reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Mnie też zaczyna coś brzuch pobolewać... coś czuję, że @ się zbliża niestety...
a dzisiaj w końcu kupiłam test i folik w rossmanie;-)

reklama
Tez tak myśle ;)! Ja juz miałam dwa negatywy wiec szanse marne ale Tobie musi sie udać Kochana i potowarzysze Ci w tym szczęśliwym dniu :):)

Domka - powiem Ci szczerze ze Moj organizm tak szwankuje ze nic mnie nie zaskoczy chyba ... Mija siostra ma pecherzyki na jajnikach i zaliczyła sie do zespołu tych polisystycznych jajnikow - pewnie zle napisałam nazwę:/. Ostatnio Fin mi powiedział ze tez mam nieliczne wiec jestem przygotowana na to ze lepiej nie będzie tylko gorzej :/

Ostatnia edycja:
Nadzieja ale u Ciebie już jest dawno po terminie, a testy mogły nie wychodzić, bo za niskie stężenie hormonów było, ale w niedziele pewnie będzie już mega wysokie i wyjdą piękne krechy:tak:

Nadzieja, BubbleGirl=-trzymam za Was kochane kciuki oby te wstrętne @ nie przylazły :)
czekam na wyniki testów :)

Domka my będziemy się tak stresować w lutym:) o ile u mnie będzie czym- dopiero w lutym będę mogła spokojnie planować (jeśli w tym miesiącu się nie uda) bo będę miała męża codziennie przy sobie a nie tylko w weekendy...a w tym miesiacu wypadaja mi płodne w tyg :( a ovu w ostatni dzień egz i musi szybko męzu wracać :)

a ja zrobiłam sobie wieczór urody- maseczka, wałki na głowie i później podcinanie grzyweczki :D i słucham tej piosenki :)
Céline Dion - Loved Me Back to Life - YouTube

dzien dobry :)
ja juz jade do pracy.
Dzis pierwszy raz mierzylam temperature (pierwszy cykl w ktorym mierze od poczatku) i zastanawiam sie czy dobrze mierzylam bo mialam 35,9 stopni Celsusza.

reklama
Hellou cześć dziewczynki:D właśnie pije kawkę i zbieram się do pracy ale mam chwilkę to siadam i piszę bo teraz pracuję a nie jestem na l4 i niestety nie mam już tyle czasu:( mąż do 28 stycznia ma urlop i on z Nadusia siedzi, a Nadia od piątku ma gorączkę, byliśmy wczoraj u lekarza mówi że jakieś szmary na płucach słyszy ale nie może dać antybiotyku( ze względu na te podwyższone próby wątrobowe co Nadusia miała.Dziś mamy wizytę u alergologa i nasza pani doktor mówiła żeby pani alergolog ją przebadała mimo wszystko, teraz praktycznie cały czas leczymy ją inhalacją ale do tego Pulmikortu co jej dajemy musi być pozwolenie od alergologa.
Jak wstałam to myślałam że nawet się pewnie kawy nie napije i pójdzie w kibel ale wyjątkowo mi smakuje właśnie, a tak mnie przed chwilką muliło...

Nadia spi, mąż też... ja dziś mam rozmowę o prace do hotelu na recepcję albo na zakłady bukmacherskie po 14 mam dzwonić do tego szefa bo on z wrocławia przyjeżdza na którą godzinę... lepiej by mi było własnie na ten hotel bo to u mnie w wiosce jest:D:D i nie musiała bym dojeżdżać:DD

NADZIEJA! Kurdę dopiero teraz patrzę a ty już jesteś 5 dni po terminie@, superrr.... kiedy testujesz?

Do góry