reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Jestem załamana.... Dzisiaj trochę na spokojnie poczytałam o tym zespole LUF... I jestem niespokojna spowrotem. Na wszystkich medycznych stronach, pisza, że te zastrzyki itp są bardzo mało skuteczne. Ogólnie zespół LUF kończy się metodą invitro.... :( :( :(
Invitro to nie wyrok!
Zobaczysz co będzie na clo , może dr stymuluje bo ma taki plan . Jeden cykl taki inny może być zupełnie inny. Głęboki wdech, wydech. Spiac dupeczke ,klata do przodu i walcz dziewczyno. Za kilka lat będziesz się sama z siebie śmiała.

reklama
Dziewczyny, niby dostałam @, trwała 2 dni, dziś już tylko plamienie brązowe, ale nadal nie mam apetytu i nie jestem w stanie zjeść nawet kanapki z wędliną tak jej zapach mnie odrzuca, że chce mi się wymiotować... Czy wiecie może jakie hormony mogą za to odpowiadać?

Dziewczyny, niby dostałam @, trwała 2 dni, dziś już tylko plamienie brązowe, ale nadal nie mam apetytu i nie jestem w stanie zjeść nawet kanapki z wędliną tak jej zapach mnie odrzuca, że chce mi się wymiotować... Czy wiecie może jakie hormony mogą za to odpowiadać?
A może to jednak nie okres? Może trzeba sprawdzić bete? Mnie odrzucalo od wędliny w ciąży

Jestem załamana.... Dzisiaj trochę na spokojnie poczytałam o tym zespole LUF... I jestem niespokojna spowrotem. Na wszystkich medycznych stronach, pisza, że te zastrzyki itp są bardzo mało skuteczne. Ogólnie zespół LUF kończy się metodą invitro.... :( :( :(
Kochana moja nie czytaj w internetach już nic bo zbiore dziewczyny z forum i osobiście wpadniemy i odetniemy Ci internet:angry:;). Jesteś rozsądna i wiesz że każdy przypadek jest inny a takie artykuły, wypowiedzi traktują temat ogólnie lub mało profesjonalnie. Tak jak piszą dziewczyny jesteś pod kontrolą, plan leczenia jest wystarczy odrobina cierpliwości i zobaczysz co i jak, życie trochę utrudniło temat ale głowa do góry i do walki i nie czytasz nic oprócz oczywiście naszego forum. Kup książkę oderwij myśli bo faktycznie się zameczysz a jeszcze się Wam w związku popsuje.daj szansę leczeniu.

Dziewczyny zaczęłam dziś krwawic. 24 dzieci cyklu. Rano, potem przeszło na cały dzien i teraz znowu. Juz nie chce pisać do lekarki bo mi głupio ciągle na smsach. Ale jutro napiszę jej rano, bo nie wiem czy jest sens brać dalej dupka do piątku i od kiedy w takim razie liczyc teraz cykl.... Bo muszę wiedzieć od kiedy brać clo.... :/

Kochana moja nie czytaj w internetach już nic bo zbiore dziewczyny z forum i osobiście wpadniemy i odetniemy Ci internet:angry:;). Jesteś rozsądna i wiesz że każdy przypadek jest inny a takie artykuły, wypowiedzi traktują temat ogólnie lub mało profesjonalnie. Tak jak piszą dziewczyny jesteś pod kontrolą, plan leczenia jest wystarczy odrobina cierpliwości i zobaczysz co i jak, życie trochę utrudniło temat ale głowa do góry i do walki i nie czytasz nic oprócz oczywiście naszego forum. Kup książkę oderwij myśli bo faktycznie się zameczysz a jeszcze się Wam w związku popsuje.daj szansę leczeniu.
Wiem :( mam takie napady histerycznego płaczu że wpadnę w jakaś depresję jeszcze :( kupiłabym sobie jakieś ziółka na uspokojenie. Macie jakieś sprawdzone mało szkodliwe?

A ja dzisiaj miałam ochotę zrobić test bo gdyby ten cykl był 24 dniowy to jutro termin @ ale chyba poczekam do soboty bo ostatni cykl był 26 dniowy no chyba że @ wyprzedzi moje plany.

Wiem :( mam takie napady histerycznego płaczu że wpadnę w jakaś depresję jeszcze :( kupiłabym sobie jakieś ziółka na uspokojenie. Macie jakieś sprawdzone mało szkodliwe?
Ja znam tylko melisę na wyciszenie ale wiem też że nawet z ziołami trzeba uważać bo czasem wchodzą w interakcję z lekami ale pewnie wszystko sprawdzilas.

reklama
A może to jednak nie okres? Może trzeba sprawdzić bete? Mnie odrzucalo od wędliny w ciąży
To niemożliwe, przez te dwa dni miałam dużo krwi ze śluzem i skrzepami. Normalnie doszłoby już do poronienia nawet gdyby coś było dlatego zaczynam się martwić, że dalej nie mam apetytu i jeszcze mnie tak odrzuca od niektórych potraw :(

Do góry