reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

A wiecie co wyczytałam ostatnio na norweskim forum !? Dużo dziewczyn odradza te testy o czułości 10 bo twierdza ze czasami hormon htc jest w minimalnej mierze w organizmie a ciąży nie ma i zdarza sie ze taki test pokaże blade kreskę bez ciąży ... Nie wiem czy jest w tym coś prawdy ale nie wiem czy pamiętacie ja kiedyś miałam bledziocha na jednym teście i to była czułości 10 a na drugi dzień 25 i nic nie było i potem tez nic .... Hm ???

reklama
Nadzieja - taki test ciążowy- ostatni Pani w aptece dała mi dwupak tego testu jeden wykorzystałam, drugi został na nowy miesiąc:p

Domka podrzuć słodkości chętnie coś zjem , ale teraz drzemka :) bo głowa mi pęknie :(

ja mam kapuśniak wczorajszy ,ale mnie on smakuje ,a dla reszty za kwaśny i nie wiem co zrobić właśnie się ocknęłam ,że zaraz mama wróci ,a ja mam tylko ten kapuśniak , a po 16 muszę wyjść do lekarza i chyba mama będzie zmuszona zjeść ten nieszczęsny kapuśniak ,ale może doleję wody i będzie mniej kwaśny no nie wiem skupiłam się na tym aby siebie do ładu doprowadzić i zrobić listę pytań do gina i teraz mam mało czasu.

reklama
Do góry