reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od jesieni 2013

Beatko bardzo bym chciała zobaczyć na liście zafasolkowanych siebie i was wszystkie:tak: Trzeba wierzyć, że w końcu się uda:tak:

Moja córcia już zdrowa, także czekam na najbliższą @ i zaczynamy starania..:-D

reklama
Dziewczynki na pewno nam się uda :D !!!!
Ojej Ada czyżby Paulinka urodziła wcześniej :O bo chyba termin miała na 6.06 ? Nieważne mam nadzieje że oboje czują się dobrze no i Paulinko GRATULACJE :D !!!!
Spokojnej nocy :*

Beata Paulinka urodzila 2 tygodnie temu czyli w 7 miesiacu. Chyba ominela nasz watek w ogloszeniu ze juz nie jest w dwupaku.

Hej:-) to ja pozwole sobie dodac ze paulina czuje sie dobrze. Lekkie przeziebienie ja chwycilo ale co najwazniejsze Marcelek w pon idzie do domu:-)

Dziewczyny 3mam kciuki za was:-) obyscie zobaczyly juz niedlugo 2 kreseczki:-)

Karolq8 Ty nastepna do rozpakowania :) ;)
Kobietka gdzie jestes?
Ja jutro ide na Pierwsza Komunie Syna od Kuzynki.
Rodzina ma przyjechac. Moje mieszkanie musi blyszczec :D
dzis jedziemy do Rodziny P z ciastem.
W pracy przerzucaja mnie ze sklepu na sklep. Wysylam tez CV.
Odliczamy czas do rezonansu... Niby 2 miesiace to nieduzo a jednak sie wlecze.

witam ;]
Dawno mnie tutaj nie było, ale od dwóch tygodni męczą mnie mdłości i wymioty ;/,podobno to dobry oznak - fasolka rośnie więc dam radę.
Po pracy przychodzę i marzę tylko o łóżeczku i spaniu... Lekarz chce mi dać już zwolnienie, ale perspektywa siedzenia w domu do końca trochę mnie przeraża z drugiej strony dla dzidzi wszystko - wysypianie się, odpoczynek i bez stresu to trochę przeciwieństwa chodzenia do pracy...więc raczej pozostanie mi leniuchowanie w domu :p:p Życzę każdej zafasolkowanej szczęśliwych rozwiązań, a starającym się szybkiego ujrzenia II :):):)

Witajcie dziewczynki u nas narazie ok i oby tak dalej facolka rosnie wizyta zaliczona .Wszystkim staraczka zycze cierpliwosci i wiecej wiary w to ze sie uda:-) nam sie udalo wiec i Wam tez .
Kobietka co tam u Was?mam nadzieje ze ok

Hej dziewczyny. Jutro z rana testuje także trzymajcie za mnie mocno kciuki. Robię to raczej rutynowo, ponieważ muszę zacząć przyjmować lek, którego nie wolno brać w ciąży.Co prawda @ nie przychodzi a mam tylko lekkie plamienia ale podejrzewam, że to po luteinie. Dodatkowo jutro jest nasza 1 rocznica ślubu i bardzo bym chciała w ramach prezentu ujrzeć dwie kreseczki na teście :-D

reklama
Kajuta trzymam kciuki za test z dwiema grubymi kreskami :tak: daj znac co I jak

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Do góry