reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Beatko bardzo bym chciała zobaczyć na liście zafasolkowanych siebie i was wszystkie:tak: Trzeba wierzyć, że w końcu się uda:tak:

Moja córcia już zdrowa, także czekam na najbliższą @ i zaczynamy starania..:-D

reklama
Dziewczynki na pewno nam się uda :D !!!!
Ojej Ada czyżby Paulinka urodziła wcześniej :O bo chyba termin miała na 6.06 ? Nieważne mam nadzieje że oboje czują się dobrze no i Paulinko GRATULACJE :D !!!!
Spokojnej nocy :*

Beata Paulinka urodzila 2 tygodnie temu czyli w 7 miesiacu. Chyba ominela nasz watek w ogloszeniu ze juz nie jest w dwupaku.

Hej:-) to ja pozwole sobie dodac ze paulina czuje sie dobrze. Lekkie przeziebienie ja chwycilo ale co najwazniejsze Marcelek w pon idzie do domu:-)

Dziewczyny 3mam kciuki za was:-) obyscie zobaczyly juz niedlugo 2 kreseczki:-)

Karolq8 Ty nastepna do rozpakowania :) ;)
Kobietka gdzie jestes?
Ja jutro ide na Pierwsza Komunie Syna od Kuzynki.
Rodzina ma przyjechac. Moje mieszkanie musi blyszczec :D
dzis jedziemy do Rodziny P z ciastem.
W pracy przerzucaja mnie ze sklepu na sklep. Wysylam tez CV.
Odliczamy czas do rezonansu... Niby 2 miesiace to nieduzo a jednak sie wlecze.

witam ;]
Dawno mnie tutaj nie było, ale od dwóch tygodni męczą mnie mdłości i wymioty ;/,podobno to dobry oznak - fasolka rośnie więc dam radę.
Po pracy przychodzę i marzę tylko o łóżeczku i spaniu... Lekarz chce mi dać już zwolnienie, ale perspektywa siedzenia w domu do końca trochę mnie przeraża z drugiej strony dla dzidzi wszystko - wysypianie się, odpoczynek i bez stresu to trochę przeciwieństwa chodzenia do pracy...więc raczej pozostanie mi leniuchowanie w domu :p:p Życzę każdej zafasolkowanej szczęśliwych rozwiązań, a starającym się szybkiego ujrzenia II :):):)

Witajcie dziewczynki u nas narazie ok i oby tak dalej facolka rosnie wizyta zaliczona .Wszystkim staraczka zycze cierpliwosci i wiecej wiary w to ze sie uda:-) nam sie udalo wiec i Wam tez .
Kobietka co tam u Was?mam nadzieje ze ok

Hej dziewczyny. Jutro z rana testuje także trzymajcie za mnie mocno kciuki. Robię to raczej rutynowo, ponieważ muszę zacząć przyjmować lek, którego nie wolno brać w ciąży.Co prawda @ nie przychodzi a mam tylko lekkie plamienia ale podejrzewam, że to po luteinie. Dodatkowo jutro jest nasza 1 rocznica ślubu i bardzo bym chciała w ramach prezentu ujrzeć dwie kreseczki na teście :-D

reklama
Kajuta trzymam kciuki za test z dwiema grubymi kreskami :tak: daj znac co I jak

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Do góry