Niemampomyslu
Fanka BB :)
U mnie to był 25 dcJa myślałam o tym żeby zrobić, ale tylko jutro będę miała możliwość, a to będzie 26 dc, wiec trochę wcześnie :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to był 25 dcJa myślałam o tym żeby zrobić, ale tylko jutro będę miała możliwość, a to będzie 26 dc, wiec trochę wcześnie :/
Kiedyś robilam betę wracałam do domu i okres przychodziłU mnie to był 25 dc
O dzięki też miałam o to pytaćProgesteron 7 dni po owu. Tsh ft3 ft4 anty tpo anty tg krzywa cukrowa i prolaktyne ( wszystkie obojętnie kiedy) a lh fsh SHBG estradiol między 2 a 5 dc
Ja bym się tam nie śpieszyla zabardzo,lepiej poczekać,zrobić test,potem ewent bete jak przyrasta.ciaze biochemiczne też dadzą bete wysoka,a po co się niepotrzebnie nastawiac za szybko:-/Dziewczyny czemu bety hcg nie zrobicie? Ja tak naprawdę dziś mam termin spodziewanej @ a w niedzielę już wyszła mi beta. Też boli mnie brzuch ale już wiem że to nie na @.
Tak w Pl takie badania zrobisz prywatnie. Ale jeśli masz możliwość to możesz wziąć skierowanie od rodzinnego lub gin. Z takimi badaniami nie powinno być problemu z przepisaniem tych badań na NFZ.O dzięki też miałam o to pytać
Ja mam te badania prywatnie ale czy one są wykonywane bez skierowań od rodzinnego/gin/Endo itd ?
A jak długie masz cykle?U mnie to był 25 dc
28 dniA jak długie masz cykle?
Zobaczysz co będzie w tym cyklu, mi.lekarz powiedzial że na nie pekajace clo plus zastrzyk pomaga. Jesteś pod kontrolą, w dobrych rękach lekarza. Zaufaj mu jak masz wątpliwości to może klinika niepłodności. Spokoj i zrozumienie problemu to mus. Bez tego będziesz się zadreczac i nic z tego nie wyjdzie. Wiem co mówię.Jestem załamana.... Dzisiaj trochę na spokojnie poczytałam o tym zespole LUF... I jestem niespokojna spowrotem. Na wszystkich medycznych stronach, pisza, że te zastrzyki itp są bardzo mało skuteczne. Ogólnie zespół LUF kończy się metodą invitro....