reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o ciążę 35+ :)

reklama
Ja też mam 36, za chwilę 37 :-D Mamy też już jedno dziecko, prawie 9 letnie. Mam mnóstwo obaw (+ dodatkowe związane z dziwną sytuacją z powodu Covid) , ale bardzoooo byśmy chcieli jeszcze jedno maleństwo 🥰

Mnie też wiem stresował bardzo. W czerwcu miałam wpadkę i byłam przerażona ze względu na to, że właśnie młoda nie jestem. Niestety poroniłam ale mam fajną ginekolog która mi mówi że teraz 35+ to normalny wiek na ciążę. Ja mam już dwóch synów 13 i 11.
Moja ginekolog też mówi, że dziś ta granica bardzo się przesuwa. W zeszłym roku staraliśmy się przez jakiś czas ale nie udawało się (wyniki ok). Potem przerwaliśmy starania z kilku powodów i temat wrócił. Wiem, że to już "ostatni dzwonek". Jak nie teraz to wcale. Odkąd interesuję się tematem poznałam sporo dziewczyn które zostały mamami troszkę później :)

Cześć 🙂
W lutym kończę 37 lat 😀 od ponad roku staramy się o dziecko. Za nami 2 poronienia ale nie podajemy się. Po dość obszernej diagnostyce naszych niepowodzeń jest nadzieja że następnym razem się uda 🙂
Mam już syna, 13 latka 🙂 ( z byłym mężem ) i marzy mi się jeszcze jeden maluszek ❤️

Cześć 🙂
W lutym kończę 37 lat 😀 od ponad roku staramy się o dziecko. Za nami 2 poronienia ale nie podajemy się. Po dość obszernej diagnostyce naszych niepowodzeń jest nadzieja że następnym razem się uda 🙂
Mam już syna, 13 latka 🙂 ( z byłym mężem ) i marzy mi się jeszcze jeden maluszek ❤️
Witaj :)
Widzę, że jak do tej pory wszystkie 3 jesteśmy w podobnym wieku :) Wierzę, że się uda każdej z nas ♥️Ja zaczynam po nowym roku starania bo jestem w trakcie brania antybiotyku. Nasze dziecko bardzooo chce rodzeństwo. Super, gdyby udało się spełnić jego marzenie (a przy okazji nasze ☺️)

Szklana a z jakiegoś konkretnego powodu właśnie po wakacjach? Ja w styczniu idę na kontrolę (tzw coroczny przegląd :-p ) do ginekologa. I zobaczymy co powie, jak wyjdzie cytologia.

To Plan męża. Teraz wpadliśmy w czerwcu i aż do poronienia przez 4 miesiące czułam się fatalnie, wciąż mdlałam. Zupełnie byłam nie do życia. Stwierdził że w tamtym roku całe wakacje był tylko z dziećmi bo ja totalny zgon więc w tym roku, zajmiemy się dziećmi a po wakacjach możemy zrobić sobie dziecko 🙈
Oczywiście nie będziemy się zabezpieczać, kończyć we mnie też nie będzie i jak coś wyjdzie to fajnie a jak nie to po wakacjach już tak z nogami do góry po seksie 😂😂
Rozumiem :) Zanim ja się ogarnę z cytologią, zanim się pozbieram po antybiotyku to pewno niedługo przed Tobą zacznę starania :rofl2: Ciekawe co nam przyniesie 2021r. Czy będzie opcja wyjazdu na jakieś fajne wakacje... Na ferie nas "ugotowali" Narty albo inne atrakcje w kraju przekreślone skutecznie:baffled:
Urodziłam 30.10 mam 36 lat :) zaraz 37
Gratulacje :) Długo się starałaś o maleństwo?

reklama
Do góry