reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny czemu bety hcg nie zrobicie? Ja tak naprawdę dziś mam termin spodziewanej @ a w niedzielę już wyszła mi beta. Też boli mnie brzuch ale już wiem że to nie na @.
Ja bym się tam nie śpieszyla zabardzo,lepiej poczekać,zrobić test,potem ewent bete jak przyrasta.ciaze biochemiczne też dadzą bete wysoka,a po co się niepotrzebnie nastawiac za szybko:-/

O dzięki też miałam o to pytać:)

Ja mam te badania prywatnie ale czy one są wykonywane bez skierowań od rodzinnego/gin/Endo itd ?
Tak w Pl takie badania zrobisz prywatnie. Ale jeśli masz możliwość to możesz wziąć skierowanie od rodzinnego lub gin. Z takimi badaniami nie powinno być problemu z przepisaniem tych badań na NFZ.

Ile czasu temperatura może rosnąć albo malec jeśli nie ma owu?? Co dzień mam ciut większą. Wczoraj 36,50 dzisiaj 36,60..... Spadłaby już i byłby święty spokój

Jestem załamana.... Dzisiaj trochę na spokojnie poczytałam o tym zespole LUF... I jestem niespokojna spowrotem. Na wszystkich medycznych stronach, pisza, że te zastrzyki itp są bardzo mało skuteczne. Ogólnie zespół LUF kończy się metodą invitro.... :( :( :(

reklama
Jestem załamana.... Dzisiaj trochę na spokojnie poczytałam o tym zespole LUF... I jestem niespokojna spowrotem. Na wszystkich medycznych stronach, pisza, że te zastrzyki itp są bardzo mało skuteczne. Ogólnie zespół LUF kończy się metodą invitro.... :( :( :(
Zobaczysz co będzie w tym cyklu, mi.lekarz powiedzial że na nie pekajace clo plus zastrzyk pomaga. Jesteś pod kontrolą, w dobrych rękach lekarza. Zaufaj mu jak masz wątpliwości to może klinika niepłodności. Spokoj i zrozumienie problemu to mus. Bez tego będziesz się zadreczac i nic z tego nie wyjdzie. Wiem co mówię.

Do góry