reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Kobietka ja mam ta karte ale nie aktywna. Bo ja dla dziecka to paste aby w rosmanie kupuje;-) i przy jednej sztuce bez sensu. Jak juz zafasolkuje i bede wiecej kupowac to sie opłaca. Bo wiecej rabatu bedzie. Tam jest chyba 3 % musisz na ich stronie zobaczyc. Ale szwagierka korzysta to mowi ze warto bo pieluchy ze 3zł taniej

reklama
Hej laski :) ja dzisiaj mniej aktywna bo mam wolne i sprzatam hate :O własnie mała przerwa na male co nie co i zaraz biore sie za obiad :tak:

Nadzieja jak tam, @ dalej brak?:))

Nadal nie ma , ale zmierzyłąm dzisiaj tem. i mialam 36,6 wiec chyba nic z tego :/ oj bardzo bym juz chciala wkońcu szcześliwe zakończenie jednak zdaje sobie sprawe ze tym razem to bylby chyba cud po dwuch negatywach i to jeden w niedziele :/ Za Ciebie bardzo trzymam kciuki :*:*:*: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kurde nadzieja,jak ja bym miała taka temp to baaardzo wysoko.
Ale ty cały cykl nie mierzyłas . Moja podstawowa temp to 36.09;-) a dzis miałąm 35.96.M sie smieje ze jak nieboszczyk.
Pzyjedz szafki mi ogarniesz,co;-)

Kurde nadzieja,jak ja bym miała taka temp to baaardzo wysoko.
Ale ty cały cykl nie mierzyłas . Moja podstawowa temp to 36.09;-) a dzis miałąm 35.96.M sie smieje ze jak nieboszczyk.
Pzyjedz szafki mi ogarniesz,co;-)

No właśnie ja nie mierzylam wcześniej :/ ! Szyjke dzisiaj badałam i jest wysoko ale chyba nie jest miękka . I w środku miał sluz mleczny ale tak przed @ chyba tez jest :/ ! Chyba nic mi nie pozostaje jaj te cholernie czekanie :(

reklama
Do góry