Kobietka ja mam ta karte ale nie aktywna. Bo ja dla dziecka to paste aby w rosmanie kupuje;-) i przy jednej sztuce bez sensu. Jak juz zafasolkuje i bede wiecej kupowac to sie opłaca. Bo wiecej rabatu bedzie. Tam jest chyba 3 % musisz na ich stronie zobaczyc. Ale szwagierka korzysta to mowi ze warto bo pieluchy ze 3zł taniej
reklama
nadzieja!
Fanka BB :)
Hej laski
ja dzisiaj mniej aktywna bo mam wolne i sprzatam hate :O własnie mała przerwa na male co nie co i zaraz biore sie za obiad 
Nadal nie ma , ale zmierzyłąm dzisiaj tem. i mialam 36,6 wiec chyba nic z tego :/ oj bardzo bym juz chciala wkońcu szcześliwe zakończenie jednak zdaje sobie sprawe ze tym razem to bylby chyba cud po dwuch negatywach i to jeden w niedziele :/ Za Ciebie bardzo trzymam kciuki :*:*:*: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nadzieja jak tam, @ dalej brak?)
Nadal nie ma , ale zmierzyłąm dzisiaj tem. i mialam 36,6 wiec chyba nic z tego :/ oj bardzo bym juz chciala wkońcu szcześliwe zakończenie jednak zdaje sobie sprawe ze tym razem to bylby chyba cud po dwuch negatywach i to jeden w niedziele :/ Za Ciebie bardzo trzymam kciuki :*:*:*: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurde nadzieja,jak ja bym miała taka temp to baaardzo wysoko.
Ale ty cały cykl nie mierzyłas . Moja podstawowa temp to 36.09;-) a dzis miałąm 35.96.M sie smieje ze jak nieboszczyk.
Pzyjedz szafki mi ogarniesz,co;-)
Ale ty cały cykl nie mierzyłas . Moja podstawowa temp to 36.09;-) a dzis miałąm 35.96.M sie smieje ze jak nieboszczyk.
nadzieja!
Kurde nadzieja,jak ja bym miała taka temp to baaardzo wysoko.
No właśnie ja nie mierzylam wcześniej :/ ! Szyjke dzisiaj badałam i jest wysoko ale chyba nie jest miękka . I w środku miał sluz mleczny ale tak przed @ chyba tez jest :/ ! Chyba nic mi nie pozostaje jaj te cholernie czekanie
MonaG1985
KASETOWE Testy ciążowe test ciążowy płytkowy w24 h (3848582768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a oto ten link
szaleństwo,ale przynajmniej nie będę latała co rusz do apteki
Nadzieja...nadzieja wciąż jest- ale sporo Ci się spóźnia
U mnie dzisiaj tem trochę wyższa w tym cyklu trochę szaleje- ale to pewnie przez to , że zatoki swoje robią
już herbatka z cytrynka mnie grzeje 
a oto ten link
szaleństwo,ale przynajmniej nie będę latała co rusz do apteki
Nadzieja...nadzieja wciąż jest- ale sporo Ci się spóźnia
U mnie dzisiaj tem trochę wyższa w tym cyklu trochę szaleje- ale to pewnie przez to , że zatoki swoje robią
reklama