reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
U mnie już właśnie dwa miechy od ostatniego okresu. Ale czuje, że jestem przed. Piersi tak mnie bolą, mam opuchnięte,a młody z kolei potrafi ugryźćDzisiaj planowany dzień wystąpienia miesiączki, robiłam test i biało
Chce_byc_mama_wielu
Ja ciągle biorę jakieś witaminki. PrenatalDziewczyny, a bierzecie jakieś suplementy przy staraniach?
Chce_byc_mama_wielu
A jak Wasza tarczyca? U mnie na razie ok, jestem pod opieką endokrynologa mam ok 1.2-1.6 tsh
H
Helena!
Gość
i mnie Ok, ale od ciąży i przez okres karmienia biorę euthyrox25.A jak Wasza tarczyca? U mnie na razie ok, jestem pod opieką endokrynologa mam ok 1.2-1.6 tsh
malinowelove
Kurcze, trzymam kciuki dziewczyny, że jednak się nam uda mimo kp. Ja robiłam tsh w lutym, miałam ok. 2,6. W pierwszej ciąży brałam euthyrox. Po porodzie kazali mi odstawić. Przypuszczam, że przy tym 2,6 jakbym zaszła w ciążę to i tak moja gin będzie chciała wrócić do euthyroxu.
H
Helena!
Gość
ooo a mi przy kp dalej kazali brać.Kurcze, trzymam kciuki dziewczyny, że jednak się nam uda mimo kp. Ja robiłam tsh w lutym, miałam ok. 2,6. W pierwszej ciąży brałam euthyrox. Po porodzie kazali mi odstawić. Przypuszczam, że przy tym 2,6 jakbym zaszła w ciążę to i tak moja gin będzie chciała wrócić do euthyroxu.
malinowelove
U mnie kazali brać jeszcze w połogu i skontrolować, wtedy miałam 1 to powiedzieli żeby odstawić. Co lekarz to inaczejooo a mi przy kp dalej kazali brać.
H
Helena!
Gość
No właśnie, ale jak miałam na początku poprzedniej ciąży trochę ponad 2, to odrazu dostałam euthyrox. Teraz mam 1,5U mnie kazali brać jeszcze w połogu i skontrolować, wtedy miałam 1 to powiedzieli żeby odstawić. Co lekarz to inaczej
reklama
malinowelove
O to tak idealnie pod ciążęNo właśnie, ale jak miałam na początku poprzedniej ciąży trochę ponad 2, to odrazu dostałam euthyrox. Teraz mam 1,5