malinowelove
Fanka BB :)
Ostatnio nabrałam trochę nadziei, bo dziewczyna, która obserwuję na instagramie też jest w ciąży i udało się jej też podczas kp, mimo że lekarz dawał małe szanse.. To chyba trochę loteria. Mam nadzieję, że nam się uda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uda mi się już raz udało my się karmimy kilka razy w nocy i kilka razy w dzień jak ząbkuje mógłby być ciągle na cycuOstatnio nabrałam trochę nadziei, bo dziewczyna, która obserwuję na instagramie też jest w ciąży i udało się jej też podczas kp, mimo że lekarz dawał małe szanse.. To chyba trochę loteria. Mam nadzieję, że nam się uda.
A wtedy jak się udało, karmiłaś podobnie? Monitorowałas jakoś owulacje?Uda mi się już raz udało my się karmimy kilka razy w nocy i kilka razy w dzień jak ząbkuje mógłby być ciągle na cycu
Prowadzilam kalendarzyk tez. Ale miałam już dwa miesiące po porodzie normalny okres i cykle już były regularne. Dłuższe jak to moje ale ok 33 dni. A karmiłam sporoz ale od początku podawałam małej wodę i czasem mm. Mała też była dużo mniejsza niż brat, więc mniej pewnie potrzebowała. No i braciszek ma w poważaniu smoczek, a młoda ciągnie dyda . Robiłam testy owulacyjne, ale w miesiącu gdzie był piękny pozytyw ciąży nie było, a jak nie było ani jednego pozytywu w tym miesiącu zaszłamA wtedy jak się udało, karmiłaś podobnie? Monitorowałas jakoś owulacje?
Hahaha to miałaś pewnie ładne zaskoczenieProwadzilam kalendarzyk tez. Ale miałam już dwa miesiące po porodzie normalny okres i cykle już były regularne. Dłuższe jak to moje ale ok 33 dni. A karmiłam sporoz ale od początku podawałam małej wodę i czasem mm. Mała też była dużo mniejsza niż brat, więc mniej pewnie potrzebowała. No i braciszek ma w poważaniu smoczek, a młoda ciągnie dyda . Robiłam testy owulacyjne, ale w miesiącu gdzie był piękny pozytyw ciąży nie było, a jak nie było ani jednego pozytywu w tym miesiącu zaszłam
Ja mam odkąd dostałam okres po drugim porodzie mdłości już od ok 14 dc u nas też upały. Dzieci jak na złość nie chcą spać, młody wisi ciągle na cycki, a młoda wchodzi na mnie. Dodatkowo, mam wrażenie że dzisiaj nie robią nic innego tylkoMatko, jakie u nas dziś upały. Mój organizm się chyba buntuje, bo raz mnie tak zemdlilo, że wylądowałam w toalecie do tego często mi się kręci w głowie. Chyba czas powtórzyć jakieś badania, chociaż w lutym robiłam..
Do tego młody poza normalnymi pobudkami na kp w nocy, od kilku dni robi sobie pobudkę na 1-2h i nie śpi, tylko chodzi po mnie itd
A jest szansa, że te mdłości to ? Ale bym chciała, żebyśmy były razem na marcowkachMatko, jakie u nas dziś upały. Mój organizm się chyba buntuje, bo raz mnie tak zemdlilo, że wylądowałam w toalecie do tego często mi się kręci w głowie. Chyba czas powtórzyć jakieś badania, chociaż w lutym robiłam..
Do tego młody poza normalnymi pobudkami na kp w nocy, od kilku dni robi sobie pobudkę na 1-2h i nie śpi, tylko chodzi po mnie itd
Niestety nie ma opcji, od 13 do 17 czerwca miałam okres i to taki normalny, mocny, nie żadne plamienie, więc nie ma szans, a ten cykl jest dopiero świeży więc też na jakiekolwiek objawy za szybko ale jakby się udało w tym cyklu to chyba zahaczę jeszcze marzecA jest szansa, że te mdłości to ? Ale bym chciała, żebyśmy były razem na marcowkach
Hmm to może te mdłości, to jakis objaw dni płodnych dzieciaki pewnie właśnie też szału dostają w te upaly i nie wiedzą co ze sobą zrobić..Ja mam odkąd dostałam okres po drugim porodzie mdłości już od ok 14 dc u nas też upały. Dzieci jak na złość nie chcą spać, młody wisi ciągle na cycki, a młoda wchodzi na mnie. Dodatkowo, mam wrażenie że dzisiaj nie robią nic innego tylko