reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Nadzieja ja testuję w niedziele, jeżeli do tej pory @ nie przyjdzie
nadzieja!
Fanka BB :)
Nadzieja ja testuję w niedziele, jeżeli do tej pory @ nie przyjdzie![]()
To kochana jak i moja nie nadejdzie to zatestuje z Tobą
BubblesGirl
Super, razem zawsze raźniej
) Oby te wredne @ nie przyszły

nadzieja!
Tez tak myśle
! Ja juz miałam dwa negatywy wiec szanse marne ale Tobie musi sie udać Kochana i potowarzysze Ci w tym szczęśliwym dniu 

Domka - powiem Ci szczerze ze Moj organizm tak szwankuje ze nic mnie nie zaskoczy chyba ... Mija siostra ma pecherzyki na jajnikach i zaliczyła sie do zespołu tych polisystycznych jajnikow - pewnie zle napisałam nazwę:/. Ostatnio Fin mi powiedział ze tez mam nieliczne wiec jestem przygotowana na to ze lepiej nie będzie tylko gorzej :/
Domka - powiem Ci szczerze ze Moj organizm tak szwankuje ze nic mnie nie zaskoczy chyba ... Mija siostra ma pecherzyki na jajnikach i zaliczyła sie do zespołu tych polisystycznych jajnikow - pewnie zle napisałam nazwę:/. Ostatnio Fin mi powiedział ze tez mam nieliczne wiec jestem przygotowana na to ze lepiej nie będzie tylko gorzej :/
Ostatnia edycja:
BubblesGirl
Nadzieja ale u Ciebie już jest dawno po terminie, a testy mogły nie wychodzić, bo za niskie stężenie hormonów było, ale w niedziele pewnie będzie już mega wysokie i wyjdą piękne krechy

MonaG1985
Nadzieja, BubbleGirl=-trzymam za Was kochane kciuki oby te wstrętne @ nie przylazły 
czekam na wyniki testów
Domka my będziemy się tak stresować w lutym
o ile u mnie będzie czym- dopiero w lutym będę mogła spokojnie planować (jeśli w tym miesiącu się nie uda) bo będę miała męża codziennie przy sobie a nie tylko w weekendy...a w tym miesiacu wypadaja mi płodne w tyg
a ovu w ostatni dzień egz i musi szybko męzu wracać 
a ja zrobiłam sobie wieczór urody- maseczka, wałki na głowie i później podcinanie grzyweczki
i słucham tej piosenki 
Céline Dion - Loved Me Back to Life - YouTube
czekam na wyniki testów
Domka my będziemy się tak stresować w lutym
a ja zrobiłam sobie wieczór urody- maseczka, wałki na głowie i później podcinanie grzyweczki
Céline Dion - Loved Me Back to Life - YouTube
reklama
ookatkaoo1993
Hellou cześć dziewczynki
właśnie pije kawkę i zbieram się do pracy ale mam chwilkę to siadam i piszę bo teraz pracuję a nie jestem na l4 i niestety nie mam już tyle czasu
mąż do 28 stycznia ma urlop i on z Nadusia siedzi, a Nadia od piątku ma gorączkę, byliśmy wczoraj u lekarza mówi że jakieś szmary na płucach słyszy ale nie może dać antybiotyku( ze względu na te podwyższone próby wątrobowe co Nadusia miała.Dziś mamy wizytę u alergologa i nasza pani doktor mówiła żeby pani alergolog ją przebadała mimo wszystko, teraz praktycznie cały czas leczymy ją inhalacją ale do tego Pulmikortu co jej dajemy musi być pozwolenie od alergologa.
Jak wstałam to myślałam że nawet się pewnie kawy nie napije i pójdzie w kibel ale wyjątkowo mi smakuje właśnie, a tak mnie przed chwilką muliło...
Nadia spi, mąż też... ja dziś mam rozmowę o prace do hotelu na recepcję albo na zakłady bukmacherskie po 14 mam dzwonić do tego szefa bo on z wrocławia przyjeżdza na którą godzinę... lepiej by mi było własnie na ten hotel bo to u mnie w wiosce jest
i nie musiała bym dojeżdżać
D
NADZIEJA! Kurdę dopiero teraz patrzę a ty już jesteś 5 dni po terminie@, superrr.... kiedy testujesz?
Jak wstałam to myślałam że nawet się pewnie kawy nie napije i pójdzie w kibel ale wyjątkowo mi smakuje właśnie, a tak mnie przed chwilką muliło...
Nadia spi, mąż też... ja dziś mam rozmowę o prace do hotelu na recepcję albo na zakłady bukmacherskie po 14 mam dzwonić do tego szefa bo on z wrocławia przyjeżdza na którą godzinę... lepiej by mi było własnie na ten hotel bo to u mnie w wiosce jest
NADZIEJA! Kurdę dopiero teraz patrzę a ty już jesteś 5 dni po terminie@, superrr.... kiedy testujesz?