reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Hej Dziewczyny,
My z partnerem zaczęliśmy starać się o maluszka w zeszłym miesiącu. Miesiączkę miałam od 12 do 16 listopada, owulacja wypadała około 26 listopada. Przytulalismy się co drugi dzień czasem nawet codziennie. Ostatni stosunek był 25 listopada rano. 26 listopada bolały mnie jajniki co wskazuje na to że była owulacja. Od tamtej pory pobolewa mnie brzuch jak na miesiączkę, a ona dopiero ma być 11 grudnia. Nigdy wcześniej tak nie miała, góra dwa dni przed miesiączka zaczynały się bóle. Plus od ponad tygodnia bolą mnie piersi ale dziwnie bo od strony wewnętrznej. Śluz mam taki mleczno kremowy. Temperatura 36,9 stopni. Po owulacji czułam się taka zmęczona i bardzo dużo jadłam (wiem że to za wcześnie na jakie kolwiek objawy). Zrobiłam test 6 grudnia ale wyszedł negatywny. Może za wcześnie żeby pokazać ciążę. Jak myślicie może coś z tego być czy tylko sobie wymyślam? Trochę się rozczarowałam po tym teście.

Witam kochane
Dziś 36dc lub 5tc [emoji848] zrobiłam test i taki wyszedł będzie coś z tego ehh
20191209_072222.jpeg

reklama
Do góry