ok roku kolejne starania I serduszko mojego skarba przestalo BIC :( znow to samo rozpacz,brak checi do zycia itp....mam nadzieje ze limit tragedii sie wyczerpal o teraz kazda z nas juz niedlugo bedzie cieszyla sie zdrowa ciaza a potem zdrowymi Maluszkami :tak:

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki,
tak od wczoraj zebrało mi się na wspomnienia ... nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał ... jeszcze chwila i co u niektórych z nas będą starania drugą jesień ehhh ... A tak troszkę pozytywnych myśli to te, że już w przyszłym miesiącu zaczną się rodzić bobaski z początku wątku :D i z tego się cieszę i już trzymam &&&& za szybkie oraz bezproblemowe porody :)
I takie moje życzenie, żeby żadna z nas nie musiała się starać trzecią jesień z rzędu (no chyba że co niektóre o kolejnego zdrowego i silnego dzidziolka ;) )
ŻYCZĘ, ŻYCZĘ SOBIE ABY WSZYSTKIE STARACZKI Z TEGO WĄTKU ZNALAZŁY SIĘ DO KOŃCA TEGO ROKU NA LIŚCIE ZAFASOLKOWANYCH !!!!!!
Miłego dnia babeczki !!! :***

reklama
Hej,

Beatka1313 dobrze napisane :) :* Moja sztuczna menopauza czy sztuczna ciąża jak to na to mówią przyprawia mnie już o zawrót głowy. Najgorsze to brak możliwości podjęcia prób starania się o dziecko. Bo starania choć bywają nieudane, zawodzą, to jednak SĄ i zawsze można mieć nadzieję, moja nadzieja została zatrzymana - i to jest teraz najgorsze, nie wiem co będzie potem, może w ogóle mój organizm sfiksować ale jak piszesz do końca roku jeszcze trochę czasu jest, oby się udało wszystkim.

Do góry