reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejna ciąża

1 ciąża 2014 syn urodzony naturalnie :)
2 ciąża 2015 poronienie
3 ciąża 2016 biochem
4 ciąża 2021 pozamaciczna, z usunięciem jajowodu lewego i ratowaniem życia
5 ciąża 2023 , termin mam na koniec czerwca, też będzie syn :)

Bardzo mi przykro z tego powodu co Panią spotkało, lecz ma Pani już Synka i za chwilę na świecie będzie drugi, także jest to i tak wielkie szczęście i radość. Życzę wszystkiego dobrego i niech Pan Bóg Pani błogosławi 🤗❤️🌹😊.

reklama
Do momentu rozpoczęcia starań o 4 dziecko - myslalam, że z zajsciem to akurat ja problemu nie mam. Niestety.
1,2 i 3 dziecko zaszłam od 1 c.s. do 3 c.s. max.
Teraz prawie 2 lata temu poronienie, po 8 m-cach niczego cp - wycięcie jajowodu i jajnika lewego, 11 m-cy i nic. Myślę, że warto przy tym określić wiek - obecnie 39 lat.

Do momentu rozpoczęcia starań o 4 dziecko - myslalam, że z zajsciem to akurat ja problemu nie mam. Niestety.
1,2 i 3 dziecko zaszłam od 1 c.s. do 3 c.s. max.
Teraz prawie 2 lata temu poronienie, po 8 m-cach niczego cp - wycięcie jajowodu i jajnika lewego, 11 m-cy i nic. Myślę, że warto przy tym określić wiek - obecnie 39 lat.

Bardzo mi przykro! Życzę Pani wszystkiego najlepszego 🤗🌹❤️

To widzę, że jednak przy staraniach o 3,4.. Dziecko, to jednak jest ciężej i z tego co Panie piszą, to wiele ciąż jednak straciły. Bardzo to przykre i współczuję z całego serduszka!🤗 Cieszymy się wraz z Mężem, że mamy już dwójkę wspaniałych Dzieci i mamy wielką nadzieję na to, że jednak Pan Bóg nam pobłogosławi i będziemy mogli mieć jeszcze z trójkę Dzieci. Na szczęście jestem jeszcze dość młoda, bo w Maju kończę 27 lat, a więc miejmy tą nadzieję, że jednak teraz się uda zajść w trzecią ciążę i w przyszłości w następne. 1 Maja będę robić pierwszy test i mam wielką nadzieję, że ujrzę dwie warzone kreseczki 🥰❤️👶🏼👶🏼

To widzę, że jednak przy staraniach o 3,4.. Dziecko, to jednak jest ciężej i z tego co Panie piszą, to wiele ciąż jednak straciły. Bardzo to przykre i współczuję z całego serduszka!🤗 Cieszymy się wraz z Mężem, że mamy już dwójkę wspaniałych Dzieci i mamy wielką nadzieję na to, że jednak Pan Bóg nam pobłogosławi i będziemy mogli mieć jeszcze z trójkę Dzieci. Na szczęście jestem jeszcze dość młoda, bo w Maju kończę 27 lat, a więc miejmy tą nadzieję, że jednak teraz się uda zajść w trzecią ciążę i w przyszłości w następne. 1 Maja będę robić pierwszy test i mam wielką nadzieję, że ujrzę dwie warzone kreseczki 🥰❤️👶🏼👶🏼
Powodzenia ✊✊

reklama
Do góry