reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania , dolki a co z partnerem?

reklama
A wiecie ostatnio mój mąż zaczął przesyłać mi linki do różnych artykułów dotyczących ciąży, porodu, itp. Aż normalnie jestem strasznie miło zaskoczona i czasami to nawet łezka mi sie w oku zakręci że on jednak też gdzieś tam myślami wokół tego krąży. Kocham Mojego Męża !!!!

Dziewczyny to ja też coś dorzucę od siebie do imprezki, tak trochę naciągnę ale zawsze ;) 17.08 będzie rok i 1 miesiąc od kiedy jesteśmy małżeństwem ;) mam nadzieję, że powód do świętowania przyjęty :) :)

U mnie bylo troszku inaczej :) To moj chlopak poprosil mnie o starania sie o dzidzie....pamietam ten moment do dzis i chyba nigdy nie zapomne bo bylam bardzo zaskoczona ! Musialam przemyslec to powaznie przez miesiac no i w nastepnym cyklu stal sie cud :) Wam tez tego zycze naprawde z calego serduszka ! Wiem jakie to wazne jest dla was . I mowie wam dotykajcie brzuszkow ciezarnych kobitek TO NAPRAWDE POMAGA !!!!!!

reklama
Kasia dzięki ja takich imprezek nie omijam!! :) :)
P.S. Mój mąż jest DJ-em może zagra nam jakąś fajną muzyczkę ;) ;)

Do góry