reklama
KINDZIA100
Fan(ka)
VEZYREK nie daj sie prosic ukochanej. :laugh:
My juz zaczelismy staranka......a wczoraj mezus zabral mnie do sklepu prenatala zebym........mogla sobie zatanczyc z pluszowa owieczka na poprawienie humoru ;D
My juz zaczelismy staranka......a wczoraj mezus zabral mnie do sklepu prenatala zebym........mogla sobie zatanczyc z pluszowa owieczka na poprawienie humoru ;D
Vezyrek
Tata Filipa i Tosi
Kindzia100
jeszcze dzisiaj lyknela tabletke ale szczerze mowiac kazdego dnia sie zastanawiam ze moze by juz przestac z tymi tabletkami,ale jeszcze moje kochanie lyka .
Narazie przygotowac sie musimy na slub w sierpniu, ale jak czytam ze wy juz zaczeliscie sie starac to tez mnie to kusi do dzialania u nas
Jeszcze zobaczymy, Pozdrawiam
jeszcze dzisiaj lyknela tabletke ale szczerze mowiac kazdego dnia sie zastanawiam ze moze by juz przestac z tymi tabletkami,ale jeszcze moje kochanie lyka .
Narazie przygotowac sie musimy na slub w sierpniu, ale jak czytam ze wy juz zaczeliscie sie starac to tez mnie to kusi do dzialania u nas
Jeszcze zobaczymy, Pozdrawiam
KINDZIA100
Fan(ka)
uuuuu to poczekajcie do PO slubu !!! Nie bedzie dobrze dla twojego " i love you" jak bedzie w ciazy podczas slubu.Szkoda zeby miala "ograniczenia" w tak waznym dniu
Vezyrek
Tata Filipa i Tosi
Kindzia
Tez biore pod uwage ten aspekt tej sprawy. Czy nie poczekac az sie pobierzemy i w dniu slubu np odstawic tabletki. Taki wlasny prezent slubny daty slubu bedziemy pewni dopiero w przyszlym tygodniu w czwartek
Zobaczymy
Pozdrawiam
Tez biore pod uwage ten aspekt tej sprawy. Czy nie poczekac az sie pobierzemy i w dniu slubu np odstawic tabletki. Taki wlasny prezent slubny daty slubu bedziemy pewni dopiero w przyszlym tygodniu w czwartek
Zobaczymy
Pozdrawiam
Elżbietka
mother of two sons&angel
tu dziewczyny mają racje Vezyrku. mogę coś powiedziec na temat nieciekawego samopoczucia na początku ciązy : :
a przed ślubem kupa roboty no i sama imreza - trzeba miec siły i humor dobry!!
zacznijcie w noc poślubna
a przed ślubem kupa roboty no i sama imreza - trzeba miec siły i humor dobry!!
zacznijcie w noc poślubna
KINDZIA100
Fan(ka)
mysmy mieli "stracha" jakis miesiac lub dwa przed slubem.Myslelismy ze jestem w ciazy.(teoretycznie bylo to mozliwe,praktycznie raczej nie)Jerry nawet sie ucieszyl,zaoszczedzilo by mu to operacje i duzo kasy,ale ja nie chcialam.Tyle sie juz wyczekalam ze te dwa miesiace nie robily roznicy.Wy tez powinniscie poczekac bedzie przyszlej zonce "weselej" w dniu slubu
Moniqa
i moje dwie połówki :)
W sumie racja przyszla zonka napewno bedzie chciala "wyszalec" sie na weselichu ... w koncu to bedzie Wasz pierwszy wspolny wielki dzien ... ale jak zaczniecie troche wczesniej dzialac to tez nic nie zaszkodzi .. ja pierwsze dwa tygodnie ciazy nie wiedzac ze jestem juz zafasolkowana tez poszalalam oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu ;D
Vezyrek
Tata Filipa i Tosi
Witam Panie ktore zawsze dobrze radza
Zgadzam sie ze fajnie by bylo w tak zwana "noc poslubna" zaczac prawdziwe starania. Bylo by to podwojne wielkie wydarzenie Hm............. czyli ze wrzesien juz stoi pod znakiem zapytania?? to teraz myslimy o sierpniu (moze i poczatku sierpnia)
Pozdrawiam
Zgadzam sie ze fajnie by bylo w tak zwana "noc poslubna" zaczac prawdziwe starania. Bylo by to podwojne wielkie wydarzenie Hm............. czyli ze wrzesien juz stoi pod znakiem zapytania?? to teraz myslimy o sierpniu (moze i poczatku sierpnia)
Pozdrawiam
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
pisałes wczesniej o odstawieniu pigułek w dniu ślubu... ja radze skończyc opakowanie i odstawic, bo inaczej cykl moze sie całkiem pochrzanić.
Podziel się: