reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Kajuto szkoda ..

beata super wieści, oby tak dalej:tak:Na suwaczku już 11 tc.. ale leci ;-)

My właśnie leniu****emy, bo wróciliśmy z obiadku w pizzy hut;-) i nabieramy sił przed kolejnym tygodniem.. a dopiero 19.06 na czerwono w kalendarzu i kolejny długi weekend .. hehe tylko człowiek odlicza ..

Lisica a Ty nie testujesz? 3 dni to sporo ..;-)

A mnie znowu gardło boli.. ehh jakaś masakra! Gdzie ta wiosna kurde?? :rofl2:

Kasia ale ja nie podejrzewam u siebie ciąży tylko jeszcze rozregulowany cykl po poronieniu. Nie widzę możliwości zajścia w ciążę bo mój był 2 tyg. w Niemczech, chyba że owulacja aż tak bardzo się przesunęła. Nie badałam nic w tym cyklu także nie wiem. Albo mam cykl bezowulacyjny i stąd to opóźnienie. Jeśli nie przyjdzie do 16.05 to zatestuję.

Cześć dziewczyny. Z mężem podjęliśmy decyzję, że zawieszamy nasze starania na rok. W tym czasie chce porobić badania i wyregulować hormony. Poza tym za rok mam dostać umowę na czas nieokreślony a mój mąż kończy studia doktoranckie także nasze życie się trochę ustabilizuje ;-)
Wszystkim zafasolkowanym życzę szczęśliwych porodów a reszcie dziewczyn pięknych dwóch kreseczek :tak:

kajuta w takim razie powodzenia i zapraszamy za rok na starania:tak:

A ja w domu chora leżę.. jakieś choróbsko się przyplątało, mam antybiotyk:-(

reklama
Bella jelitówka i angina.. wysoka gorączka:-( Mam antybiotyk, tabletki dojelitowe i przeciwbólowe, bo bardzo mnie kłuje w klatce piersiowej.. miałam ekg i to od infekcji. Modlę się tylko, żebym w ciąży nie była:-(

A Twój wykresik wygląda obiecująco, powiedziałabym, że bardzo, ale cóż nie zapeszam trzymam mocno kciuki !!!!!!!!!:tak::tak:

Do góry