reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

witam się i ja

Katka - mnie również obudziło dziecko z gorączką:( a wczoraj zapowiadało się już lepiej, wariował i wszędzie było go pełno, czyli szykuje mu się 3 tyg ferii bo od 20 zaczynają się u nas tez ferie
Powodzenia na rozmowie :) trzymam kciuki:)
Pozdrawiam :blink:

reklama
Dziwczyny a mi się chyba zbliża @ bo temepratura mi spadła do 36,77. Wcześniej utrzymywała się na 36.90. To chyba pewny zwiastun, nie?
Ada - a gdzie mierzysz? Taka temperatura jest normalna. Na początku cyklu też tam mam...

Witam witam.

Katka powodzenia na rozmowie!

Monarti, Katka zdrówka dla Waszych pociech! Niech Wam szybko zdrowieją słoneczka!

BubblesGirl, Nadzieja?! Jak sie czujecie? Trzymam mocno &&&&&&&&& kochane!!!!

Fluidki Wam przesyłam !!!!!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

Dziwczyny a mi się chyba zbliża @ bo temepratura mi spadła do 36,77. Wcześniej utrzymywała się na 36.90. To chyba pewny zwiastun, nie?
Ada - a gdzie mierzysz? Taka temperatura jest normalna. Na początku cyklu też tam mam...

"Spadek jednej temperatury zazwyczaj jeszcze nic nie oznacza, ważny jest jaki jest trend temperatur. Jeśli natomiast termin spodziewanej miesiączki jest już bardzo blisko, a więcej niż jedna temperatura spadła, prawdopodobnie miesiączka jest już blisko i wkrótce nadejdzie. "

To jest z Ovu skopiowane, wiec Jussastar zmierz jutro i zobacz co bedzie. Trzymam kciuki i tak zeby nie przyszła! :*

Jussastar- zmierz jutro temperaturę to będziesz już mniej więcej wiedziała:-)
Ja dzisiaj nie mam weny głową mi pęka zatoki dają znowu o sobie znać, mam dzieje-że od maloty niczego nie złapie :-(
zapomniałam dodać , że wczoraj zakupiłam testy ciążowe za 1,40 szaleństwo :p

Ostatnia edycja:
Witam.
ADA dobrze. Zerknij na moj wykres. Na poczatku cyklu temp sa niskie.

MONARTI u nas tez ferie od 20;-)

JUSTAR spadek moze byc na @. Ale dopoki @ nie ma jest nadzieja.

Blueberrry dzięki za kciuki, kochana jesteś:) Ja się czuję absolutnie normalnie, ale to jeszcze za wcześnie na jakieś konkretne objawy ciążowe jak i okresowe:) Tylko (.)(.) dokuczają, bo bolą po bokach, ale to normalka w drugiej fazie u mnie. Łapię fluidki, zgarnęłam całą garść:rofl2:

Monarti gdzieś Ty takie tanie testy znalazła?:> No chyba, że zamówiłaś na allegro:)

Nadzieja jak tam, @ dalej brak?:))

reklama
hej laseczki ;)
ja wstałam o 10 , pospałam sobie, wzięłam leki bo te od tarczycy muszę brać na czczo , potem posmarowałam się oliwką w żelu wczoraj mąż mnie nasmarował będę się smarowała 2 razy na dzień ,a potem dojdzie krem na rozstępy do stosowania od 4 miesiąca perfecta mama się nazywa , mam pytanie do Was słyszałyście może ,albo macie kartę rossnę z rossmana ponoć jest rabat na wyprawkę ,a potem na rzeczy dla dziecka , wzięłam tę kartę ,ale jeszcze się nie zarejestrowałam bo nie wiem czy się opłaca może któraś korzysta z takiej karty ????

Ja muszę suplementować jod do organizmu bo mam chorą tarczycę i lekarz mi zalecił witaminy femibion od 13tc , mam nimi zastąpić jod i kwas foliowy to znaczy jod i kwas odstawić,a brać ten femibion jedno opakowanie kosztuje 51zł na 30 dni trochę drogo ,ale dla dzidzi wszystko ;)

Do góry