reklama
A
Agnezzz
Gość
A wiecie ostatnio mój mąż zaczął przesyłać mi linki do różnych artykułów dotyczących ciąży, porodu, itp. Aż normalnie jestem strasznie miło zaskoczona i czasami to nawet łezka mi sie w oku zakręci że on jednak też gdzieś tam myślami wokół tego krąży. Kocham Mojego Męża !!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Hurra!! będzie impreza!!LANA i mam nadzieje ze powodów do świętowania będzie o co najmniej 2 więcej. mam na myśłi te powody pod sercem...
M
monia100
Gość
Dziewczyny to ja też coś dorzucę od siebie do imprezki, tak trochę naciągnę ale zawsze 17.08 będzie rok i 1 miesiąc od kiedy jesteśmy małżeństwem mam nadzieję, że powód do świętowania przyjęty
Elżbietka
mother of two sons&angel
monia100 , jak najbardziej!!! im wiecej powodów do świętowania, tym więcej radości!!
U mnie bylo troszku inaczej To moj chlopak poprosil mnie o starania sie o dzidzie....pamietam ten moment do dzis i chyba nigdy nie zapomne bo bylam bardzo zaskoczona ! Musialam przemyslec to powaznie przez miesiac no i w nastepnym cyklu stal sie cud Wam tez tego zycze naprawde z calego serduszka ! Wiem jakie to wazne jest dla was . I mowie wam dotykajcie brzuszkow ciezarnych kobitek TO NAPRAWDE POMAGA !!!!!!
reklama
M
monia100
Gość
Kasia dzięki ja takich imprezek nie omijam!!
P.S. Mój mąż jest DJ-em może zagra nam jakąś fajną muzyczkę
P.S. Mój mąż jest DJ-em może zagra nam jakąś fajną muzyczkę
Podziel się: