reklama
nadzieja!
Fanka BB :)
Nadzieja ja cie podziwiam za wytrwalosc. Bo ja zawsze testy przed @ robilam. A jak bym miala tak jak ty teraz to bym codziennie testowala.
Wiesz powiem Ci ze mam chęć ciagle robić testy ale tu są drogie testy i próbuje logicznie do tego podchodzić aleeeee cieżko , cieżko mi z tym
Kurde mi tez kasy na testy szkoda. Zawsze po jednym kupuje bo jakbym miala wiecej to naraz bym wysikała. A ja dzis zaopserwowałam mleczny sluz ale z glutkiem,rozciagliwym. Mozliwe ze to juz plodne? czy to piekne efekty wiesiola? Bo powiem wam ze ja bardzo zadko glutki u siebie widzialam.
nadzieja!
Tera kupowałam na stronie internetowej i są tańsze niż w aptece ale mimo wszystko za 3 szt zapłaciłem ponad 100zl:0 ale jeden elektroniczny ten który czeka do niedzieli. Jak mąż wróci z pracy dam mu zeby schował i oddał w niedziele o ile @ nie przyjdzie :0
Domka ja niestety ze sluzow to jestem słaba w rozpoznawaniu :/ Proponuje seksik jak sie ma ochotę a napewno sie uda
nie stresuj sie 
Domka ja niestety ze sluzow to jestem słaba w rozpoznawaniu :/ Proponuje seksik jak sie ma ochotę a napewno sie uda
hm ochote to ja mam caly czas. Ale umuwilismy sie na sex co 2 dni;-) mial byc wczoraj ale ja film ogladalam i usna. Bedzie dzis;-)
Gotuje zupke pomidorowa. Powiem wam ze sliczne te moje szczeniaki,1 jest bez ogonka;-)
Teraz jak bede kupowac test to ten czuly co ma 10 czegos tam;-)
Gotuje zupke pomidorowa. Powiem wam ze sliczne te moje szczeniaki,1 jest bez ogonka;-)
Teraz jak bede kupowac test to ten czuly co ma 10 czegos tam;-)
MonaG1985
oojj Nadzieja- no to wytrzymaj do niedzieli 
Domka- może to przez wiesiołek- u mnie jest sporo śluzu , może już płodne CI się zaczynają u mnie wyznaczone są od 19 więc od niedzieli
Te strumieniowe z allegro są 10mUl
a ten cos kupiłam teraz też chyba bo można przed @ go już robić
się okaże
Domka- może to przez wiesiołek- u mnie jest sporo śluzu , może już płodne CI się zaczynają u mnie wyznaczone są od 19 więc od niedzieli
Te strumieniowe z allegro są 10mUl
reklama