reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

reklama
Oooo to ja się witam :) kp 16 miesięcy i w tym miesiącu zaskoczyłam. Okres miałam 3 razy i nieregularnie październik, początek stycznia i połowa lutego a potem cisza. Według mnie owulacja przyszła w 30 dniu cyklu i wtedy się staraliśmy, No i pozytywna od kilku dni :)

Oooo to ja się witam :) kp 16 miesięcy i w tym miesiącu zaskoczyłam. Okres miałam 3 razy i nieregularnie październik, początek stycznia i połowa lutego a potem cisza. Według mnie owulacja przyszła w 30 dniu cyklu i wtedy się staraliśmy, No i pozytywna od kilku dni :)
Gratulacje ❤️❤️! po jakim czasie od owulacji zrobiłaś test?

Hej!
Świetnie ze powstał taki wątek, bo tez jesteśmy z mężem na tym etapie 😍 nasza corka ma 9 miesięcy, ja od początku wyłącznie KP. Dostaliśmy zielone światło od ginekologa, 3 dni do miesiączki. Oczywiście zrobiłam już test, bo nie mogłam wytrzymać ale wyszedł negatywny 😝

reklama
Hej!
Świetnie ze powstał taki wątek, bo tez jesteśmy z mężem na tym etapie 😍 nasza corka ma 9 miesięcy, ja od początku wyłącznie KP. Dostaliśmy zielone światło od ginekologa, 3 dni do miesiączki. Oczywiście zrobiłam już test, bo nie mogłam wytrzymać ale wyszedł negatywny 😝
O to córka w podobnym wieku jak nasz syn 😊powodzenia!! Ja w przypadku syna zrobiłam test 5 dni przed spodziewaną miesiączką, byl negatywny, dzień po tym spodziewanym okresie i pozytywny, więc trzymam kciuki 🙉😁

Do góry