reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

kasiulaaaa suuper. widze druga kreseczke :D gratki :)

U mnie dzis powinna byc @,ale coraz bardziej boli mnie brzuch..wiec tylko czekac na okres... :/
No coz, jarmarki beda w tym roku.. procentowe :D ;-) Ale moze od poczatku stycznia bedzie trzeba ograniczyc % ;) hehe

reklama
Kochane, czy progesteron 19,06 ng/ml w 24 dc to dobry wynik pod kątem owu i planowania? :) To wynik 7 dni po owu i 7 dni przed @.

Ostatnia edycja:
To czekanie w drugiej połowie cyklu jest najgorsze :p
Ja i tak już sobie odpuściłam :D Zajęłam się czymś innym i spełniam swoje marzenia :D Ale zaczęło mi bardziej zależeć na zdrowiu, zmieniłam lekarza i powiedział żeby powtórzyć wszystkie badania i może uda się zredukować a potem całkowicie odstawić leki na stwierdzone PCOS, bo... Możliwe, że PCOS nigdy nie miałam, a miałam tylko wahania hormonalne! Także jestem mega podekscytowana, bo na razie wyniki są super i ten progesteron chyba wskazuje, że można spróbować odstawiać Duphaston :) :) :)

reklama
Ja i tak już sobie odpuściłam :D Zajęłam się czymś innym i spełniam swoje marzenia :D Ale zaczęło mi bardziej zależeć na zdrowiu, zmieniłam lekarza i powiedział żeby powtórzyć wszystkie badania i może uda się zredukować a potem całkowicie odstawić leki na stwierdzone PCOS, bo... Możliwe, że PCOS nigdy nie miałam, a miałam tylko wahania hormonalne! Także jestem mega podekscytowana, bo na razie wyniki są super i ten progesteron chyba wskazuje, że można spróbować odstawiać Duphaston :) :) :)
Bardzo dobre podejście, dobrze jest mieć zająć czymś głowę. 3mam kciuki zatem! 🙂

Do góry