No to teraz już i tak nie przetrzepiesz, pamiętaj o zakazie Dobrze że się uśmiechasz.Hahaha..... Nie, tego nie sprawdziłam. Aż tak nie przetrzepalam internetu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to teraz już i tak nie przetrzepiesz, pamiętaj o zakazie Dobrze że się uśmiechasz.Hahaha..... Nie, tego nie sprawdziłam. Aż tak nie przetrzepalam internetu
To niemożliwe, przez te dwa dni miałam dużo krwi ze śluzem i skrzepami. Normalnie doszłoby już do poronienia nawet gdyby coś było dlatego zaczynam się martwić, że dalej nie mam apetytu i jeszcze mnie tak odrzuca od niektórych potraw
Mnie do teraz odrzuca od wędliny, jak w 2 ciąży Ale u mnie już na pewno wykluczona ciąża, mimo że @ też byle jaka :/ Progesteron w normie a to on daje najwięcej tych ciążowych objawów. Badałaś go?Dziewczyny, niby dostałam @, trwała 2 dni, dziś już tylko plamienie brązowe, ale nadal nie mam apetytu i nie jestem w stanie zjeść nawet kanapki z wędliną tak jej zapach mnie odrzuca, że chce mi się wymiotować... Czy wiecie może jakie hormony mogą za to odpowiadać?
U mnie jutro 29 dc i tez objawów brak, a moze ten brak objawow, to najlepszy znak? Oby, powodzenia zyczę w testowaniu!U mnie 31dc, jutro zrobię test. Ale nie mam żadnych objawów wiec raczej wątpię :/
U mnie jutro 29 dc i tez objawów brak, a moze ten brak objawow, to najlepszy znak? Oby, powodzenia zyczę w testowaniu!
Dopóki okresu brak, jest nadzieja...a sama wiesz jak to z tymi testami owulacyjnymi jest...działaja jak chca ! Daj znać jutro jaki wynik!W zasadzie nie powinnam się łudzić bo testy owulacyjne były cały czas negatywne, ale wiadomo, ze się nie da [emoji28]
Dopóki okresu brak, jest nadzieja...a sama wiesz jak to z tymi testami owulacyjnymi jest...działaja jak chca ! Daj znać jutro jaki wynik!
Chyba sprobuje w piatek, ale to bedzie 3 dni przed @ , więc zastanawiam się, czy nie wstrzymać się z tym do niedzieli....ale coś czuję, że chyba ciekawość wygraJasne, a Ty kiedy testujesz?