reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
Moja ginekolog też mówi, że dziś ta granica bardzo się przesuwa. W zeszłym roku staraliśmy się przez jakiś czas ale nie udawało się (wyniki ok). Potem przerwaliśmy starania z kilku powodów i temat wrócił. Wiem, że to już "ostatni dzwonek". Jak nie teraz to wcale. Odkąd interesuję się tematem poznałam sporo dziewczyn które zostały mamami troszkę późniejMnie też wiem stresował bardzo. W czerwcu miałam wpadkę i byłam przerażona ze względu na to, że właśnie młoda nie jestem. Niestety poroniłam ale mam fajną ginekolog która mi mówi że teraz 35+ to normalny wiek na ciążę. Ja mam już dwóch synów 13 i 11.
Gondzi_a
Fanka BB :)
Cześć
W lutym kończę 37 lat od ponad roku staramy się o dziecko. Za nami 2 poronienia ale nie podajemy się. Po dość obszernej diagnostyce naszych niepowodzeń jest nadzieja że następnym razem się uda
Mam już syna, 13 latka ( z byłym mężem ) i marzy mi się jeszcze jeden maluszek
W lutym kończę 37 lat od ponad roku staramy się o dziecko. Za nami 2 poronienia ale nie podajemy się. Po dość obszernej diagnostyce naszych niepowodzeń jest nadzieja że następnym razem się uda
Paula000
Zaangażowana w BB
WitajCześć
Widzę, że jak do tej pory wszystkie 3 jesteśmy w podobnym wieku Wierzę, że się uda każdej z nas Ja zaczynam po nowym roku starania bo jestem w trakcie brania antybiotyku. Nasze dziecko bardzooo chce rodzeństwo. Super, gdyby udało się spełnić jego marzenie (a przy okazji nasze )
Renata3209
Zaciekawiona BB
Urodziłam 30.10 mam 36 lat zaraz 37
Paula000
Zaangażowana w BB
Rozumiem Zanim ja się ogarnę z cytologią, zanim się pozbieram po antybiotyku to pewno niedługo przed Tobą zacznę starania Ciekawe co nam przyniesie 2021r. Czy będzie opcja wyjazdu na jakieś fajne wakacje... Na ferie nas "ugotowali" Narty albo inne atrakcje w kraju przekreślone skutecznieTo Plan męża. Teraz wpadliśmy w czerwcu i aż do poronienia przez 4 miesiące czułam się fatalnie, wciąż mdlałam. Zupełnie byłam nie do życia. Stwierdził że w tamtym roku całe wakacje był tylko z dziećmi bo ja totalny zgon więc w tym roku, zajmiemy się dziećmi a po wakacjach możemy zrobić sobie dziecko
Oczywiście nie będziemy się zabezpieczać, kończyć we mnie też nie będzie i jak coś wyjdzie to fajnie a jak nie to po wakacjach już tak z nogami do góry po seksie
Gratulacje Długo się starałaś o maleństwo?Urodziłam 30.10 mam 36 lat zaraz 37
reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
Witaj Atenaja 41 i urodziłam w kwietniu a teraz walczę o trzecie
Napisz coś więcej, proszę....