reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Kajuto szkoda ..

beata super wieści, oby tak dalej:tak:Na suwaczku już 11 tc.. ale leci ;-)

My właśnie leniu****emy, bo wróciliśmy z obiadku w pizzy hut;-) i nabieramy sił przed kolejnym tygodniem.. a dopiero 19.06 na czerwono w kalendarzu i kolejny długi weekend .. hehe tylko człowiek odlicza ..

Lisica a Ty nie testujesz? 3 dni to sporo ..;-)

A mnie znowu gardło boli.. ehh jakaś masakra! Gdzie ta wiosna kurde?? :rofl2:

Kasia ale ja nie podejrzewam u siebie ciąży tylko jeszcze rozregulowany cykl po poronieniu. Nie widzę możliwości zajścia w ciążę bo mój był 2 tyg. w Niemczech, chyba że owulacja aż tak bardzo się przesunęła. Nie badałam nic w tym cyklu także nie wiem. Albo mam cykl bezowulacyjny i stąd to opóźnienie. Jeśli nie przyjdzie do 16.05 to zatestuję.

Cześć dziewczyny. Z mężem podjęliśmy decyzję, że zawieszamy nasze starania na rok. W tym czasie chce porobić badania i wyregulować hormony. Poza tym za rok mam dostać umowę na czas nieokreślony a mój mąż kończy studia doktoranckie także nasze życie się trochę ustabilizuje ;-)
Wszystkim zafasolkowanym życzę szczęśliwych porodów a reszcie dziewczyn pięknych dwóch kreseczek :tak:

kajuta w takim razie powodzenia i zapraszamy za rok na starania:tak:

A ja w domu chora leżę.. jakieś choróbsko się przyplątało, mam antybiotyk:-(

reklama
Bella jelitówka i angina.. wysoka gorączka:-( Mam antybiotyk, tabletki dojelitowe i przeciwbólowe, bo bardzo mnie kłuje w klatce piersiowej.. miałam ekg i to od infekcji. Modlę się tylko, żebym w ciąży nie była:-(

A Twój wykresik wygląda obiecująco, powiedziałabym, że bardzo, ale cóż nie zapeszam trzymam mocno kciuki !!!!!!!!!:tak::tak:

Do góry