reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

O jej super!!! Piekne kreski więc nic się nie martw!!! Który to cykl starań. I na jakiś wspomagaczach?
Tak na poważnie to 4 cykl starań mąż brał fertilmen ja inofolic ale w tym cyklu zredukowalam do jednej saszetki dziennie bo jak w poprzednim brałam dwie to miałam straszne bóle jajników podczas owulacji.

reklama
Powiedz mi proszę bo pierwszy raz będę od jutra brac luteine - mam brać do 26 dc,a cykle mam 30 dni zszwyczaj to mogę się spodziewać wcześniej. @?
Tak możesz spodziewać się miesiączki nawet w trakcie zażywania lub kolejnego dnia jak tylko odstawisz luteine. To też zależy jak twój organizm zareaguje na luteine. Jeśli zajdziesz w ciążę to okres nie przyjdzie (ale to chyba wiesz)

Ja w drugim. Więc ty, ja i "pat pat pat"idziemy rowno...
Co dzialasz w tym cyklu? Sorki, ale ja nie ogarniam mi trzeba przypominać która co ma i co działa... Co w tym cyklu robisz?
Pojadę na pewno do gina zobaczyć czy ten pecherzyk który nie pękł się wchlonal i czy kolejny który będzie w tym cyklu peknie, jeśli bedzie.. Pojadę po owulacji

U mnie niestety koniecznie heh ;) Skończyły się czasy 54kg a nawet 64 kg haha Po drugiej ciąży jeszcze fajnie zrzuciłam ale ciało już nie te.. 35 lat na karku i nic już nie przychodzi zbyt łatwo ;) W każdej ciąży tyłam po 30kg, ciężko sobie wyobrazić co będzie teraz haha
Będzie dobrze! Najważniejsze to akceptować siebie. Kiedyś moja stała waga przy 161 cm wzrostu to było 47 kg (tyle co moja mama i babcia - jesteśmy wręcz identyczne). Byłam naturalnie bardzo chuda a i tak siebie nie akceptowałam. Potem od PCOS, tarczycy przytyłam w dwa lata do 59 kg. To był wstrząs. Odpowiednie leczenie i schudłam do 53 kg, które już ładnie się utrzymuje i powiem Ci, że czuję się lepiej niż kiedykolwiek i nie mam potrzeby wracać do tamtej chudości, za którą tak dążyłam :)

reklama
Do góry