reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Może jakas jelitowka , może progesteron wysoki. Ciężko stwierdzić. Bez badań.
To niemożliwe, przez te dwa dni miałam dużo krwi ze śluzem i skrzepami. Normalnie doszłoby już do poronienia nawet gdyby coś było dlatego zaczynam się martwić, że dalej nie mam apetytu i jeszcze mnie tak odrzuca od niektórych potraw :(

Dziewczyny, niby dostałam @, trwała 2 dni, dziś już tylko plamienie brązowe, ale nadal nie mam apetytu i nie jestem w stanie zjeść nawet kanapki z wędliną tak jej zapach mnie odrzuca, że chce mi się wymiotować... Czy wiecie może jakie hormony mogą za to odpowiadać?
Mnie do teraz odrzuca od wędliny, jak w 2 ciąży ;) Ale u mnie już na pewno wykluczona ciąża, mimo że @ też byle jaka :/ Progesteron w normie a to on daje najwięcej tych ciążowych objawów. Badałaś go?

reklama
Do góry