reklama
karolq8
Fanka BB :)
Hej:-) to ja pozwole sobie dodac ze paulina czuje sie dobrze. Lekkie przeziebienie ja chwycilo ale co najwazniejsze Marcelek w pon idzie do domu:-)
Dziewczyny 3mam kciuki za was:-) obyscie zobaczyly juz niedlugo 2 kreseczki:-)
Dziewczyny 3mam kciuki za was:-) obyscie zobaczyly juz niedlugo 2 kreseczki:-)
Karolq8 Ty nastepna do rozpakowania
Kobietka gdzie jestes?
Ja jutro ide na Pierwsza Komunie Syna od Kuzynki.
Rodzina ma przyjechac. Moje mieszkanie musi blyszczec
dzis jedziemy do Rodziny P z ciastem.
W pracy przerzucaja mnie ze sklepu na sklep. Wysylam tez CV.
Odliczamy czas do rezonansu... Niby 2 miesiace to nieduzo a jednak sie wlecze.
Kobietka gdzie jestes?
Ja jutro ide na Pierwsza Komunie Syna od Kuzynki.
Rodzina ma przyjechac. Moje mieszkanie musi blyszczec
dzis jedziemy do Rodziny P z ciastem.
W pracy przerzucaja mnie ze sklepu na sklep. Wysylam tez CV.
Odliczamy czas do rezonansu... Niby 2 miesiace to nieduzo a jednak sie wlecze.
witam ;]
Dawno mnie tutaj nie było, ale od dwóch tygodni męczą mnie mdłości i wymioty ;/,podobno to dobry oznak - fasolka rośnie więc dam radę.
Po pracy przychodzę i marzę tylko o łóżeczku i spaniu... Lekarz chce mi dać już zwolnienie, ale perspektywa siedzenia w domu do końca trochę mnie przeraża z drugiej strony dla dzidzi wszystko - wysypianie się, odpoczynek i bez stresu to trochę przeciwieństwa chodzenia do pracy...więc raczej pozostanie mi leniuchowanie w domu Życzę każdej zafasolkowanej szczęśliwych rozwiązań, a starającym się szybkiego ujrzenia II
Dawno mnie tutaj nie było, ale od dwóch tygodni męczą mnie mdłości i wymioty ;/,podobno to dobry oznak - fasolka rośnie więc dam radę.
Po pracy przychodzę i marzę tylko o łóżeczku i spaniu... Lekarz chce mi dać już zwolnienie, ale perspektywa siedzenia w domu do końca trochę mnie przeraża z drugiej strony dla dzidzi wszystko - wysypianie się, odpoczynek i bez stresu to trochę przeciwieństwa chodzenia do pracy...więc raczej pozostanie mi leniuchowanie w domu Życzę każdej zafasolkowanej szczęśliwych rozwiązań, a starającym się szybkiego ujrzenia II
Witajcie dziewczynki u nas narazie ok i oby tak dalej facolka rosnie wizyta zaliczona .Wszystkim staraczka zycze cierpliwosci i wiecej wiary w to ze sie uda:-) nam sie udalo wiec i Wam tez .
Kobietka co tam u Was?mam nadzieje ze ok
Kobietka co tam u Was?mam nadzieje ze ok
Hej dziewczyny. Jutro z rana testuje także trzymajcie za mnie mocno kciuki. Robię to raczej rutynowo, ponieważ muszę zacząć przyjmować lek, którego nie wolno brać w ciąży.Co prawda @ nie przychodzi a mam tylko lekkie plamienia ale podejrzewam, że to po luteinie. Dodatkowo jutro jest nasza 1 rocznica ślubu i bardzo bym chciała w ramach prezentu ujrzeć dwie kreseczki na teście
reklama